Copy
View this email in your browser
Hvordan former vi fremtidens København?
I efteråret lancerer Københavns Kommune en strategi for byens udvikling. Vi vil gerne have din hjælp til at forme den. Derfor har vi lavet en undersøgelse, hvor du skal du prioritere byens udvikling. I løbet af oktober inviterer vi til debat om byens vækst, samt til en workshop, hvor vi sammen skal arbejde konstruktivt med udviklingen af Amager Vest. Læs mere om både spørgeskema og workshop og vær med i undersøgelsen.
Tryghed på Sundholm
Amager Vest Lokaludvalg har én ting med til budgetforhandlingerne for 2019 - et fixerum på Sundholm. Læs mere om vores mangeårige arbejde for et stofindtagelsesrum på Amager i en opsamlende artikel på vores hjemmeside, hvor du også kan se en lille film med en række eksperters bud på, hvorfor der skal være et fixerum. 
Hvordan skal vores Integrationspolitik se ud?
Indtil d. 19. september kan du komme med kommentarer og konstruktiv kritik til Københavns Kommunes udspil til en ny integrationspolitik under overskriften 'Lad os investere i integration'. Her kan du læse Amager Vest Lokaludvalgs svar til udspillet. Læs mere om selve udspillet på www.avlu.dk (med link til høringsportalen Bliv Hørt). 
Byggeri på Amager Fælled
Amager Vest Lokaludvalg vedtog på Lokaludvalgsmødet d.28.august, at spørgsmålet om byggeriet på Amager Fælled ikke egner sig til at indgå i budgetforhandlingerne. Men et politisk flertal har nu besluttet at opføre byggeriet. Den endelige placering og omfanget af byggeriet er stadig uklart, men bliver vedtaget og meldt ud med godkendelsen af budgettet for 2019 i midten af september.
5/9 17:00 Arbejdsgruppen Børn&Unge 
5/9 19:00 Arbejdsgruppen Fysisk planlægning og miljø
6/9 17:30 Arbejdsgruppen Social, omsorg, sundhed, integration, beskæftigelse og erhverv (i Peder Lykke Centeret)
6/9 19:30: Arbejdsgruppen Kultur & Fritid(i Peder Lykke Centeret)
18/9 18:30 Lokaludvalgsmøde

Se hele kalenderen
Bydelspuljen
Næste frist er mandag d.17. september (afgøres tirsdag d.23. oktober). Støtte fra Bydelspuljen gives som underskudsgaranti.

I august bevilgede lokaludvalget støtte til en samlet sum af 249.700 kroner. 

Ansøgningsskema og vejledning
Miljøpunkt Amager er et lokalt miljøcenter, der står for en masse bæredygtige initiativer i vores bydel. Du kan blandt andet låne en ladcykel eller få repareret ødelagte kaffemaskiner og støvsugere  i Elektronikværkstedet.
Høringsfrister:
19/9 Ny integrationspolitik
21/9 Kvalitetsstandard for Stofmisbrug
28/9 Ressource- & Affaldsplan

Se flere høringer på blivhoert.kk.dk

Hvad er en høring?
En høring er borgerens mulighed for at give sin mening til kende om udviklingen af byen på både det sociale, økonomiske og fysiske område. Høringer kan  omfatte forslag til nye bygninger og veje eller ændringer inden for kommunens serviceydelser til for eksempel børn, unge, udsatte og ældre.
Copyright © 2016 Amager Vest, All rights reserved.
Vores adresse er:
Amager Vest Lokaludvalg
Sundholmsvej 8
2300 København S

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list