Copy

 
View this email in your browser
Beste Relatie,

Op dit moment ligt onze focus op een aantal appartementencomplexen in zowel verschillende fasen als disciplines. Dit is wat ons kenmerkt, wij schakelen mee met onze huidige opdrachtgevers om ze te ondersteunen in hun vraagstukken. Door het inzetten van onze kennis van haalbaarheid tot en met het zichtbaar maken van de potentie van een plek. Gewaardeerd wordt dat wij de kracht van zowel herontwikkeling als nieuwbouw beheersen. Bijzonder is om te vermelden dat herbouw na een brand tot de mogelijkheden behoord, waarbij een combinatie van herbouw met aanvullende nieuwbouw tot een passend geheel in een beeldbepalend stadsgezicht gecreëerd kan worden. Met gepaste trots laten wij u graag onderstaande projecten zien. 

- Herontwikkeling kantoorgebouw | Newtonbaan Nieuwegein
- 24 Nieuwbouw appartementen | Robert Kochlaan Bennekom
- Herbouw in beeldbepalend stadsgezicht | Kerkstraat Huizen
HERONTWIKKELING | BOUW GESTART|NIEUWEGEIN
Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat de transformatie van het kantoor in Nieuwegein naar appartementen is gestart! Het complex is gelegen aan de Newtonbaan, in de buurt van het fort Jutphaas en kasteel Rijnhuizen.
Het voormalig kantoorpand wordt getransformeerd naar 15 kleinschalige woonappartementen voor starters, elk met een prachtige buitenruimte (privé tuin, balkon of royaal dakterras).  De geheel nieuwe dakopbouw op de tweede verdieping is voorzien van nieuwe gevelbekleding.  De dakopbouw krijgt hierdoor een verwijzing naar fort Jutphaas en geeft een levendige uitstraling. Dit project is een ontwikkeling van Jongerius Invest en zal worden uitgevoerd door bouwbedrijf Morren te Woudenberg. Wij zien uit naar de realisatie!
NIEUWBOUW APPARTEMENTEN| BENNEKOM 

Aan de Robert Kochlaan in Bennekom hebben wij op het voormalig terrein van de Vossenvelde Mavo een ontwerp gemaakt voor een nieuwbouw appartementen complex van 24 sociale huurwoningen. Voor de gevels wordt baksteen gebruikt, gecombineerd met hout, zodat het geheel past bij de bebouwing in de rest van de wijk.
De levensloop bestendige appartementen op de begane grond hebben een tuin. De kleinere woningen op de verdiepingen hebben een galerij aan de binnenkant, waardoor privacy ten opzichte van de straatkant gewaarborgd is. Dit project is een ontwikkeling van Woningbouwcorporatie Woonstede te Ede en zal worden uitgevoerd door Heijmans Huizen. 
In samenwerking met Heijmans hebben wij het project volledig in 3D uitwerkt in BIM. Ons 3d model wordt hierdoor gebruikt door diverse partners in de bouwketen, zoals bijvoorbeeld de leverancier van het kalkzandsteen. 

HERBOUW WINKELPAND | HUIZEN  
Na een brand in een aantal winkelruimten is ons gevraagd om een ontwerp te maken voor de herbouw van dit beeldbepalend pand in het centrum van Huizen. Aan de voor- en achterzijde wordt een nieuw gedeelte aangebouwd met extra winkelruimte en 4 bergingen, boven de winkels worden 4 appartementen gerealiseerd. Door de herbouw van het bestaande deel is het historische karakter van de plek behouden gebleven. De wanden die na de brand nog behouden zijn gebleven, hebben we met een 3D scanner ingescand om de exacte maatvoering te bepalen. Het glas-in-lood wordt hersteld en de dakkapellen in het moderne deel krijgen franse balkons. De appartementen zijn toegankelijk via een galerij aan de achterzijde, waardoor de voorzijde zijn authentieke uitstraling behoud. Het linkerdeel heeft een nieuwe moderne uitstraling en is ondergeschikt aan het historische karakter van het oorspronkelijke hoofdgebouw.
A&R10 LAAT DE VERBORGEN POTENTIE ZIEN

Denkt u wel eens "wat zou ik met deze locatie willen..." "Wat is er mogelijk?" "Hoe kunnen de appartementen goed gerealiseerd worden, zodat er kwaliteit gebouwd wordt". "Of bijvoorbeeld zijn er voldoende parkeerplekken en bergingen mogelijk?..." Wij denken graag mee in de mogelijkheden van uw project.  
 

BRAINSTORMEN...
Eens kennismaken?... Nieuwsgierig?... of gewoon eens vrijblijvend van gedachten wisselen, waardoor u getriggerd wordt om uw ideeën kracht bij te zetten? Neem gerust contact met ons op: 0343 700 236, of mail ons op: info@aenr10.nl Dit kan net dat ene duwtje in de goede richting zijn.
 
VOLG ONZE LAATSTE ONTWIKKELINGEN

A&R10 | architectuur en restauratie
Raadhuisplein 1, 3951 XV Maarn

0343 700 236
info@aenr10.nl
www.aenr10.nl
Copyright © 2019 A&R10 bv, All rights reserved.
A&R10 heeft uw e-mail adres rechtmatig verzameld in omstandigheden als vergaderingen, e-mail contact of bij evenementen, als u weet dat deze informatie verstrekt wordt. A&R10 doet zijn uiterste beste om dergelijke informatie te verwerken in overeenstemming met de privacy regelgeving en in alle veiligheid. Als u zich wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief kan dit via deze koppeling

 
Disclaimer: De nieuwsbrief is met grote zorg samengesteld, aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
A&R10 · Raadhuisplein 1 · Postbus 78, 3950 AB Maarn · Maarn, Utrechtse Heuvelrug 3951 XV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp