Copy
A&R10 - architectuur & restauratie - Amersfoortseweg 10e - 3705 GJ Zeist - www.aenr10.nl - info@aenr10.nl - 030-6926058
View this email in your browser

A&R10 groeit!

In de vorige nieuwsbrief heeft u de introductie van architect Joost van Nes kunnen lezen en het gaat goed met A&R10: wij breiden uit met een nieuw tekenpakket Archicad - BIM, nieuwe projecten en kennis. Lees in deze nieuwsbrief meer over onze groei.
 
  • 70% subsidie op onderzoek herbestemming monumenten
  • Oplevering herbestemmingsonderzoek industriecomplex 'De Duif'
  • Uitbreiding vergunningvrij bouwen onder de nieuwe BOR
  • Renovatie woonhuis te Maarn opgeleverd
  • Nieuw tekenpakket Archicad-BIM

70% subsidie op onderzoek naar herbestemming van monumenten

Bent u eigenaar van een gebouw dat zich niet gemakkelijk leent voor een andere bestemming zoals kerken, industriegebouwen, scholen, boerenschuren, kloosters en kastelen? Dan kunt u gebruik maken van de subsidie voor herbestemming. A&R10 heeft dergelijke studies voor diverse opdrachtgevers uitgevoerd, bijvoorbeeld ook voor industriecomplex 'De Duif'. De aanvraag van deze subsidie kan tot uiterlijk 30 november worden aangevraagd. 

Oplevering herbestemmingsonderzoek industriecomplex 'De Duif'

Afgelopen maand hebben wij ons onderzoek naar de herbestemming van industriecomplex 'De Duif' te Leersum afgerond. In dit onderzoek hebben wij diverse aanbevelingen en mogelijkheden beschreven waarmee de opdrachtgever dit industriecomplex nieuw leven kan inblazen. 


Uitbreiding vergunningsvrij bouwen onder de nieuwe BOR

Vanaf 1 november zijn er verruimde mogelijkheden voor vergunningsvrij bouwen van kracht. Binnen deze aangepaste regelgeving is het mogelijk om een bestaande woning aan de achterzijde te vergroten tot 4 meter, dit was eerst 2,5 meter. Datzelfde geldt voor bijvoorbeeld een serre aan de zijkant van de woning, mits 1 meter achter de voorgevel en niet gelegen aan de openbare ruimte. 

Deze mogelijkheid in combinatie met de verlenging van de 6% btw regeling tot 1 juli 2015 op arbeidsloon, biedt extra mogelijkheden voor het verbouwen van uw woonhuis. 

Renovatie woonhuis te Maarn opgeleverd

Deze herfst is de renovatie van het woonhuis te Maarn opgeleverd en hebben de bewoners de woning betrokken. De woning is van binnen compleet verbouwd en voldoet weer aan de huidige eisen. Een van de wensen van de opdrachtgever was een ruime leefkeuken, onderstaand tonen wij een foto van het gerealiseerde resultaat.  De werkzaamheden van A&R10 omvatten niet alleen een ontwerp voor de buitenzijde maar wij adviseren ook over het interieur, materiaal- en kleurgebruik. Hierbij wordt er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte en lichtinval, en vormen buiten- en binnenzijde een eenheid. 

Nieuw tekenpakket Archicad BIM

A&R10 staat voor uw klaar om uw projecten in 3d te tekenen met Archicad oftewel BIM. Archicad zorgt voor een effectievere communicatie met opdrachtgevers en door de drie dimensionale tekenwijze een kostenbesparing. Met als voornaamste reden een heldere samenwerking met zowel interne als externe partijen. Op deze wijze kunnen we onze klanten eenvoudig laten zien hoe een renovatie in zijn werk gaat en in 3d weergeven hoe het ontwerp tot zijn recht komt. A&R10 laat de verborgen potentie van uw vastgoed zien!

Contact

De medewerkers van A&R10 helpen u graag. Wilt u een offerte incl. stappenplan aanvragen, meer informatie ontvangen of een vrijblijvend schetsgesprek, neem dan gerust contact met ons op. 

 

A&R10 b.v. 

b.    Amersfoortseweg 10e | 3705 GJ Zeist

p.    Postbus 78 | 3960 AB Maarn

t.     030 6926058

e.    info@aenr10.nl

w.    www.aenr10.nl

Copyright © 2014 A&R10 bv, All rights reserved.
A&R10 heeft uw e-mail adres rechtmatig verzameld in omstandigheden als vergaderingen, e-mail contact of bij evenementen, als u weet dat deze informatie verstrekt wordt. A&R10 doet zijn uiterste beste om dergelijke informatie te verwerken in overeenstemming met de privacy regelgeving en in alle veiligheid. Als u zich wil uitschrijven op deze nieuwsbrief kunt u reageren op deze e-mail met een lege reactie. 

Disclaimer: De nieuwsbrief is met grote zorg samengesteld, aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. 

Wanneer u deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, volg dan deze koppeling