Copy
Convocatòria Premi a la Innovació Educativa “Joan Ponsoda 2020”

 

Convocatòria Premi a la Innovació Educativa “Joan Ponsoda 2020”

Presentació de treballs fins al 2 d'octubre de 2020
Bases Premi PDF
 
La Cívica - Escola Valenciana de l'Alacantí i l’Ajuntament de Sant Joan d'Alacant convoquem el Premi a la Innovació educativa “Joan Ponsoda 2020” amb  l’objectiu de potenciar i reconèixer la tasca educativa innovadora que dia a dia es realitza a les aules dels centres educatius de la nostra comarca i que, en molts casos, és desconeguda per la gran majoria de la comunitat educativa.
 
BASES
  1. Pot participar tot el personal docent, el personal de suport en actiu i els col·lectius de mares i pares dels centres educatius públics i concertats de la comarca de l'Alacantí on s'impartesca Educació infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Educació Especial, Formació de Persones Adultes o Cicles Formatius.
  2. Poden optar al premi tots els treballs d’innovació educativa relacionats amb qualsevol àrea del currículum educatiu o bé amb una temàtica transversal relacionada amb l’educació en general i que potencie la creativitat de l’alumnat, i també el tractament i la difusió d’una educació en valors per una adequada convivència i participació en societat.
  3. Qui guanye obtindrà una dotació de material escolar per al Centre, valorada en 500 € i una obra commemorativa. 
  4. No poden presentar-se experiències o treballs que hagen estat guardonats en altres premis d’innovació educativa.
  5. Els treballs s'han de presentar redactats en valencià, amb una memòria del projecte, que pot complementar-se amb annexos (fotografies, treballs realitzats per l’alumnat, dibuixos, gràfiques, documentació elaborada, ... etc.), que servesquen per a reforçar, aclarir i exemplificar la redacció de la memòria.
  6.  Cal fer constar en la portada, a més del títol corresponent a l’experiència, el nom de les persones autores, l’adreça postal i electrònica i el telèfon de contacte.
  7. Els treballs s’han de presentar en paper i en format digital (PDF)  a la seu de La Cívica, carrer Perú, 16, local 2 esquerra, 03008, Alacant,  fins al 2 d'octubre de 2020.
  8. El jurat estarà format per la junta directiva de La Cívica – Escola Valenciana de l'Alacantí.
  9. El treball premiat es farà públic en un acte que es convocarà al mes d'octubre de 2020.
  10. La presentació dels treballs comporta l’acceptació íntegra d’aquestes bases i dels drets i les obligacions que se’n deriven. Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu criteri.
 Més informació.
La Cívica – Escola Valenciana de l’Alacantí
www.lacivica.cat
lacivica.cat@gmail.com
607 930 565

La Cívica - Escola Valenciana
C/ Perú 16. Bl. 2.
Local esquerra
03008. Alacant

Tel.  965 923 145
Mòb. 607 930 565
www.lacivica.cat
lacivica@lacivica.cat

 
PROTECCIÓ DE DADES. En virtut de les lleis vigents en matèria de protecció de dades (LOPD) us informem que us hem enviat aquest correu utilitzant les dades de contacte que ens vau facilitar al seu moment i  que es troben incorporades al fitxer de la nostra titularitat. Teniu dret a sol•licitar l'accés, la modificació o la cancel•lació de les vostres dades, incloent-hi l'adreça de correu electrònic, del nostre fitxer. Per favor, contacteu amb nosaltres per la via que preferiu per a fer-ho, com també per a realitzar qualsevol consulta sobre aquesta qüestió.

 no vull rebre més el butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp