Copy
Lente!, Bijeenkomst Anders ADHD, Workshopdag gewichtsconsulentes, 1e MultiKracht-workshop gepland, Landaya heet welkom en Ondernemersbeurs in oktober
Elements to Suxeed nieuwsbrief

Lente!

De lente is weer in aantocht! Op het moment van schrijven is het buiten al 14 graden en schijnt het zonnetje volop. Zoals bij de eerste knoppen die in de bomen opbloeien, merk ik ook bij mezelf dat ik weer uit mijn winterstand kom. Het was een bijzondere winterperiode. De periode na de geboorte van mijn eerste boek, waarin ik me na het verwerken van een gigantische hoeveelheid gesprekken, mails en telefoontjes realiseerde dat ik misschien wel een 'zwangerschapsverlof' periode had moeten inplannen.

(Lees hier de gehele tekst als je nieuwsgierig bent en tijd hebt...)

Ik voel nu dat ik weer klaar ben voor een nieuwe lente met frisse energie. De hoofdstukindeling van mijn tweede boek staat al klaar en binnenkort ga ik het vullen met tekst. Ik heb weer wat ruimte in mijn praktijk, op de woensdagmiddagen voor nieuwe trajecten voor kinderen met ADHD en op de overige dagen voor mensen met stress/ADHD of voor (startende) ondernemers die gecoacht willen worden.

Wil jij dit doorvertellen aan mensen die daar behoefte aan hebben? Zodat ik mijn MultiKracht optimaal kan inzetten om hen te helpen naar een gezond en gelukkig leven. En daar zelf blij en nog enthousiaster van te worden. Bedankt!

Marja van der Ende
 


 


Bijeenkomst Anders ADHD 16 maart

Op zaterdag 16 maart wordt de volgende bijeenkomst van Anders ADHD georganiseerd. Anders ADHD is een netwerkplatform van professionals in gezondheid en welzijn die kennis met elkaar delen over de mogelijkheden die er zijn om ADHD te behandelen, naast (of zelfs in plaats van) medicatie.

De bijeenkomst begint om 10.00 uur met een workshop door Paul Bakers van XS2Mind, om 12.30 is er een lunch en om 13.00 start de netwerkbijeenkomst met verschillende presentaties. Interesse om deel te nemen aan deze bijeenkomst? Klik hier voor meer informatie en aanmelding.
Verhinderd en interesse in volgende bijeenkomsten? Neem eens een kijkje op www.AndersADHD.nl en meld je aan voor de mailinglijst via info@AndersADHD.nl.


 


Praktijk Landaya heet welkom op zondag 24 maart

Op zondag 24 maart viert Praktijk Landaya, gevestigd op Joseph Ledelstraat 60 in Den Haag, haar officiële openingsreceptie. Geïnteresseerden kunnen van 13.00 tot 17.00 uur onder het thema 'Landaya heet welkom' verschillende workshops bijwonen, behandelingen ondergaan en zelf consulten ervaren. 

De eigenaresse van Praktijk Landaya, Erma van Dijk, heeft de afgelopen drie jaar vol overgave gewerkt aan de opbouw van haar zelfstandige praktijk gericht op kind en gezin. Erma: "Eind 2012 heb ik mijn scholing tot therapeut, trainer en coach afgerond, tijd voor een feestje dus! Graag vier ik dit samen met mijn klanten en hun familie, met de collega ondernemers met wie ik samenwerk en met nieuwsgierige geïnteresseerden."

(Lees hier het volledige bericht.)

Ik ben gevraagd door Erma om een workshop te verzorgen, getiteld 'Hoe ziet MultiKracht eruit?'. Het wordt een workshop waarin ik mijn ideeën over gezondheid en succes, de blokkades die in de weg daarvan kunnen staan en de mogelijke aanpak, ga delen met het publiek. Erma en ik zouden het leuk vinden je (weer) te mogen ontmoeten op 24 maart!

Wil je meer weten over 'Landaya heet welkom' op zondag 24 maart? Kijk dan op www.landayaheetwelkom.nl.
Stuur Erma even een e-mail naar landayafeest@gmail.com als je van plan bent te komen en met hoeveel personen.
Meer weten over de activiteiten van Praktijk Landaya? Kijk dan op www.landaya.info.


Workshopdag voor gewichtsconsulentes

Op vrijdag 8 maart wordt door Visie Coaching een unieke workshopdag voor gewichtsconsulentes georganiseerd. Ik (Marja) ben gevraagd om iets over MultiKracht en blokkades op de weg naar een succesvolle praktijk te vertellen. Verder bestaat het programma uit workshops over netwerken, marketing en franchise. De BGN verstrekt 2 accreditatiepunten voor deze workshopdag.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.
 

 


Eerste MultiKracht-workshop gepland op 24 mei

Sinds de publicatie van 'Vrij en blij zelfstandig ondernemen' in november 2012 krijg ik regelmatig de vraag wanneer ik een training geef over de inhoud van dit boek. Het is zover! De eerste workshop 'Hoe ziet mijn MultiKracht eruit?' staat gepland op vrijdag 24 mei 2013 van 10.00 - 17.00 uur bij Swung House in Den Haag.

Voor wie:
Ben jij zelfstandig ondernemer en/of ZP’er / ZZP’er, vol met ideeën?
Wil jij vanuit eigen kracht meer inkomen uit jouw bedrijf / praktijk halen?
Raak je geblokkeerd in situaties die te maken hebben met klanten werven en/of andere aspecten binnen jouw onderneming?
Dan is deze workshop bedoeld voor jou!

Waarom:
Om structuur in je ideeën te krijgen, blokkades te doorbreken en de weg vrij te maken naar een succesvolle onderneming.

Nieuwsgierig naar meer informatie? Klik dan hier.
Direct aanmelden? Klik dan hier.


Neem ook eens een kijkje in de Agenda voor de andere workshops en trainingen die ik geef of waar ik aan meewerk.
Misschien staat er ook iets interessants voor jou bij!
 


 

Ondernemersbeurs Natuurlijk Ondernemen op 26 oktober

Voor ondernemende therapeuten wordt op zaterdag 26 oktober in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort een beurs georganiseerd met een divers programma aan workshops, lezingen en een beursvloer vol stands met interessante informatie over ondernemen in de gezondheidsector.
Ben jij (startend) zelfstandig therapeut en nieuwsgierig? Zet 26 oktober maar vast in je agenda.
Meer informatie is alvast terug te vinden op www.deondernemendetherapeut.nl

Copyright © 2013 SuXeed, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp