Copy

Gay Pride 2013 is nu echt begonnen, de GayKrant is terug en...
vrolijk blijft!

Tot 4 augustus is het natuurlijk sowieso al één groot feest in Amsterdam. Maar er valt nog veel meer te vieren; jouw oude, vertrouwde boek- en DVDhandel kan - dankzij een nieuwe eigenaar - een glorieuze doorstart maken!
VROLIJK: VROLIJKER DAN OOIT
Dit najaar maakt Vrolijk een keiharde come-back; behalve een boekenwinkel worden we ook een culturele ontmoetingsplek met debatten, lezingen, expo's en meer.

VROLIJKE KOFFIE
Natuurlijk kun je tegen die tijd ook bij ons terecht voor een goede bak koffie en top feelgood fingerfood, waardoor het nog leuker wordt om lekker te blijven hangen.

HOU HET IN DE GATEN
Genoeg reden dus om Vrolijk heel goed in de gaten te houden de komende tijd, via Facebook, twitter en onze site.
PROFITEER VAN PRIDE KORTING
Om het goede nieuws en Gay Pride te vieren, hebben we nog flink ingeslagen. Deze week kun je daarom genieten van extra veel keuze , een extra lage prijs en van dé Phing Thing!

DIT WEEKEND: VROLIJKE VERKOOP
En als je dit weekend dan toch in de stad bent; loop langs! Niet alleen vanwege de klinkende kortingen, maar ook om alvast de eerste Vrolijk-hapjes te proeven.

LAATSTE MAAND VROLIJK
En natuurlijk voor een laatste blik op ons oude interieur. Want eind augustus sluiten we voor de verbouwing.
MEER GOED NIEUWS:
GayKrant IS TERUG
De goede, oude GayKrant is weer terug van weggeweest. Niet meer als tabloid maar als scherpzinnig en opiniërend nieuwsmagazine. Vanaf deze week bij Vrolijk voor € 4,95

SNEAK PREVIEW: BEKIJK ONS NIEUWE INTERIEUR
Om van Vrolijk écht een heerlijke hangplek te maken, moet eerst ons pand aan de Paleisstraat op de schop. Architect Renato Perotti maakte voor Vrolijk een gloednieuw ontwerp.

Speciaal voor jou, en alle andere vrienden van Vrolijk, deze sneak previews in 3D:

Vrolijk vanaf ingang
Vrolijk boven
Volg Vrolijk via Twitter | Vrolijk op Facebook | naar Vroliik.nu
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven tijdens een bezoek aan onze site of bij een bestelling.

Copyright © 2013 Gay & Lesbian DVD- en Boekhandel Vrolijk
Vrolijk
Paleisstraat 135
1012ZL, Amsterdam

Je kunt ons ook mailen.