Copy
Over: De kunst van veelzijdig zijn..., Gratis 10 toegangskaarten vakbeurzen OP=OP, Veranda-avonden, bijeenkomst Anders ADHD en schrijfkriebels.
Suxeed nieuwsbrief

De kunst van veelzijdig zijn... en wat soms in de weg ligt

Hier zit ik dan, tussen de troep in mijn kantoor dat drastisch opgeruimd moet worden, omdat ik dat van mezelf al maanden moet. Ik slaag er maar niet in om die paar vierkante meters kantoor en opslagruimte met nog voldoende kastruimte, opgeruimd te houden. Elk jaar doe ik een paar pogingen om papieren post, tijdschriften, vakbladen, afgescheurde flipovervellen en ontvangen visitekaartjes te reorganiseren en in mappen te stoppen. Elk jaar begin ik weer opnieuw met het bedenken van een systeem dat wél werkt. Het opruimen gaat dan weer even goed, maar het opgeruimd houden? Daar faal ik keer op keer weer in. Soms is het zo’n bende dat ik er bijna over val. Soms kun je mij beter Van der Bende noemen…
Meer lezen...

 

 

10 GRATIS toegangskaarten 
voor vakbeurs (OP=OP)

Op 5 en 6 september kun je de stand van Elements to SuXeed, gecombineerd met Anders ADHD bezoeken op de ComplementairVakbeurs in Hoevelaken. Deze beurs maakt onderdeel uit van drie vakbeurzen op het gebied van gezondheid. De andere beurzen zijn de MassageVakbeurs en de FysioVakbeurs.
Wil je ook in contact komen met allerlei aanbieders en opleidingen die op gezondheid gericht zijn?
Meer informatie over de beurzen...

Speciaal voor 10 lezers van deze nieuwsbrief die de beurs willen bezoeken, heb ik een gratis toegangskaart t.w.v. € 15,00. Stuur snel een e-mail naar info@SuXeed.nl, want OP=OP! (1 kaart per e-mail/persoon)

Ook kun je mijn workshops bijwonen:
Ontmoet ik jou op de vakbeurs?
 


Bijeenkomst Anders ADHD 24 oktober

Op vrijdag 24 oktober organiseert netwerkplatform Anders ADHD weer een bijeenkomst voor professionals. Het belooft weer een vol en interessant programma te worden met verschillende sprekers die vertellen over de toepassing van hun werkmethoden bij ADHD. 

Een van de speerpunten tijdens deze bijeenkomst zal het onderwerp 'afstemming van het onderwijs op kinderen en (jong)volwassenen met ADHD' zijn.

Wil je deelnemen aan deze bijeenkomst?
Meer informatie en inschrijven...
Ben je verhinderd en wil je deelnemen aan een volgende bijeenkomst?
Aanmelden voor de mailinglijst...

 

Wil jij ook actief meedoen aan het verspreiden van een andere visie op ADHD?

Graag tot ziens op 24 oktober bij de bijeenkomst van Anders ADHD!


Weet jij interessante evenementen, artikelen of blogs over ADHD?

Stuur een e-mail naar info@AndersADHD.nl, dan wordt je informatie vermeld op de website van Anders ADHD.


NIEUW en GRATIS:
Veranda-avonden 'Vrij en blij zelfstandig ondernemen'

De eerste veranda-avonden zijn in juli een feit geworden. In een informele setting hebben zeven (startende) ondernemers kennis gemaakt met het MultiKracht® principe en hebben ze de eerste handvatten meegekregen om door hun weerstanden en blokkades heen te breken.

In september en oktober organiseer ik weer vier gratis avonden voor nieuwsgierige enthousiastelingen die anders willen leren omgaan met hun onzekerheid, verlegenheid, faalangst en perfectionisme zodat zij vrij en blij aan de slag kunnen gaan als zelfstandig ondernemer.

Nieuwsgierig? Kijk of je kunt op:
en schrijf je in via bovenstaande links.
Tot in de veranda!

 


Schrijfkriebels:
2e boek en meer...?

Mijn eerste kindje 'Vrij en blij zelfstandig ondernemen' is inmiddels al bijna twee jaar oud. Momenteel schrijf ik druk aan een vervolg over veelzijdig ondernemen. In vergelijking met de 9-maanden zwangerschap van mijn eerste boek, wordt de draagtijd van dit boek meer vergelijkbaar met die van olifanten. En de dikte van het boek misschien ook wel... ;-)
Ook ben ik voornemens om een boek over ADHD en een boek over werkstress te schrijven.
Nieuwsgierig? Blijf deze nieuwsbrief volgen.
Nog niet aangemeld voor deze nieuwsbrief?
Meer nieuwsberichten en aanmelden...

 

Schrijfkriebels: Blogs over CREABESITAS

In mei werd ik geïnspireerd door een artikel over creatieve mensen: 22 things creative people do differently.... Ik vond dit lijstje zo treffend dat ik over elk van die 22 dingen een blog wil schrijven. Het is inmiddels al een reeks geworden van 5 blogs over CREABESITAS. En de 6e komt eraan zodra de tekst in mijn hoofd komt en het moment om het uit te schrijven.

Creabesitas lijkt op obesitas maar dan betekent het: ophoping van onderdrukte en ongebruikte creativiteit. Veel mensen die rondlopen met stress en gedragsproblemen, kunnen vaak niet zichzelf zijn en houden hun creativiteit binnen uit angst om voor gek verklaard te worden en veroordeeld te worden voor hun gedrag of ideeën. Ook ik leed aan creabesitas. Duizenden nieuwe ideeën per dag, chaos 
in mijn hoofd en lijfelijk geblokkeerd zijn om er iets mee te doen.
Wil je weten hoe ik nu met mijn creabesitas omga?

Lees de blogs over CREABESITAS... 
Copyright © 2014 SuXeed Massage & Leefstijl
Email Marketing Powered by Mailchimp