Copy
Klima og politik, miljø og demokrati fylder meget i Amager Vest Lokaludvalgs arbejde og i de projekter vi støtter og medvirker i. I dette nyhedsbrev kan du derfor læse om nogle af de aktivistiske aktiviteter, interessante idéer eller demokratiske arrangementer, der drejer som om klima og demokrati.
Mal byen grøn!
Hvorfor skal vi have mere bynatur? Udover at bynatur fylder meget, når vi taler med borgerne i Amager Vest, har grønne områder stor værdi for både klima og mennesker. Derfor arbejder vi på at få skrevet retningslinjer om bynatur ind i Kommuneplanen, der sætter de overordnede rammer for byudviklingen i København. Vi vil gerne have jeres hjælp til at male byen grøn, så hop ind på siden 'Mal byen grøn' og læs mere og om hvordan du kan give inputs og idéer til vores arbejde med Kommuneplanen 2019.
Mal byen grøn - med Amager Vest Lokaludvalg
Fest for klimaet!
”Amager klima- og demokratifestival afholdes som en form for folkemøde, hvor både lokale og globale klimaindsatser hyldes. Vi håber at blive klogere på, hvad vi selv kan gøre – men også sætte fokus på, hvem der kan gøre hvad politisk".
Rikke Lauridsen er én af flere Ildsjæle, der arrangerer Amagers første Klima- og demokratifestival med støtte fra blandt andet Amager Vest Lokaludvalg. Kom forbi søndag!
Læs mere om Klima- og demokratifestivalen
Spil for demokratiet!
Er børnene blot brikker i politikernes spil? Ja – i hvert fald i Børnekulturpiloternes demokratispil 3-2-1 STEM, en interaktiv teaterforestilling, der tager afsæt i børn og unges demokratiforståelse. Men her har børnene selv udviklet reglerne, indholdet og banen. Amager Vest Lokaludvalg har støttet Demokratispillet med puljemidler. Spillet bliver spillet op til Folketingsvalget, der skal finde sted inden medio juni. 
Læs mere om demokratispillet
Gør byen cykelsikker
Det er klimavenligt, men ikke altid lige trygt at færdes på cykel i Amager Vest. Derfor har Amager Vest Lokaludvalg prioriteret at finde løsninger til fem specifikke udfordringer, som cyklister møder i Amager Vest. Lokaludvalgets indspil til løsninger skal blandt andet bruges til forvaltningens udarbejdelse af en ny cykelredegørelse for Københavns Kommune. 
Læs mere om sikre cykelløsninger i Amager Vest
SØG BYDELSPULJEN


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Amager Vest Lokaludvalg · Sundholmsvej 8 · København 2300 · Denmark