Copy
Vores projekter, dine projekter, deres projekter
Amager Vest Lokaludvalg har ofte en finger med i spillet, når der sker noget i bydelen. I dette nyhedsbrev kan du læse om nogle af de aktiviteter og begivenheder, lokaludvalget arrangerer, hvordan du søger om støtte til dine projekter og hvordan vi hylder alle de ildsjæle, der er med til at gøre vores bydel endnu bedre.
Sammen om fremtidens Amager Vest
I Amager Vest Lokaludvalg er vi i gang med en undersøgelse af, hvad lokale borgere synes er vigtigst i udviklingen af København. Til debatten 'Flere eller færre Københavnere' spurgte vi borgere, eksperter og politikere om befolkningsprognoser og byens vækst. Og til POP-UP-PARK på Amagerbrogade snakkede vi med lokale borgere og forbipasserende om de grønnere sider af byudvikling.

Tirsdag d. 6. november inviterer vi til workshoppen ’Byudviklingens dilemmaer’. Men hvis du ikke kan vente så længe med at blive konfronteret med byudviklings svære valg, kan du deltage i undersøgelsen 'Hvad er vigtigst?’ på AllOurIdeas via linket herunder.

Jeres idéer, inputs og viden, bruger vi i høringssvaret til Københavns Kommunes Kommuneplanstrategi, og i lokaludvalgets fremadrettede arbejde med bydelen – så vi sammen skaber fremtidens København.
Tilmeld dig workshoppen 'Byudviklingens dilemmaer'
Deltag i 'Hvad er vigtigst?'-undersøgelsen
Få støtte til dit projekt
Har du en en idé til et fedt, fællesskabs-dannende arrangement, så har vi pengene: Lokaludvalget støtter aktører og ildsjæle i Amager Vest med puljemidler fra Bydelspuljen. Hver måned kan du søge støtte til non-profit aktiviteter, der skaber fællesskab og netværk i bydelen,  fremmer dialog og demokratiet og som profilerer bydelen i overensstemmelse med lokaludvalgets arbejde. Enhver borger, gruppe, forening, virksomhed eller institution kan ansøge om penge fra Bydelspuljen. 
Søg Bydelspuljen
Næste frist for ansøgning til Bydelspuljen er
fredag d. 2. november
(afgøres tirsdag d.20. november).

I september bevilgede lokaludvalget støtte til en samlet sum af 233.000 kroner. 
Ansøgningsskema og vejledning
Høringsfrister
1/11 Kvarteret ved Bella Center II
6/11 Kornblomstvej II 
20/11 Kommuneplanstrategien

Se alle høringer på blivhoert.kk.dk

Hvad er en høring
En høring er borgerens mulighed for at give sin mening til kende om udviklingen af byen på både det sociale, økonomiske og fysiske område. Høringer kan omfatte forslag til nye bygninger og veje eller ændringer inden for kommunens serviceydelser til for eksempel børn, unge, udsatte og ældre.
Giv et skulderklap
Amager Vest er fuld af lokale ildsjæle, der gør en forskel. Derfor uddeler lokaludvalget årets ’Skulderklap’, en pris der hylder netværk og fællesskab. Alle kan komme med forslag til, hvem der fortjener et skulderklap og kandidaten kan både være en person, forening, organisation eller en offentlig/privat virksomhed. Prisen på 25.000 går til at drive det gode arbejde i bydelen videre.
På billedet ses sidste års prismodtager, Marianne Pedersen fra Rideklubben Islands Brygge.
Klap en ildsjæl på skulderen
6/11 Workshop: Byudviklingens dilemmaer
7/11 17.00 Arbejdsgruppen Børn&Unge 
7/11 19.00 Arbejdsgruppen Fysisk planlægning og miljø
8/11 17.30 Arbejdsgruppen Social, omsorg, sundhed, integration, beskæftigelse og erhverv (i Peder Lykke Centret)
8/11 19.00: Arbejdsgruppen Kultur & Fritid (i Peder Lykke Centret)
19/11 Sidste chance for indstilling af årets Skulderklap
20/11 18.30 Lokaludvalgsmøde
Se hele kalenderen
Miljøpunkt Amager er et lokalt miljøcenter, der står for en masse bæredygtige initiativer i vores bydel. Du kan blandt andet låne en ladcykel eller få repareret ødelagte kaffemaskiner og støvsugere  i Elektronikværkstedet.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Amager Vest Lokaludvalg · Sundholmsvej 8 · København 2300 · Denmark