Copy

 
View this email in your browser
RENOVEREN MET MODERNE UITSTRALING

De charmante eigenschappen van uw oude woning zijn kleine ergernissen geworden. Herkenbaar? A&R10 denkt mee en geeft uw oude woning zijn charme terug in een nieuw jasje. In onderstaande nieuwe projecten zijn diverse renovaties met een moderne uitstraling te zien.
RENOVATIE WONING UTRECHT
Op de Koningsweg in Utrecht hebben wij de opdracht gekregen voor de renovatie van een woning. De te realiseren strakke en moderne uitbouw aan de zijkant van de woning met uitzicht op de weilanden zorgt voor een optimaal contact met de landelijke omgeving. 
 
ONTWERP BUNGALOW ZEIST
Voor de verbouwing van een vrijstaande bungalow in Zeist hebben wij een modern ontwerp gemaakt, zodat de verouderde woning is aangepast aan deze tijd. Aan de hand van ruimtelijke en bouwkundige wensen heeft deze woning een ingrijpende verbouwing ondergaan, met veel extra ruimte. Zo is er een nieuwe uitbouw gemaakt ter plekke van de bestaande garage en er is een serre aangebouwd, gecombineerd met een veranda.
Ook de badkamer en keuken zijn uitgebreid en gemoderniseerd, zodat de woning levensloop bestendig is. 
EINDRESULTAAT WONING SCHERPENZEEL
In Scherpenzeel hebben wij een ontwerp gemaakt voor zowel de buitenzijde als de binnenzijde van een nieuwe, vrijstaande woning. De woning heeft een landelijke maar strakke uitstraling, die in het interieur is doorgezet.
Door slimme ontwerp- en materiaalkeuzes hebben we binnen het budget van de opdrachtgever gewerkt en toch gezorgd dat bijzondere elementen tot hun recht kwamen. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de verlengde dakkapellen die een warm contrast aan de woning geven. De keuken heeft een uniek uitzicht over het water en zicht op de vlonder. Daardoor zijn de zichtlijnen en het gevoel binnen-buiten optimaal met elkaar verbonden.
Benieuwd naar meer foto's? Kijk op onze website nieuwbouw-moderne-landelijke-woning

 

MONUMENT HERBESTEMMEN?
BESPAAR 70% OP HAALBAARHEID

Veel monumenten staan leeg en/of vervallen omdat ze niet verhuurbaar of verkoopbaar zijn. De overheid stimuleert herbestemming van deze waardevolle gebouwen. Bent u eigenaar van een monument en wilt u het herbestemmen? Profiteer dan van de 70% subsidie op haalbaarheidsonderzoeken.

A&R10 is specialist in Architectuur en Restauratie. Vraag ons om u de verborgen potentie van uw monument te laten zien. U betaalt slechts 30% van het haalbaarheidsonderzoek. Wij helpen u met de subsidieaanvraag voor de overige 70%.

In onze animatie op de website ontdekt u meer details. Wij lichten u graag het een en ander toe tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem gerust met ons contact op zodat wij u alles kunnen toelichten: 0343 - 700 236.

Nog meer nieuws:
Onze architecten Lillian en Joost zijn op 1 september de trotse ouders geworden van een prachtige dochter: Daphne Isabella Maria!

VOLG ONZE LAATSTE ONTWIKKELINGEN

 

A&R10 | architectuur en restauratie
Raadhuisplein 1, 3951 XV Maarn
Postbus 78, 3950 AB Maarn

0343 700 236
info@aenr10.nl
www.aenr10.nl
Copyright © 2018 A&R10 bv, All rights reserved.
A&R10 heeft uw e-mail adres rechtmatig verzameld in omstandigheden als vergaderingen, e-mail contact of bij evenementen, als u weet dat deze informatie verstrekt wordt. A&R10 doet zijn uiterste beste om dergelijke informatie te verwerken in overeenstemming met de privacy regelgeving en in alle veiligheid. Als u zich wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief kan dit via deze koppeling

 
Disclaimer: De nieuwsbrief is met grote zorg samengesteld, aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
A&R10 · Raadhuisplein 1 · Postbus 78, 3950 AB Maarn · Maarn, Utrechtse Heuvelrug 3951 XV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp