Copy
INVITACIÓ: Nit de les Lletres Catalanes a Alacant

 

INVITACIÓ: Nit de les Lletres Catalanes a Alacant

6 de maig de 2019.
20.00 h.
Restaurant Aldebarán (Moll de Ponent 1. Alacant).
 
Benvolgudes i benvolguts,
Des de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana, en col·laboració amb la Universitat d'Alacant, l'Institut d'Estudis Catalans, La Cívica – Escola Valenciana i ACPV Alacant, hem preparat la celebració de la primera Nit de les Lletres Catalanes a Alacant, que tindrà lloc al restaurant Aldebarán el dia 6 de maig de 2019. Esperem que us animeu a participar i a gaudir de la nostra literatura.
Preguem a màxima difusió.
Cordialment,

Lliris Picó
http://www.escriptors.cat/autors/picoll/


Mail Junta de l'AELC pel País Valencià
Amigues i amics,
Enguany organitzarem la primera edició de la Nit de les Lletres Catalanes a Alacant.
L'acte és obert a qualsevol persona interessada en la literatura catalana actual i consistirà en una trobada amb presentacions literàries dels escriptors que ho desitgen, un sopar popular i una mostra dels llibres presentats, que es podran adquirir amb la signatura dels autors. Tots aquells que heu publicat algun llibre hi podeu participar, si ho voleu, amb la presentació de les vostres obres. Quan confirmeu la participació, indiqueu-nos el títol del llibre que presentareu i l'editorial on s'ha publicat abans de divendres 3 de maig a les 12 del migdia.
L'esdeveniment tindrà lloc dilluns 6 de maig de 2019 al restaurant Aldebarán. Començarà amb el sopar i tot seguit es farà la presentació de llibres per part dels seus autors.

Esperem que us hi vulgueu sumar i gaudir d'una trobada en què serem espectadors i protagonistes a banda de sopar en bona companyia. Per assistir-hi, cal confirmar-ho prèviament a l'AELC a través del correu aelc@escriptors.cat o del 93 302 78 28. Si us ve de gust, podeu venir-hi amb acompanyants.

Cordialment,

Junta de l'AELC pel País Valencià
 

La Cívica - Escola Valenciana
C/ Perú 16. Bl. 2.
Local esquerra
03008. Alacant

Tel.  965 923 145
Mòb. 607 930 565
www.lacivica.cat
lacivica@lacivica.cat

 
PROTECCIÓ DE DADES. En virtut de les lleis vigents en matèria de protecció de dades (LOPD) us informem que us hem enviat aquest correu utilitzant les dades de contacte que ens vau facilitar al seu moment i  que es troben incorporades al fitxer de la nostra titularitat. Teniu dret a sol•licitar l'accés, la modificació o la cancel•lació de les vostres dades, incloent-hi l'adreça de correu electrònic, del nostre fitxer. Per favor, contacteu amb nosaltres per la via que preferiu per a fer-ho, com també per a realitzar qualsevol consulta sobre aquesta qüestió.

 no vull rebre més el butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp