Copy

Amager Vest Lokaludvalg søger nye suppleanter, der kan hjælpe os med at påvirke bydelens udvikling og sørge for, at endnu flere bliver hørt i det lokalpolitiske arbejde.

Vi holder valgmøde tirsdag d. 28. april og enhver forening, frivillig organisation, brugerbestyrelse, netværk og råd i Amager Vest kan stille op med en repræsentant.

Men hvad er et lokaludvalg? Hvad laver vi? Hvad er opgaverne som suppleant? Og hvordan kan du melde dig til valget? Det kan du få svar på i dette nyhedsbrev.
 
BLIV SUPPLEANT: Er du vild med byudvikling eller nørder du børnehavenormeringer i din fritid? Kunne du godt tænke dig bredere cykelstier eller at Amager Vest bliver den sundeste bydel i København? Skal der være et fodgængervenligt handelsstrøg, som kan booste det lokale erhvervsliv eller skal vi have flere steder, hvor unge kan hænge ud?

Amager Vest Lokaludvalg søger 10 nye suppleanter, der vil tage del i vores arbejde med og for bydelen. Læs mere om retningslinjer for suppleringsvalget i invitationen og tilmeld dig valget inden mandag d. 20. april.

Læs mere om lokaludvalget og suppleringsvalget på vores hjemmeside eller kontakt sekretariatet på 21513935 eller info@avlu.dk
KORT OM LOKALUDVALGET: Amager Vest Lokaludvalg er en sammensat skare af energiske ildsjæle fra forskellige foreninger, bestyrelser, råd og politiske partier. Vores medlemmer og suppleanter bor spredt ud over hele bydelen, fra Nokken til Villahaverne, fra Amagerbro til Amager Fælled. Vores yngste medlem er 27 mens vores ældste medlem er 79. Lige nu er vi 22 medlemmer, hvor 8 er repræsentanter fra de politiske partier i borgerrepræsentationen, mens 14 er fra foreninger i bydelen. 6 er kvinder og 16 er mænd.

Læs mere om lokaludvalget i Amager Vest og mød nogle af vores medlemmer og suppleanter i vores ‘Lokaludvalgs-julekalender’ fra december 2019.
VORES ARBEJDE: I Amager Vest Lokaludvalg har vi blandt andet arbejdet for sikrere cykelstier, bæredygtig byudvikling, flere grønne og sociale frirum, bevaring af bynaturen, bedre busnet, stofindtagelsesrum på Sundholm, kunst på Amagerbrogade mm.

Derudover har vi en række faste opgaver og så har vi nedsat fire arbejdsgrupper, der tilsammen dækker de sociale, kulturelle, fysiske og miljømæssige temaer og problemstillinger i bydelen.

Følg med i vores arbejde på vores hjemmesideFacebook og Instagram

 
VÆR MED: Du kender bydelen bedst. Selvom du ikke har tid eller mulighed for at være med i lokaludvalget som suppleant, vil vi gerne høre din mening, viden og idéer, så vi sammen kan gøre vores bydel endnu bedre. Vi inviterer jævnligt til debatter og workshops, men du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har idéer eller spørgsmål til vores bydel og lokaludvalget.

Følg med på vores hjemmeside, Facebook, tilmeld dig nyhedsbrevet, tjek lokalaviserne mm.

Vi har også et digitalt borgerpanel, som du kan tilmelde dig. Her sender vi jævnligt en mail med spørgsmål om byen og bydelens udvikling.
Ser vores nyhedsbrev lidt anderledes ud? Vi er ved at udrulle en ny visuel identitet, som vi synes passer bedre til Amager Vest, lokaludvalget og vores  arbejde for og med bydelen. Vi glæder os til at vise jer mere!
KONTAKT SEKRETARIATET:

Mail: info@avlu.dk
Tlf: 21513935
 
Facebook
Instagram
Website
Email
Vil du ikke længere modtage Amager Vest Lokaludvalgs nyhedsbrev? 
unsubscribe from this list.