Copy

 
View this email in your browser
Aan de start van dit nieuwe jaar zijn wij verheugd u de voortgang te melden van onderstaande projecten en bijzondere bijeenkomsten waarbij wij in the picture staan. 
IN DE VERKOOP |NEWTONBAAN NIEUWEGEIN
Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat de verkoop van appartementen in Nieuwegein is gestart. Het complex is gelegen aan de Newtonbaan, in de buurt van het fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen.
Het voormalig kantoorpand wordt duurzaam getransformeerd naar 15 kleinschalige woonappartementen, elk met een prachtige buitenruimte (privé tuin, balkon of royaal dakterras).  De geheel nieuwe dakopbouw op de tweede verdieping is voorzien van nieuwe gevelbekleding.  De dakopbouw krijgt hierdoor een verwijzing naar fort Jutphaas en geeft een levendige uitstraling. Ten behoeve van de energievoorziening worden zonnepanelen op het dak geplaatst en de daken worden voorzien van nieuwe hoogwaardige isolatie. 
START BOUW | RENOVATIE BUNGALOW LEUSDEN
In Leusden is de verbouwing gestart  van een moderne bungalow, waarvoor wij het ontwerp hebben gemaakt. Op de eerste verdieping komt een nieuwe gevel. De nieuwe woning krijgt aluminium kozijnen met daarin triple glas en een geheel nieuw dak, waardoor de woning veel beter geïsoleerd is en voor de toekomst onderhoudsvrije materialen heeft.
De badkamers en keuken hebben een ingrijpende verbetering ondergaan in de indeling en hebben zo een modernere uitstraling gekregen. De slaapkamer op de begane grond is uitgebreid met een inloopkast, waardoor het een luxe levensloop bestendige woning is geworden. 
OPEN DAG | SIMON STEVINKAZERNE ZA 9 FEB 
A&R10, Reinbouw en Woonstede nodigen u uit voor de open dag van de Simon Stevinkazerne op zaterdag 9 februari 2019. De transformatie is bijna klaar. In het eerste kwartaal van 2019 worden de 40 sociale huurappartementen opgeleverd aan de bewoners. Een mooi moment om voor die tijd het eindresultaat te bewonderen.

Gebouw 69, inclusief verschillende woningen, zijn van 11.00 tot 14.00 uur opengesteld voor publiek. Er wordt een presentatie gegeven door architectenbureau A&R10 en medewerkers van zowel Woonstede als Reinbouw zijn aanwezig om u rond te leiden in het gebouw.

Heeft u interesse? U kunt zich aanmelden via deze link.

GENOTEN | FINALIST ONDERNEMER VAN HET JAAR 
We stonden mooi in the picture op 15 januari! Als finalist Ondernemer van het jaar van de Utrechtse Heuvelrug hebben wij genoten van een leuke en inspirerende avond bij SBI in Doorn.
Op het podium mochten wij ons bedrijf presenteren aan vele enthousiaste ondernemers van de Utrechtse Heuvelrug.  Helaas hebben we niet gewonnen maar we willen iedereen bedanken die ons heeft gesteund en op ons heeft gestemd. Het was een fantastische ervaring! Onze presentatiefilm willen we u niet onthouden. 
 
VOLG ONZE LAATSTE ONTWIKKELINGEN

 

A&R10 | architectuur en restauratie
Raadhuisplein 1, 3951 XV Maarn
Postbus 78, 3950 AB Maarn

0343 700 236
info@aenr10.nl
www.aenr10.nl
Copyright © 2019 A&R10 bv, All rights reserved.
A&R10 heeft uw e-mail adres rechtmatig verzameld in omstandigheden als vergaderingen, e-mail contact of bij evenementen, als u weet dat deze informatie verstrekt wordt. A&R10 doet zijn uiterste beste om dergelijke informatie te verwerken in overeenstemming met de privacy regelgeving en in alle veiligheid. Als u zich wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief kan dit via deze koppeling

 
Disclaimer: De nieuwsbrief is met grote zorg samengesteld, aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
A&R10 · Raadhuisplein 1 · Postbus 78, 3950 AB Maarn · Maarn, Utrechtse Heuvelrug 3951 XV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp