Copy
10 jaar alleen was genoeg... en nog een paar hersenspinsels en geplande bijeenkomsten.
Suxeed nieuwsbrief

10 jaar alleen was genoeg...

Toen ik in 2005 mijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer zette door Agaat Massagepraktijk op te richten, had niemand mij kunnen vertellen dat ik nu het bedrijf zou hebben dat ik nu heb. Mensen met stress van hun klachten afhelpen is nog steeds mijn focus. Het heeft zich inmiddels echter vertaald naar een multifocus op vele verschillende doelgroepen (binnenkort 12) en vele verschillende activiteiten, voor elke specifieke doelgroep wat wils. De organisatie achter de schermen vraagt een groeiende hoeveelheid tijd en energie, waardoor ik in 2014 heb besloten om meer zaken uit te besteden en slimmer te gaan werken met behulp van online tools. 

'Zijn jullie zusjes?'
Margriet Udding is mij dit jaar komen ondersteunen voor het doen van marktonderzoek en het op zich nemen van organisatorische activiteiten binnen Anders ADHD. Wij krijgen regelmatig de vraag of we zusjes zijn.

Nieuwsgierig naar het antwoord op die vraag?
Nieuwsgierig naar meer reflectie over 2014 en toekomstplannen?
Lees verder...

Ik kijk uit naar een toekomst met meer samenwerking zodat alle mooie plannen die we hebben, realiteit gaan worden. Maak jij onderdeel uit van die plannen?

Tot een volgende ontmoeting, wens ik jou nu:
 

Blog: zoek een echte baan!

Er is weer een nieuwe blog in de reeks over Creabesitas verschenen: "zoek een echte baan!". Wat is een echte baan? Een baan van 9 tot 5 waar je serieus geld verdient? Of een baan van 5 tot 9 ('s morgens tot 's avonds dan) waarin jij volledig tot je recht komt als mens en ondernemer?

Wil jij delen wat jouw beeld van een echte baan is? Of reageren op mijn hersenspinsels over het 'nieuwe echte baan'-denken?
Dat kan onder de blog. Bedankt voor je bijdrage!

Gratis veranda-avonden over werkstress en burn-out

Heb je last van werkstress of zelfs burn-out verschijnselen? Of ken je iemand die dat heeft? Op maandag 19 januari en woensdag 11 februari organiseer ik gratis veranda-avonden. In een informele persoonlijke setting bespreken we hoe je werkstress (eerder) kunt signaleren, hoe je het kunt verhelpen en hoe je het voorkomt. Nieuwsgierig?
Meer informatie...

Interesse? Inschrijven kan via het inschrijfformulier:

Anders ADHD groeit

In 2012 was ik initiatiefnemer van Anders ADHD, netwerkplatform voor professionals. Inmiddels is het netwerk uitgegroeid tot 150 geïnteresseerden, gemiddeld 30 aanwezigen tijdens de bijeenkomsten en het ontstaan van een Onderwijs Actiegroep.
Meer nieuws over Anders ADHD vind je op de website en in de meest recente nieuwsbrief.
Interesse om deel te nemen? Aanmelden...

Workshops en gratis veranda-avonden voor ZZP'ers en ondernemers

Heb jij altijd al willen weten hoe ondernemerschap vrij en blij kan voelen? Hoe jouw veelzijdigheid volledig tot uiting kan komen in je eigen onderneming? Hoe je die duizend ideeën per dag een beetje in balans houdt?

In januari, februari en maart staan er weer eendaagse workshops en gratis veranda-avonden met het onderwerp 'Vrij en blij zelfstandig ondernemen' gepland.

Neem snel een kijkje in de agenda voor meer informatie en inschrijving...
Copyright © 2014 SuXeed Massage & Leefstijl
Email Marketing Powered by Mailchimp