Copy

 
View this email in your browser
Beste Relatie,

 A&R10 staat bekend om het ontdekken van de verborgen potentie. Dit willen wij ook altijd doortrekken in onze werkwijze door de nieuwste technieken toe te passen. Onze projecten worden uitgewerkt in ArchiCad waarmee we vervolgens een export kunnen maken naar de BIMXapp. Met dit tekenpakket kunnen we ook 3D scans oftewel pointclouds importeren om de bestaande toestand tot op de laatste millimeter uit te tekenen. Deze werkwijze wordt dan ook ondersteund door onze gespecialiseerde BIM-modelleurs binnen ons bedrijf.  

Laat je verassen door onze filmpjes, waardoor er met onze techniek meer mogelijk is dan er in eerste instantie gedacht wordt. 


In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:
- BIMX  | PARTICULIER | 3D FILM
- BIMX  | ZAKELIJK | 3D FILM 

- IN DE MEDIA VG VISIE | ARTIKEL
- IN VOGELVUCHT RONDOM UW DROOMWONING | 3D FILM 
BIMX | IPAD 

Een wereld gaat open voor opdrachtgevers als ze hun droomwoning in 3D bekijken. In een oogopslag wordt het inzichtelijk wat een bepaalde keuze voor ruimtelijk effect kan creëren, of juist wat voor consequentie het heeft. Dit is wat wij aan onze opdrachtgevers willen meegeven die net dat stukje extra inzicht willen.
BIMX  | PARTICULIER
In het BIMx model zijn zowel de 2D als 3D tekeningen beschikbaar. Zo heeft u altijd uw laatste tekeningen bij de hand. Tevens kunt u het model meenemen bij de aanschaf van uw badkamer of keuken en heeft u de laatste maatvoering tot uw beschikking. Via de app laat u uw toekomstige woning vanaf de bank zien aan uw vrienden en kennissen. Bekijk hieronder de animatiefilm.  
BIMX | ZAKELIJK
Met gepaste trots laten wij u BIMx zakelijk zien. Diverse projecten zoals de nieuwbouw van het appartementencomplex te Bennekom, als de Simon Stevinkazerne zijn uitgewerkt in BIM. Zelfs een pand in het centrum van Huizen welke was afgebrand is uitgewerkt in BIM. Door middel van een pointcloud hebben we exact de posities van de bestaande wanden in kaart gebracht, waardoor de nieuwbouw perfect aangesloten kan worden. Bij zakelijk ondersteund de app extra bij de bouwbegeleiding en kan er gemakkelijker gecontroleerd worden om bouwfouten te voorkomen. Hierdoor ontstaat er een fijner en gestructureerder proces. Bekijk hieronder de animatiefilm van de Simon Stevinkazerne.
IN DE MEDIA | VG Visie

Hoe laat je verborgen potentie zien? Wij vertellen er meer over in het magazine Wintergasten van VG Visie. Heb jij ons artikel al gelezen? 😉 Trots zijn wij dat VG Visie ons gevraagd heeft voor het interview, juist vanwege onze visie op herbestemming en restauratie projecten. 

IN VOGELVLUCHT RONDOM UW DROOMWONING

Aan de Professor Lorentzlaan te Zeist hebben wij aan een gemeentelijk monument mogen werken. Voor de perfecte uitwerking hebben wij deze woning laten inscannen en door middel van de pointcloud hebben we dit tot in detail weten uit te werken. Het model hebben we geëxporteerd naar de BIMx app waarmee de opdrachtgever thuis op zijn gemak het ontwerp heeft kunnen bekijken. En wat is er mooier dan de volgende reactie van de opdrachtgever te mogen ontvangen:

'Bedankt dat jullie als team zo'n goed, grondig, snel en kwalitatief hoogwaardig werk hebben geleverd afgelopen weken. Chapeau!'

A&R10 LAAT DE VERBORGEN POTENTIE ZIEN

Denkt u wel eens "wat zou ik met deze locatie willen..." "Wat is er mogelijk?" "Hoe kan mijn plan goed gerealiseerd worden, zodat er kwaliteit gebouwd wordt". Wij denken graag mee in de mogelijkheden van uw project.  

BRAINSTORMEN...
Eens kennismaken?... Nieuwsgierig?... of gewoon eens vrijblijvend van gedachten wisselen, waardoor u getriggerd wordt om uw ideeën kracht bij te zetten? Neem gerust contact met ons op: 0343 700 236, of mail ons op: info@aenr10.nl Dit kan net dat ene duwtje in de goede richting zijn.
 
VOLG ONZE LAATSTE ONTWIKKELINGEN

A&R10 | architectuur en restauratie
Raadhuisplein 1, 3951 XV Maarn
Postbus is komen te vervallen
0343 700 236
info@aenr10.nl
www.aenr10.nl
Copyright © 2019 A&R10 bv, All rights reserved.
A&R10 heeft uw e-mail adres rechtmatig verzameld in omstandigheden als vergaderingen, e-mail contact of bij evenementen, als u weet dat deze informatie verstrekt wordt. A&R10 doet zijn uiterste beste om dergelijke informatie te verwerken in overeenstemming met de privacy regelgeving en in alle veiligheid. Als u zich wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief kan dit via deze koppeling

 
Disclaimer: De nieuwsbrief is met grote zorg samengesteld, aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
A&R10 · Raadhuisplein 1 · Postbus 78, 3950 AB Maarn · Maarn, Utrechtse Heuvelrug 3951 XV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp