Copy

 
View this email in your browser
SUMMER VIBES | Na een mooie zomer gaan wij met nieuwe inspiratie aan de slag! 
Graag laten we in deze nieuwsbrief de grote diversiteit aan projecten zien waar aan gewerkt wordt. A&R10 is een bureau dat verschillende disciplines, functies en stijlen per gebouw aanpakt

Ons portfolio is erg divers en ondersteunend aan verschillende vraagstukken van onze opdrachtgevers.

Wat bijvoorbeeld ook bijzonder is dat onze ontwerpen aanspreken in de media en dat we onlangs een ontwerp voor een woning in Duitsland hebben ontworpen! Deze opdrachtgevers kwamen via Pinterest met ons in contact! Wat voor ons aangaf dat er in deze tijden ook bijzondere contacten kunnen ontstaan. 


Gelukkig kunnen wij al een aantal maanden in goede gezondheid doorwerken aan onze projecten. Op dit moment hebben we opdrachten in de woningbouw, herbestemming en zorg, waarin we in deze nieuwsbrief meer laten zien wat onze toegevoegde waarde is. Daarbij zijn we trots op hoe ons team nu met elkaar samenwerkt, deels vanuit huis en toch met elkaar verbonden blijven

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:
- WONEN MET EEN DORPS KARAKTER | WONINGBOUW  | UGCHELEN
- OPGEVANGEN WORDEN MET EEN VRIJ UITZICHT | ZORG | HEEL 
- DUURZAAM EN LEVENBESTENDIG WONEN | VRIJSTAANDE WONING | LEUSDEN

- VOORUITZICHTEN  | WAAR WERKEN WE AAN

______________________________________________________

WONINGBOUW | UGCHELEN

WONEN MET EEN DORPS KARAKTER

In opdracht van Keivast vastgoedontwikkeling hebben wij voor twee projecten in Ugchelen de omgevingsvergunning verzorgd. Op de locatie van tankstation De Witte worden 9 patiowoningen gerealiseerd, op de locatie van voormalige bibliotheek CODA worden twintig nieuwbouw appartementen gerealiseerd. In dit project werken wij nauw samen met Advise-R die de ontwikkeling organiseert. 

A&R10 heeft het bestaande ontwerp verder uitgewerkt, nog voor de zomer zijn de bestekstukken naar de aannemers verzonden. Ook de verkooptekeningen en impressies zullen door ons verder worden uitgewerkt. Zo worden alle fases opgepakt en heeft de opdrachtgever een aanspreekpunt.  

______________________________________________________

ZORGGEBOUW | HEEL 
OPGEVANGEN WORDEN MET EEN VRIJ UITZICHT

De vergunning voor de nieuwbouw voor het zorgcomplex te Heel is voor de zomer ingediend. Bijzonder aan dit ontwerp is dat de zorgmedewerkers in het gebouw altijd zicht hebben op hun clienten en de twintig zorgeenheden. Door de vorm van de zichtlijnen te benadrukken heeft het gebouw een open uitstraling en is het gericht op het welzijn van zowel de client als zorgmedewerker. De opdrachtgever was zo enthousiast over het ontwerp dat het plan niet 1x maar 2x wordt gerealiseerd! Hierdoor worden er nu veertig zorgeenheden gecreëerd met een landschappelijk uitzicht. Dit project voeren wij uit in samenwerking met Leesberg Adviseurs

______________________________________________________

VRIJSTAANDE WONING | LEUSDEN

DUURZAAM EN LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN

In Leusden hebben wij het make-over mogen ontwerpen van een moderne levensloopbestendige bungalow. Op de eerste verdieping is een nieuwe gevel gerealiseerd. De woning heeft aluminium kozijnen met daarin triple glas en een geheel nieuw dak, waardoor de woning veel beter geïsoleerd is. De oorspronkelijke houten delen zijn vervangen voor Keralith waardoor het onderhoud tot een minimum beperkt wordt. 

Levensloopbestendig
De badkamers en keuken hebben een ingrijpende verbetering ondergaan in de indeling en zo een modernere uitstraling gekregen. De slaapkamer op de begane grond is uitgebreid met een inloopkast, waardoor het een luxe levensloop bestendige woning is geworden.

______________________________________________________

VOORUITZICHT | WAAR WERKEN WE AAN

VOORUITZICHTEN 

Om onze diversiteit aan opdrachten aan te geven geven we u een blik in onze schetsen. 
- Schuurwoning in het midden van het land;
- Levensloopbestendige 2-onder-1 kapwoning in CLT houtbouw;
- 5 Starterswoningen en 2 levensloopbestendige woningen in CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap).

Wij hopen dat u deze periode goed en gezond doorkomt en blijven voor u klaar staan met een open blik!

______________________________________________________

BENIEUWD NAAR ONS VERNIEUWDE PORTFOLIO...

Wij hebben onlangs ons portfolio vernieuwd, hierin hebben we QR-codes verwerkt die verwijzen naar animaties en video's van onze projecten. Wilt u ook ons portfolio ontvangen? Neem dan contact met ons op!

BRAINSTORMEN...
Eens kennismaken?... Nieuwsgierig?... of gewoon eens vrijblijvend van gedachten wisselen, waardoor u getriggerd wordt om uw ideeën kracht bij te zetten? Neem gerust contact met ons op: 0343 700 236, of mail ons op: info@aenr10.nl Dit kan net dat ene duwtje in de goede richting zijn.
 
VIND ONS ONLINE!

Volg je ons al op facebook, Instagram en Pinterest? Hier vind je inspiratie...

Klik hieronder voor onze pagina's

Facebook
Instagram
Pinterest
Website

A&R10 | architectuur en restauratie
Raadhuisplein 1, 3951 XV Maarn
Postbus is komen te vervallen
0343 700 236
info@aenr10.nl
www.aenr10.nl
Copyright © 2020 A&R10 bv, All rights reserved.
A&R10 heeft uw e-mail adres rechtmatig verzameld in omstandigheden als vergaderingen, e-mail contact of bij evenementen, als u weet dat deze informatie verstrekt wordt. A&R10 doet zijn uiterste beste om dergelijke informatie te verwerken in overeenstemming met de privacy regelgeving en in alle veiligheid. Als u zich wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief kan dit via deze koppeling

 
Disclaimer: De nieuwsbrief is met grote zorg samengesteld, aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
A&R10 · Raadhuisplein 1 · Postbus 78, 3950 AB Maarn · Maarn, Utrechtse Heuvelrug 3951 XV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp