Copy

 
View this email in your browser
Momenteel bevinden veel van onze projecten zich in de realisatiefase van transformaties. Een hiervan is te zien op de Dag van de Bouw op 2 juni: de Simon Stevinkazerne in Ede.
Daarnaast zijn we met een aantal nieuwe projecten van start gegaan om te transformeren, zoals de Garenmarkt in Leiden.  
KOM KIJKEN BIJ DE SIMON STEVINKAZERNE
Hierbij nodigen wij u uit om op 2 juni, de Dag van de Bouw, een kijkje te nemen in de Simon Stevinkazerne. In opdracht van Woonstede zijn de karakteristieke gebouwen op de voormalige Simon Stevinkazerne getransformeerd tot 40 appartementen voor de huurder met de kleine beurs. 
Via de onderstaande link is op het drone filmpje te zien hoe bouw zich ontwikkelt. Een mooi voorbeeld van herbestemming en restauratie, de specialiteit van A&R10!
Vlieg je mee over de Simon Stevinkazerne
ONTLUIFELEN!
Afgelopen week heeft Defne Supermarkt zijn deuren geopend van de vernieuwde winkel aan het Euterpeplein in Amersfoort. A&R10 heeft de nieuwe gevel met natuursteen en aluminium puien ontworpen. De oude luifel hebben we in nauw overleg met de gemeente en welstandscommissie verwijderd, waardoor de winkel een veel opener en vriendelijkere uitstraling heeft gekregen.
GARENMARKT LEIDEN
Ook hier weer een mooie transformatie: dit rijksmonument, gelegen in het centrum van Leiden, was oorspronkelijk een HBS voor meisjes. Het oorspronkelijke schoolgebouw zal gedeeltelijk herbestemd worden naar woningen met behoud van de historische structuur
AFSTUDEERPROJECT
Begin 2018 is Calvin Soekimo begonnen met afstuderen bij A&R10. Zijn afstudeer onderwerp gaat over het ‘herbestemmen van monumentale complexen'. Aan de hand van een analyse van projecten die door A&R10 zijn uitgevoerd, is het uiteindelijke doel een matrix te maken om de kwaliteit van de herbestemming te waarborgen. Deze zal worden getest op het project Garenmarkt te Leiden.
Calvin verwacht dit jaar klaar te zijn met zijn afstudeerproject. 
PRIVACYWETGEVING
Als onderdeel van ons beleid met betrekking tot privacy en transparantie, hebben wij een privacyverklaring opgesteld. Hiermee willen we jou informeren over welke persoonlijke gegevens wij verzamelen en opslaan.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bij ons bent of bent geweest. Onze privacyverklaring is hier te vinden. Jij hoeft verder geen actie te ondernemen. De privacyverklaring is vanaf 25 mei 2018 van kracht. Bij gebruikmaking van onze diensten, wordt hiermee automatisch akkoord gegaan. 
VOLG ONZE LAATSTE ONTWIKKELINGEN

A&R10 | architectuur en restauratie
Raadhuisplein 1, 3951 XV Maarn
Postbus 78 | 3950 AB Maarn

0343 700 236
info@aenr10.nl
www.aenr10.nl
Copyright © 2018 A&R10 bv, All rights reserved.
A&R10 heeft uw e-mail adres rechtmatig verzameld in omstandigheden als vergaderingen, e-mail contact of bij evenementen, als u weet dat deze informatie verstrekt wordt. A&R10 doet zijn uiterste beste om dergelijke informatie te verwerken in overeenstemming met de privacy regelgeving en in alle veiligheid. Als u zich wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief kan dit via deze koppeling

 
Disclaimer: De nieuwsbrief is met grote zorg samengesteld, aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
A&R10 · Raadhuisplein 1 · Postbus 78, 3950 AB Maarn · Maarn, Utrechtse Heuvelrug 3951 XV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp