Copy
I dette nyhedsbrev kigger vi tilbage på 2018. Her kan du finde tre små film, der er eksempler på projekter, vi har støttet eller projekter, vi selv har sat i gang i 2018.

Vi har også lavet et bydelskort, som du finder på biblioteker eller kulturhuse i Amager Vest.

Vi håber, at det vi gjorde i 2018, kan inspirere os til, hvordan vi sammen gør Amager Vest til et endnu bedre sted i fremtiden. 

Det støttede vi i 2018

Bydelspuljen kan søges af private borgere, foreninger og virksomheder. Vi støtter projekter og arrangementer, der fremmer dialog, demokrati, borgerdeltagelse og dannelse af fællesskab og netværk i bydelen.
Mød Mona fra Plastikpose-frit Amager, der kæmper for miljøet, én hjemmesyet genbrugsstofpose ad gangen. Måske kan du få inspiration til, hvad du kan gøre for din bydel og hvordan vi kan hjælpe!
Har du en idé til et projekt, aktivitet eller et arrangement, der danner fællesskaber på tværs af bydelen, styrker demokratiet eller fremmer dialogen? Læs mere om Bydelspuljen og hvordan du ansøger om midler fra lokaludvalget på vores hjemmeside.
Søg Bydelspuljen

Det gjorde vi i 2018

Vi arbejder for at forbedre forholdene indenfor sociale, kulturelle, fysiske og miljømæssige problemstillinger, så vores bydel bliver et endnu bedre sted for alle. I 2018 arrangerede vi debatter, workshops og informationsmøder om alt fra kirsebærtræer til befolkningstilvækst. Se eksempler på vores arbejde i filmene om Nabohaven på Telemarksgade og Stofindtagelsesrummet på Sundholm
Amager Vest Lokaludvalg og Samarbejdsforum Sundholm arbejder videre på at etablere et stofindtagelsesrum på Sundholm. Dialogen med brugere, ansatte og medarbejdere, eksperter og naboer viser, at der er behov for at hjælpe både stofbrugerne og naboerne i området
Mød Tina Belsø, der har startet Nabohaven i Telemarksgade og se hvordan Amager Vest Lokaludvalg gik sammen med de grønfingrede frivillige kræfter for at bevare haven.
Vil du være med til at gøre Amager Vest til en bydel, hvor der er plads til forskellighed for mennesker og byrum eller har du behov eller bekymringer, som du mener, Amager Vest Lokaludvalg kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os.
Kontakt lokaludvalget
Følg med i vores arbejde, projekter og aktiviteter på Facebook, Instagram og vores hjemmeside:


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Amager Vest Lokaludvalg · Sundholmsvej 8 · København 2300 · Denmark