Copy
A&R10 - architectuur & restauratie - Raadhuisplein 1 - 3951 XV Maarn - www.aenr10.nl - info@aenr10.nl - 0343-700236
View this email in your browser

A&R10 | verhuisd!

Via diverse media is het u waarschijnlijk niet ontgaan. Na een intensieve verbouwperiode werken wij vanaf november op onze nieuwe stek in het voormalige Raadhuis te Maarn! Een fantastische locatie waar we de verborgen potentie hebben gevonden! We zijn te bezoeken op het volgende adres:
 
Raadhuisplein 1
3951 XV Maarn


Via de website raadhuis.woow.io kunt u alvast in 360 graden binnenkijken in onze kantoorruimte. 
 
Zakelijk heuvelrug mocht alvast langskomen voor een sneak preview en een kop koffie, dit werd al snel opgepikt door de lokale krant

Natuurlijk laten we jullie graag onze nieuwe locatie zien. Op zaterdag 18 februari bent u van harte welkom om ons kantoor te komen bekijken.

Van 11.00 tot 14.00 uur zetten we onze deur open en bent u van harte welkom! 

Verhuisd!

Afgelopen najaar is de verbouwde wederopbouwboerderij in Leusden opgeleverd aan de bewoners. Bouwbedrijf Morren uit Woudenberg heeft de woning sleutelklaar opgeleverd, waardoor de bewoners een dag na de oplevering konden verhuizen. Op dit moment wordt nog hard gewerkt aan de tuin. In het voorjaar gaan wij weer op pad met onze fotograaf en zullen we jullie de foto’s van het eindresultaat niet onthouden.

Nieuw project!

In Zeist zijn we gevraagd om een bestaande twee-onder-een-kap woning uit te breiden. En niet zomaar een uitbreiding, achter het huis wordt een kelder toegevoegd, de begane grond wordt uitgebreid en er worden drie slaapkamers op de verdieping gerealiseerd. De vergunning hebben wij reeds ontvangen en we hopen in februari te kunnen starten met de verbouwing

 

Bijna verhuizen

Ook de vrijstaande bosvilla in Maarn is afgelopen najaar opgeleverd. Bij deze woning zullen de bewoners eerst zelf nog klussen alvorens ze kunnen verhuizen. Wij laten jullie alvast graag de garagedeur zien…. Nouja als deze dicht is, is hier niets meer van zichtbaar. Link naar filmpje

Start bouw
Kreunen bouw uit Lochem begint in februari met de bouw van deze vrijstaande woning die door ons is ontworpen. In juli zal de woning gereed zijn, onze opdrachtgever heeft zich nu al in de woning gewaand. Door de woning in 3d te ontwerpen bieden wij de mogelijkheid de bewoners tijdens het ontwerpproces door hun woning te laten lopen. Zo proberen we in een zo vroeg mogelijk stadium te laten zien wat het eindresultaat zal worden. 

De vormgeving is gerealiseerd binnen het budget van de opdrachtgever en er is zo ontworpen dat bijzondere elementen tot zijn recht komen. De woning heeft een landelijke maar strakke uitstraling, dit zal ook in het interieur zichtbaar zijn.

 

Ideeën werkelijkheid laten worden

Met een vrijblijvend schetsgesprek met stappenplan weet u precies waar u aan toe bent. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op: 0343 700 236, of stuur een mailtje naar: info@aenr10.nl.


Volg de laatste ontwikkelingen op Facebook en Instagram!

Klik op de onderstaande button.

 

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Instagram
Instagram
Website
Website

A&R10 b.v. 

b.    Raadhuisplein 1 | 3951 XV Maarn

p.    Postbus 78 | 3950 AB Maarn

t.     0343 700 236

e.    info@aenr10.nl

w.    www.aenr10.nl

Copyright © 2016 A&R10 bv, All rights reserved.
A&R10 heeft uw e-mail adres rechtmatig verzameld in omstandigheden als vergaderingen, e-mail contact of bij evenementen, als u weet dat deze informatie verstrekt wordt. A&R10 doet zijn uiterste beste om dergelijke informatie te verwerken in overeenstemming met de privacy regelgeving en in alle veiligheid. Als u zich wilt uitschrijven voor de nieuwsbrief kan dit via deze koppeling

Disclaimer: De nieuwsbrief is met grote zorg samengesteld, aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
A&R10 · Raadhuisplein 1 · Postbus 78, 3950 AB Maarn · Maarn, Utrechtse Heuvelrug 3951 XV · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp