Copy
KLAP EN VEN PÅ SKULDEREN: Igen i år uddeler Amager Vest Lokaludvalg årets Skulderklap, en pris på 25.000kr, der hylder netværk, fællesskab og hjælpsomhed i Amager Vest.

Alle kan indstilles til Skulderklappet, men lokaludvalget opfordrer til, at man i år også kan indstille en person, forening, organisation eller en offentlig/privat virksomhed, der har vist lidt ekstra samfundssind under epidemien; handlet ind for sine naboer, gået tur med kvarterets hunde eller som måske har nytænkt fællesskab og hjælpsomhed i en Corona-tid.

Læs mere på vores hjemmeside eller skriv en mail til info@avlu.dk med dit forslag inden søndag d. 15. november kl. 23.59. Husk at skrive, hvem du indstiller og hvorfor du indstiller dem.
KRITISK OG KONSTRUKTIVT HØRINGSSVAR: Siden 2016 har Amager Vest Lokaludvalg været optaget af debatten om Amager Fælled og bidraget til debat med borgerne gennem borgermøder og kvantitative undersøgelser. Vi har holdt infomøder, borgermøder og debatmøder med folketings- og kommunalpolitikere, natur- og byplanseksperter, interesseorganisationer og flere end 1300 deltagende borgere; Vi har lavet spørgeskemaundersøgelser, kvantitative undersøgelser og kvalitative undersøgelser om, hvad borgerne ville prioritere i byudviklingen og om bevarelse og udvikling af bynatur i bydelen – med næsten 7000 besvarelser tilsammen.

Budskabet er klart – bevar Amager Fælled, for mennesker, dyr og miljø!

Læs hele vores høringssvar til forslag til lokalplan for Vejlands Kvarter.
BYSPORT, BYCIRKUS, BYNATUR, BYKUNST: Hver måned uddeler vi penge til projekter, aktiviteter og arrangementer, der fremmer dialog, demokrati, borgerdeltagelse og dannelse af netværk i bydelen Amager Vest. Næste frist er mandag d. 9. november. 

Vi har tidligere støttet cykelkurser, politisk rap, juleudsmykning, taekwondo, kunstmesser og meget mere. Mulighederne er mange, hvis du har en god idé og forholder dig til vores støttekriterier.

Læs mere om vores råd, retningslinjer og kriterier.

Se hvordan du søger og download ansøgningsskemaet, som du skal bruge til din ansøgning.
Vi arbejder for, at Amager Vest danner den bedst mulige ramme for de mennesker, der bor og arbejder i bydelen.

Dét kalder vi plads til liv.
www.avlu.dk

info@avlu.dk
21513935

 
Facebook
Instagram
Website
Email
Vil du ikke længere modtage Amager Vest Lokaludvalgs nyhedsbrev? 
unsubscribe from this list.