Copy
Ned-Moove

De beste wensen voor 2017!
We wensen iedereen een prachtig mooi Moodle jaar met veel activiteiten en goede contacten.

Namens Ned-Moove, Peter, René, Sebastian en Marc
 Inhoud Ned-Moove nieuwsbrief januari 2017

  1. Ledenvergadering 2017 en bestuursverkiezing 
  2. Voorjaarsseminar 2017 Moodle Mobile icm Moodle 3.2
  3. MoodleMoot 2017
  4. Het 10 jarig bestaan Ned-Moove
  5. Moodle User Association

1. Ledenvergadering 2017 en bestuursverkiezing

Woensdag 8 maart 2017 van 16:00 tot 17:30 uur houdt Ned-Moove haar jaarlijkse ledenvergadering. Klik hier om je aan te melden voor de ledenvergadering en/of het seminar.
Klik hier om direct naar de ledenomgeving te gaan waar je meer informatie kunt vinden zoals het jaarverslag, de financiële status en ook van voorgaande jaren. Tevens kun je je direct aanmelden voor de vergadering die plaats zal vinden in Utrecht.


OPROEP BESTUURSLEDEN GEZOCHT

Ook deze keer is er een bestuursverkiezing en wij roepen dan je dan ook op om je hier te melden en je interesse kenbaar te maken om als bestuurslid toe te willen treden en een bijdrage te willen leveren aan de verdere ontwikkeling van Ned-Moove en Moodle in Nederland.
Marc Swanenberg zal na zijn tweede termijn van 3 jaar afzwaaien als bestuurslid en dus zijn wij op zoek naar frisse nieuwe bestuursleden die na 10 jaar Ned-Moove, de club willen gaan herpositioneren en richting willen geven de toekomst in. Er zijn 3 bestuursplaatsen beschikbaar.


 

2. Voorjaarsseminar 2017 Moodle Mobile en Moodle 3.2

Woensdag 8 maart 2017 van 18.00 tot 19:30 uur staat het voorjaarsseminar gepland, direct na afloop van de ledenvergadering. Het staat in het teken van Moodle Mobile en hoe dit is toe te passen in Moodle 3.2 en alle ontwikkelingen met video. Hoe werkt dit op een goed en adequate manier. Irvin Hoogland van UP learning neemt ons mee in het land van mobile en Moodle.
Meld je hier aan om erbij te zijn. We hebben max. 40 plaatsen. Het seminar is 'gratis' voor leden en introducees.

We willen Plus supermarkt via deze weg bedanken voor het beschikbaar stellen van hun locatie in Utrecht. 

Woensdag 24 mei 2017 van 14:00 tot 20:00 uur is het weer zover. Dan vindt de MoodleMoot 2017 plaats. De planning en de outline van het programma zijn inmiddels klaar maar we zijn nog steeds op zoek naar inhoudelijke interessante sprekers en/of cases om samen een fantastische MoodleMoot 2017 te kunnen en mogen te organiseren. Alle suggesties om de MoodleMoot 2017 tot een daverend succes en inspirerend event te maken horen we graag via info@ned-moove.nl.

Wat wil jij behandelen?

4. Het 10 jarig bestaan Ned-Moove
Dinsdag 18 april 2017 is het zover. Dan bestaan Ned-Moove officieel 10 jaar. We zullen dit uiteraard vieren op onze MoodleMoot 2017 maar we willen op deze dag toch ook even stil staan bij dit moment.
Graag zouden we dan ook een oproep willen doen aan de leden om een werkgroep op te starten en ervoor zorg te dragen dat we dit op een goede manier gaan vieren op deze dag.
Meld je aan via info@ned-moove.nl om aan dit thema een invulling te gaan geven. We zoeken zo'n 4 leden die dit leuke onderwerp willen oppakken en er vorm en richting aan willen gaan geven.

5. Moodle User Association

Het afgelopen jaar heeft met name Gemma Lesterhuis hard gewerkt aan de MUA. Samen met Peter Jonker en René Breedveld hebben zij vorm en richting gegeven aan het Bronze Membership van Ned-Moove. Tijdens het najaarsseminar is er kort teruggeblikt op de resultaten van deze werkgroep. Tijdens de ledenvergadering zullen de leden bepalen of en op welke manier we verder gaan met de MUA. Meer informatie over de MUA kunt u vinden op https://moodleassociation.org of neemt u rustig contact op met René of Gemma via de Ned-Moove site.


Namens het bestuur,

Marc Swanenberg
A.i. Voorzitter Ned-Moove

(c) Ned-Moove 2017This email was sent to arnout@avetica.nl
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ned-Moove · Noorddonk 44 · Steenbergen, Noord-Brabant 4651ZA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp