Copy

Din bydel, vores bydel, alles bydel!

Vi fejrer forskelligheden i dette nyhedsbrev, hvor du kan du se, hvad lokaludvalget fik ud af mange måneders arbejde med et høringssvar til  kommuneplanstrategien. Og så kan du blive inspireret til, hvordan du også favner mangfoldigheden i december måned. 
Bydel for alle
Efteråret har på mange måder stået i kommuneplanstrategiens tegn, med surveys, debat, borgemøder og workshop og nu, hvor vi har samlet op på resultater og samtaler, tegner der sig et mangfoldigselskende mønster; deltagere og debattører - med både mange og få ressourcer - ønsker en blandet og mangfoldig by, hvor børn voksne, udsatte og ressourcestærke har plads til at bo, opleve og interagere med hinanden - og det er da værd at fremhæve. Det blev også ét af vores tre temaer i høringssvaret, hvor vi fokuserede på en grøn bydel med plads til mangfoldighed og langsigtede løsninger.

En stor tak til alle, der deltog i både undersøgelse, debat og workshop og gav os værdifuld viden og inspiration.

Citatet på billedet kommer fra en deltager i vores AllOurIdeas-undersøgelse 'Hvad er vigtigst i udviklingen af København?'
 
Se alle resultater og læs høringssvaret via vores hjemmeside
Oplevelser for alle
Vi vil blive ved med fremhæve og fejre mangfoldigheden i Amager Vest. Derfor fungerer vores Facebook i december som en guide, hvor du hver dag kan opleve nye sider af vores bydel.

Hver dag i december kan du på Facebook få fifs til alt fra filmvisninger i Bryggekælderen, Nissebanko på Ørestad Bibliotek eller hvad med et arrangement om Menneskerettighedserklæringen på KUA? Kun bydelen sætter grænser! 
Følg med på Facebook
Næste frist for ansøgning til Bydelspuljen er
mandag d. 17. december - for projekter, der finder sted i 2019. 
(afgøres tirsdag d.29. januar 2019).

I november uddelte vi 315.950kr til projekter, aktiviteter og arrangementer i Amager Vest. 

Ansøgningsskema og vejledning
Miljøpunkt Amager er et lokalt miljøcenter, der står for en masse bæredygtige initiativer i vores bydel. Du kan blandt andet låne en ladcykel eller tage del i netværk og aktiviteter som Vintergrøn
Puljepenge til alle
– men vær opmærksom på, at fra og med d.18. december vil der kun være fire frister for ansøgninger på over 20.000kr – 18. februar, 20. maj, 19. august og 21. oktober.

Vi støtter aktiviteter, der skaber fællesskab og netværk, fremmer dialogen og demokratiet og som profilerer bydelen i overens-stemmelse med lokaludvalgets arbejde. Du finder alle vores frister, krav og retningslinjer på vores hjemmeside.
Frister, krav og retningslinjer
December er en stille måned:
11/12 
18.00 Lokaludvalgsmøde

Se hele kalenderen
Høringsfrister

24/12 Birketinget 6

Se alle høringer på blivhoert.kk.dk

Hvad er en høring
En høring er borgerens mulighed for at give sin mening til kende om udviklingen af byen på både det sociale, økonomiske og fysiske område. Høringer kan omfatte forslag til nye bygninger og veje eller ændringer inden for kommunens serviceydelser til for eksempel børn, unge, udsatte og ældre.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Amager Vest Lokaludvalg · Sundholmsvej 8 · København 2300 · Denmark