Copy
De Week van de Werkstress: lunchbijeenkomst, veranda-avonden, veranda-ochtend en gratis kennismakingsgesprekken.
Suxeed nieuwsbrief

De Week van de Werkstress

Sinds begin oktober is Elements to SuXeed campagnesupporter van de landelijke campagne 'Herken de druppel, check je werkstress'. Het doel van deze campagne van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, is het realiseren van een afname in het aantal mensen met werkdruk en werkstress, door tips en tools te delen over het signaleren, verhelpen en voorkomen van stress op de werkplek. Lees meer... 

In het kader van de 'Week van de Werkstress' van 3 tot en met 7 november worden door mij diverse activiteiten georganiseerd. Hieronder lees je welke en voor wie. Wil je deze nieuwsbrief doorsturen aan mensen met werkstress en/of HR-managers en leidinggevenden bij wie werkstress een onderwerp op de agenda is?
Bedankt voor je hulp!

 

Lunchbijeenkomst 6 november: 'Werkstress aanpakken op z'n Westlands!'

Op donderdag 6 november organiseer ik samen met Reinders & Van Soest Personeelsadvies een gratis lunchbijeenkomst over werkstress van 12:00-14:00.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor HR-managers, directeuren en leidinggevenden die meer willen weten over het eerder signaleren, verhelpen en voorkomen van stress op de werkplek.

Meer informatie...
Inschrijven 6 november 12:00
Meer over Reinders & Van Soest

 

Gratis kennismakingsgesprekken in de praktijk

Op vrijdagmiddag 7 november stel ik mijn praktijkagenda open voor gratis kennismakingsgesprekken. Mensen met werkstress en/of burn-out zijn van harte welkom om de sfeer van de praktijk te proeven, om meer inzicht te krijgen in hun stressprobleem en om kennis te maken met de MultiKracht werkmethode.

De gesprekken vinden die middag op persoonlijke afspraak plaats.
Maak een afspraak...

 

Gratis veranda-bijeenkomsten

Speciaal voor mensen met werkstress en/of burn-out organiseer ik gratis themabijeenkomsten in de veranda op: In een informele setting maak je kennis met de MultiKracht werkmethode om werkstress te signaleren, verhelpen en voorkomen.

Inschrijven 5 november 19:30
Inschrijven 6 november 19:30
Inschrijven 7 november 9:30

 

Blog over werkstress

Door het artikel 22 Things Creative People Do Differently Than The Rest dat ik eind mei via Facebook tegenkwam, raakte ik geïnspireerd om een blog over werkstress te schrijven. In mijn optiek is ieder mens namelijk een creatief persoon, echter komt dit niet bij iedereen tot uiting of niet op een manier die bij de persoon zelf past. Waarom? 
Creabesitas is het antwoord…

Lees de blog 'Creabesitas: de oorzaak van werkstress'...


 
Copyright © 2014 SuXeed Massage & Leefstijl
Email Marketing Powered by Mailchimp