Copy
Bijna aan het eind van het jaar gekomen, zijn wij zijn verheugd dat we u de voortgang mogen melden van onderstaande projecten.
View this email in your browser
Bijna aan het eind van het jaar gekomen, zijn wij zijn verheugd dat we u de voortgang mogen melden van onderstaande projecten.
DE PATHOLOGIE LEIDEN
Het project de Pathologie Leiden is afgerond! Het was een hele uitdaging om dit karakteristieke pand uit 1925 te transformeren en tegelijkertijd het pand zijn kracht te laten behouden. Hiervoor waren ingrepen nodig aan zowel buiten- als binnenzijde. Hierdoor zijn door de sloop van diverse gebouwdelen 'sloopwonden' ontstaan die ingevuld moesten worden. Met deze gevelingrepen maken wij een knipoog naar de wonden van het gebouw, hetgeen heel bijzonder is omdat het voormalige faculteitsgebouw Pathologie is!   
SIMON STEVIN KAZERNE EDE
Een nieuwe, eervolle bestemming voor twee gebouwen op de voormalige Simon Stevinkazerne in Ede. De karakteristieke gebouwen die aan de rand van het kazerneterrein dichtbij het  bos liggen, worden omgebouwd tot 40 appartementen, bestemd voor de huurder met de kleine beurs. Nog dit jaar beginnen de werkzaamheden aan de bijna identieke gebouwen. Het eerste gebouw zal eind 2018 worden opgeleverd en het tweede gebouw een jaar later.   
DE SMEDERIJ EDE
Een bijzondere herbestemming krijgt ook de monumentale Hoefsmederij op het voormalig kazerneterrein in Ede. Hier waren vroeger werkplaatsen voor de cavalerie; door de gevel aan de zuidzijde werden de paarden naar binnen geleid. Deze opening hebben wij teruggebracht in het ontwerp en zal worden gebruikt als etalage voor de tentoonstelling van Platform Militair Historisch Ede (PMHE).
Ook het ontwerp van het interieur laten we aansluiten op deze bijzondere herbestemming. Deze maand is begonnen met de sloopwerkzaamheden en is het oorspronkelijke spant tevoorschijn gekomen. 
FIJNE FEESTDAGEN!
Het team van A&R10 wenst u fijne feestdagen en een succesvol nieuwjaar, waaraan wij op innovatieve wijze hopen te mogen bijdragen.
VOLG ONZE LAATSTE ONTWIKKELINGEN

A&R10 | architectuur en restauratie
Raadhuisplein 1, 3951 XV Maarn
Postbus 78 | 3950 AB Maarn

0343 700 236
info@aenr10.nl
www.aenr10.nl
Copyright © 2017 A&R10 bv, All rights reserved.
A&R10 heeft uw e-mail adres rechtmatig verzameld in omstandigheden als vergaderingen, e-mail contact of bij evenementen, als u weet dat deze informatie verstrekt wordt. A&R10 doet zijn uiterste beste om dergelijke informatie te verwerken in overeenstemming met de privacy regelgeving en in alle veiligheid. Als u zich wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief kan dit via deze koppeling

 
Disclaimer: De nieuwsbrief is met grote zorg samengesteld, aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
A&R10 · Raadhuisplein 1 · Postbus 78, 3950 AB Maarn · Maarn, Utrechtse Heuvelrug 3951 XV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp