Copy
Bijeenkomsten over ADHD, Werk-Privé Balans, Winterdepressie en Vrij en blij zelfstandig ondernemen.
Ont-moet ik jou binnenkort bij The Greenhouse?
Suxeed nieuwsbrief

Voor elck wat wils...

Vergaderen in je eigen achtertuin... met het hele Westland aan je voeten.
In deze unieke ruimte De Achtertuin in The Greenhouse organiseer ik, uit naam van en in samenwerking met anderen, de komende maanden een aantal thema-bijeenkomsten. Naast het bieden van individuele begeleiding aan mensen met (werk)stress en ADHD en aan ondernemers, motiveert het delen van kennis en ervaringen mij al jaren enorm. Jou in verbinding brengen met andere invalshoeken en met andere mensen die ieder hun eigen verhaal hebben, gaat zeer binnenkort gebeuren....

In de kaders hieronder vind je een greep uit het programma dat volgende week al van start gaat. In de agenda op mijn website vind je nog meer, ook externe lezingen en trainingen. Alles met een doel: stressvrijer ondernemen, werken en leven dan je nu doet...

Mis je nog een onderwerp waar je graag meer over wilt weten? Stuur je suggesties naar info@SuXeed.nl. Alvast bedankt voor je inbreng!
Graag tot in De Achtertuin!
Marja van de
r Ende

Thema-avond
'Moeders over ADHD'

Op dinsdagavond 27 oktober komen drie moeders vertellen over hun ervaringen met hun kind met ADHD. De trajecten die zij hebben doorlopen, de keuze voor het wel of niet inzetten van medicatie, de andere behandelvormen die zij hebben ingezet; ze delen het met het aanwezige publiek. Deze avond is niet alleen interessant voor ouders, maar ook voor grootouders, leerkrachten en andere nieuwsgierige betrokkenen.
Meer informatie...
Inschrijven 27 oktober (is gewenst)...

Thema-avond
'Winterdepressie'

Op dinsdagavond 19 januari 2016 deel ik kennis en ervaringen over winterdepressie. Wat gebeurt er in ons brein, in ons hoofd, in ons lijf, in ons leven als we een winterdepressie hebben? Welke functie heeft het en wat levert het op als we er anders naar leren kijken? Zijn er effectieve methoden die we nu al kunnen inzetten om bij de volgende winter resultaten te zien?
Meer informatie...
Inschrijven 19 januari (is gewenst)...

Lunchbijeenkomst
'Werk-Privé Balans'

Op donderdag 19 november van 12:00-14:00 organiseren Reinders & Van Soest en SuXeed wederom samen een lunchbijeenkomst tijdens de Week van de Werkstress. Voorbeelden van een verstoorde werk-privé balans, effecten binnen het werk en effecten buiten het werk in communicatie-uitingen (zoals op Social Media) krijgen de aandacht. Verder weer veel tips en adviezen. Deze lunch is met name interessant voor HR-managers, leidinggevenden, directeuren en mensen die moeite hebben balans te vinden tussen werk en privé.
Meer informatie...
Inschrijven 19 november (is gewenst)...


Kennismaking
'Vrij en blij zelfstandig ondernemen'

Voor (startende) ondernemers die willen weten hoe ze vrij van vervelende spanningen en blij met het resultaat kunnen ondernemen, organiseer ik deze gratis kennismaking op donderdagavond 28 januari 2016.
Meer informatie...
Inschrijven 28 januari (is gewenst)... 
Copyright © 2015 SuXeed Massage & Leefstijl
Email Marketing Powered by Mailchimp