Copy
Pere Lopes i Llorenç. In memoriam.

 

Pere Lopes i Llorenç. In memoriam.

 
Pere Lopes ha faltat. El dia dos d’abril, al costat de la seua companya Mari Luz, en sa casa, se’n va anar discretament, com havia viscut, un home bo, un home d’una voluntat irrenunciable d’estima cap a la seu gent, cap a la seua terra.

Professor de grec i gestor educatiu, va ser director de l’Institut Jorge Juan d’Alacant i més endavant inspector d’educació, tasca que va desenvolupar durant molts anys, fins la seua jubilació. No va abandonar però la docència, sent molts anys professor de grec en la UNED d’Elx, la seua ciutat natal. Impulsor decidit de l’ensenyament en valencià i soci fundador de la nostra associació, la Cívica, va col·laborar regularment amb nosaltres.

Amb ell tots hem perdut una gran persona, un home savi, un valencianista demòcrata de cap a peus. I molts de nosaltres, també hem perdut un amic molt volgut que recordarem sempre. I a qui acomiadarem junts, quan els vents siguen propicis.

Com diu un dels epitafis grecs més coneguts, la vida dura poc i el temps exigeix el seu tribut. Que la terra et siga lleu, company.
 
Gràcia Jiménez Tirado
 

La Cívica - Escola Valenciana
C/ Perú 16. Bl. 2.
Local esquerra
03008. Alacant

Tel.  965 923 145
Mòb. 607 930 565
www.lacivica.cat
lacivica@lacivica.cat

 
PROTECCIÓ DE DADES. En virtut de les lleis vigents en matèria de protecció de dades (LOPD) us informem que us hem enviat aquest correu utilitzant les dades de contacte que ens vau facilitar al seu moment i  que es troben incorporades al fitxer de la nostra titularitat. Teniu dret a sol•licitar l'accés, la modificació o la cancel•lació de les vostres dades, incloent-hi l'adreça de correu electrònic, del nostre fitxer. Per favor, contacteu amb nosaltres per la via que preferiu per a fer-ho, com també per a realitzar qualsevol consulta sobre aquesta qüestió.

 no vull rebre més el butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp