Copy

 
View this email in your browser
A&R10 is fan van 3D en inmeten via pointclouds. Er gaat een wereld open als projecten met pointcloud uitgewerkt worden. Vooral aannemers weten dat de goede voorbereiding het halve werk is. Dit in combinatie met de juiste expertise van bestaande bouw, maakt die onderscheiding en wij maken ons op voor de toekomst! Daarbij zal traditionele bouw vaker aangevuld worden met prefab onderdelen, zoals bij de transformatie van een bestaande sixties bungalow naar een luxueuze villa welke nu wordt gerealiseerd.

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:
- BOUW  | IN BENNEKOM 
- BOUW  | IN HUIZEN  
- BOUW | IN MAARN

- IN DE MEDIA  | THE ART OF LIVING
ERKENNING VAN ONZE EXPERTISE | We zijn er trots op dat A&R10 het keurmerk Kennis&Kunde toegekend heeft gekregen. De kwaliteitsregeling Kennis&Kunde is in Gelderland ontwikkeld door de provincie Gelderland, stichting Monumentenwacht Gelderland en andere deskundigen uit de restauratiepraktijk. Opname in het kwaliteitsregister geeft erkenning voor onze kennis, kunde en ervaring op het gebied van restauratie en herbestemming.

______________________________________________________

BOUW | IN BENNEKOM

IN UITVOERING | Op de plek van de voormalige Vossenvelde Mavo in Bennekom, bouwt Heijmans Huizen in opdracht van woningcorporatie Woonstede twee appartementencomplexen. Om het huidige groene karakter te behouden, zijn twee gebouwen voorzien met een groene buitenruimte.

A&R10 heeft het bestaande ontwerp in opdracht van Woonstede verder uitgewerkt. Heijmans vroeg ons om de stukken voor de omgevingsvergunning klaar te maken en werktekeningen te vervaardigen.

De werktekeningen zijn uitgewerkt in BIM conform de standaarden van de BIM-basis-ILS. Met dit model kan de werkvoorbereider alle informatie uit het 3D-model halen. Daarnaast worden de stukken gepubliceerd via BIMx. Tijdens de uitvoering zijn alle tekeningen en het 3D-model voor iedereen digitaal beschikbaar.

______________________________________________________

BOUW | IN HUIZEN 
HET DAK IS ER WEER OP | De herbouw aan de Kerkstraat in Huizen is in volle gang. Nadat dit pand vorig jaar is afgebrand zij we nu de oorspronkelijk boerderij/ winkelpand weer in ere aan het herstellen. Naast herstel voegen we een nieuwe uitbouw toe met daarin de opgang van de appartementen. Juist deze combinatie tussen oud en nieuw maakt dat wij bijzondere projecten naar ons toe kunnen trekken.  

WERKWIJZE | Door middel van een pointcloud hebben we exact de posities van de bestaande wanden in kaart gebracht, waardoor de nieuwbouw perfect aangesloten kan worden. 

______________________________________________________

BOUW | IN MAARN

VERBOUWEN | In Maarn hebben wij de verborgen potentie van een jaren '60 bungalow ontdekt. Het dak is verwijderd en het bestaande metselwerk vormt de basis van een prefab opbouw Voor de perfecte uitwerking hebben wij deze woning laten inscannen en door middel van de pointcloud hebben we dit tot in detail weten uit te werken. 

De bestaande onderbouw blijft behouden en is de basis van de constructie. Met houtskeletbouw wordt een verdieping gecreëerd. Het isolatiepakket komt aan de buitenkant. Dat geeft een hogere isolatiewaarde dan na-isolatie aan de binnenzijde, én de gevel wordt zo één geheel. Om toekomstig onderhoud te reduceren, krijgt de woning aluminium kozijnen met triple beglazing.

''Aannemer: het paste in 1x! Ik denk erover na om in de toekomst op deze wijze nogmaals te bouwen. Die samenwerking wil ik dan ook graag met jullie verder uitbouwen!'

______________________________________________________

IN DE MEDIA | THE ART OF LIVING 

SNEAK PREVIEW | Onze architect Lillian was uitgenodigd voor een interview bij The Art of Living. Ook benieuwd... over enkele maanden komen er drie korte interviews uit! Stay Tuned 🎬🎥
Hierin vertelt zij meer over ons bureau met een uitgelicht project tevens de tips en trends zodat u weer helemaal op de hoogte bent. 

______________________________________________________

BENIEUWD NAAR ONS VERNIEUWDE PORTFOLIO...

Wij hebben onlangs ons portfolio vernieuwd met hierin QR-codes verwerkt, zodat u ook tijdens onze informatie ruimtelijk inzicht krijgt van het project.

BRAINSTORMEN...
Eens kennismaken?... Nieuwsgierig?... of gewoon eens vrijblijvend van gedachten wisselen, waardoor u getriggerd wordt om uw ideeën kracht bij te zetten? Neem gerust contact met ons op: 0343 700 236, of mail ons op: info@aenr10.nl Dit kan net dat ene duwtje in de goede richting zijn.
 
VIND ONS ONLINE!

Volg je ons al op facebook, Instagram en Pinterest? Hier vind je inspiratie...

Klik hieronder voor onze pagina's

Facebook
Instagram
Pinterest
Website

A&R10 | architectuur en restauratie
Raadhuisplein 1, 3951 XV Maarn
Postbus is komen te vervallen
0343 700 236
info@aenr10.nl
www.aenr10.nl
Copyright © 2020 A&R10 bv, All rights reserved.
A&R10 heeft uw e-mail adres rechtmatig verzameld in omstandigheden als vergaderingen, e-mail contact of bij evenementen, als u weet dat deze informatie verstrekt wordt. A&R10 doet zijn uiterste beste om dergelijke informatie te verwerken in overeenstemming met de privacy regelgeving en in alle veiligheid. Als u zich wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief kan dit via deze koppeling

 
Disclaimer: De nieuwsbrief is met grote zorg samengesteld, aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
A&R10 · Raadhuisplein 1 · Postbus 78, 3950 AB Maarn · Maarn, Utrechtse Heuvelrug 3951 XV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp