Copy
DET GJORDE VI I 2020
2020 er året, vi kommer til at huske for alle de ting, vi ikke kunne. Men i Amager Vest Lokaludvalg er vi imponerede over, hvad der kan lade sig gøre på trods af restriktioner for forsamlinger og retningslinjer for afstand – både som lokaludvalg, men også med stor respekt for alle de kreative ansøgere til Bydelspuljen, der har gentænkt aktiviteter og arrangementer, så de kunne gennemføres i trygge og sikre rammer.

Læs mere om 2020 i Amager Vest Lokaludvalg
NY DAGINSTITUTION I ØRESTAD SYD
Kom til digitalt borgermøde torsdag d. 11. marts kl. 20-21.30 på Microsoft Teams - om den kommende daginstitution i Ørestad Syd, for enden af Ørestads Boulevard. Til borgermødet har lokaludvalget fokus på punkterne trafik, parkering, støj, samt institutionens organisering og indretning ude som inde. Det bliver muligt at stille spørgsmål undervejs, skriftligt via chatten i Microsoft Teams. Lokaludvalget vil være moderator på mødet. 

På mødet deltager Teknik- og Miljøforvaltningen, Børne- og Ungdomsforvaltningen, samt BJERG Arkitektur. 

Ingen tilmelding kræves. Link til Teams-mødet kommer på vores hjemmeside, hvor du også kan læse mere om borgermødet: avlu.dk
Find tillæg til lokalplan på blivhoert.kk.dk, hvor du kan afgive høringssvar inden d.5. april

Billedet er en visualisering af, hvordan projektet kan komme til at se ud i overensstemmelse med rammerne i det nye tillæg til lokalplanen. BJERG Arkitektur. 
INFO OG DEBAT OM FORSAMLINGSHUSE OG FÆLLESSKABER
CPH VILLAGE opfører snart den tredje 'landsby' til 88 studerende på Amagerfælledvej 52.
Som en del af byggeprojektet bliver der også etableret et forsamlingshus.

Kom med til digitalt møde d. 24. februar kl. 19. Hør om projektet og bidrag med ideer til, hvordan det kan bidrage positivt til området og de lokale aktører.

'Mød' lokaludvalgets formand André Just Vedgren (B), Jonas Bjørn Jensen (S) fra Københavns Borgerepræsentation, Frederik Noltenius Busk, medstifter af CPH VILLAGE og Johan Galster, der indvier Open Call med en samtale om betydningen af forsamlingshuse for lokaldemokratiet og fællesskaber på tværs af byen.

Læs mere og tilmeld dig på https://cphvillage.com/amagerbro
ENDNU INGEN MIDLER TIL GENETABLERING AF GANGBROER
Vi har både haft den forbi Københavns Kommune og Naturstyrelsen, men ingen af dem vil bruge midler på at genetablere gangbroerne og fugleskjulene ved Store Høj Sø. Det på trods af, at både lokale beboere og besøgende protesterer mod nedrivningen. Vi har peget på, at finansieringen kunne komme fra Naturpark Amager-projektet. Og vi er i kontakt med politikere fra rådhuset for at prøve at finde en løsning, så vi igen kan bruge det dejlige udflugtsmål.

Følg med i udviklingen på avlu.dk

Foto: Andreas Kirkeskov Haagensen
SØG BYDELSPULJEN TIL DIN IDÉ
Hver måned uddeler vi penge til projekter, aktiviteter og arrangementer, der fremmer dialog, demokrati, borgerdeltagelse og dannelse af netværk i bydelen Amager Vest. Næste frist er mandag d. 8.marts (til beslutning 20. april). 

Læs mere om vores råd, retningslinjer og kriterier.

Se hvordan du søger og download ansøgningsskemaet, som du skal bruge til din ansøgning.

Billede fra Lysfest 
Vi arbejder for, at Amager Vest danner den bedst mulige ramme for de mennesker, der bor og arbejder i bydelen. Dét kalder vi plads til liv.

www.avlu.dk

info@avlu.dk
21513935

 
Facebook
Instagram
Website
Email
Vil du ikke længere modtage Amager Vest Lokaludvalgs nyhedsbrev? 
unsubscribe from this list.