Copy
Efterårets første nyhedsbrev byder på skulderklap, puljeaftener og bæredygtig byudvikling med fokus på mennesker, natur og erhvervsliv. 
Hvem fortjener et Skulderklap? Hvert år uddeler Amager Vest Lokaludvalg Skulderklappet, en pris der hylder netværk, fællesskab og god stemning i Amager Vest. 

Det er lokaludvalget, der på lokaludvalgsmødet tirsdag d.22. oktober 2019 beslutter, hvem der skal modtage prisen. Alle borgere kan komme med forslag til, hvem der skal have et skulderklap på 25.000kr.

Indsend dit forslag senest mandag d. 30. september kl. 12
til info@avlu.dk med navn og begrundelse. 

 
Læs mere om Skulderklappet
DET SKER I AMAGER VEST
Vi har flere spændende ting på programmet i efteråret. Følg med på vores Facebookside og vores hjemmeside eller klik på billederne for at læse mere om de enkelte arrangementer og møder.

Giv dit input til Miljøpunkt Amager
Miljøpunkt Amager er et lokalt miljøcenter, der har til opgave at fremme miljømæssig og bæredygtig udvikling på Amager. Miljøpunktet arbejder med at udvikle bæredygtige løsninger i samarbejde med borgere, foreninger, institutioner og virksomheder.
 
Miljøpunkt Amager skal i gang med en ny årsplan og vil rigtig gerne høre din mening om, hvilke miljøområder, de skal prioritere at arbejde med. Derfor har miljøpunktet lavet et spørgeskema, som vi håber du vil besvare. Det kan du gøre enten via borgerpanelet (hvis du er tilmeldt) eller via linket herunder. Det tager cirka 3 minutter at besvare spørgeskemaet. 
 
Miljøpunkt Amager er finansieret af driftsmidler fra Amager Vest Lokaludvalg og Amager Øst Lokaludvalg.

 

Link til spørgeskema
BLIV HØRT - din mening tæller
Ny Tøjhus
I et forslag til Ny Tøjhus er der planer om en bygning med serviceerhverv, udvidelse af det eksisterende hotel samt en daginstitution. Amager Vest Lokaludvalg har tidligere været positive for især forslaget om en institution, men er bekymrede for luft- og lydforurening. Læs hele lokalplansforslaget og læs lokaludvalgets høringssvar – og giv gerne dine egne input til byudviklingen på Kommunens høringsportal blivhørt.dk

Verdensby med ansvar
Københavns Kommune er i fuld gang med at lægge en mere konkret plan for Københavns fysiske udvikling de kommende 12 år.
Kom med din mening om forslaget til Københavns Kommuneplan på blivhørt.dk indtil d. 22. oktober 2019.

Amager Vest Lokaludvalg har siden foråret arbejdet på et høringssvar og har fokus på en bæredygtig byudvikling, der giver de bedste forhold for natur, mennesker og erhvervsliv. Læs mere om vores arbejde med bynatur på vores projektside ’Mal byen grøn’ og følg med i events og begivenheder på vores Facebookside

Facebook
Link
Website


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Amager Vest Lokaludvalg · Sundholmsvej 8 · København 2300 · Denmark