Copy

ESCOLA VALENCIANA LLANÇA EL VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ ONLINE PER A COMPARTIR LA LLENGUA EN TEMPS DE CONFINAMENT

 

ESCOLA VALENCIANA LLANÇA EL VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ ONLINE PER A COMPARTIR LA LLENGUA EN TEMPS DE CONFINAMENT


El Voluntariat pel Valencià d’Escola Valenciana estrena modalitat en línia perquè persones que vulguen aprendre o compartir valencià puguen fer trobades virtuals.
 
Aquest programa, que enguany celebra el seu 15é aniversari, participa de forma activa a més de 30 municipis del País Valencià i al llarg de la seua història ha ajudat a més de 20.000 persones a ficar-se en contacte per a parlar Valencià.
 
Escola Valenciana ha preparat uns recursos per a ajudar a les persones usuàries a emprar eines de comunicació digital i poder realitzar sessions de conversa des de les seues cases, aprofitant el seu temps de confinament per a gaudir de converses que els permeten practicar el valencià.
 
El coordinador del programa, Vicent Font ha manifestat “és una finestra d’oportunitat que hem d’aprofitar perquè el valencià arribe més lluny que mai. Amb aquest nou mètode, trenquem les fronteres físiques i podem ficar en contacte persones des de Pilar de la Foradada fins a Vinaròs… I fins i tot gent que ha hagut de sortir del territori Valencià”.
 
Els ajuntaments que col·laboren amb la iniciativa rebran material literari i musical en valencià per a compartir digitalment amb les persones usuàries de la seua localitat.
 
Les persones interessades hauran de registrar-se a la pàgina web del Voluntariat pel Valencià (www.voluntariatpelvalencia.org) on també trobaran un correu electrònic i un telèfon operatiu per a resoldre dubtes de qualsevol índole.
 
 

La Cívica - Escola Valenciana
C/ Perú 16. Bl. 2.
Local esquerra
03008. Alacant

Tel.  965 923 145
Mòb. 607 930 565
www.lacivica.cat
lacivica@lacivica.cat

 
PROTECCIÓ DE DADES. En virtut de les lleis vigents en matèria de protecció de dades (LOPD) us informem que us hem enviat aquest correu utilitzant les dades de contacte que ens vau facilitar al seu moment i  que es troben incorporades al fitxer de la nostra titularitat. Teniu dret a sol•licitar l'accés, la modificació o la cancel•lació de les vostres dades, incloent-hi l'adreça de correu electrònic, del nostre fitxer. Per favor, contacteu amb nosaltres per la via que preferiu per a fer-ho, com també per a realitzar qualsevol consulta sobre aquesta qüestió.

 no vull rebre més el butlletí

Email Marketing Powered by Mailchimp