Copy
Veganstvo: Martin Balluch in Jadranka Juras, Zvezdni utrip – julij 2015 – Bern Jurečič ...
Se sporočilo ne prikazuje pravilno?
Oglejte si ga v brskalniku.

Novi video prispevki

Veganstvo: Martin Balluch in Jadranka Juras

Veganstvo: Martin Balluch in Jadranka Juras
(29:40) Martin Balluch is an Austrian physicist, philosopher, and prominent animal rights activist, a co-founder of the Austrian Vegan Society. This year he visited Vegan fest in Ljubljana and took the time to talk to us about the concept of being a vegan. Jadranka Juras talked to him about the misconceptions of necessity of meat, about politics in food industries and how to change the wold and our minds.
Poglej video >>

Zvezdni utrip – julij 2015 – Bern Jurečič

Zvezdni utrip – julij 2015 – Bern Jurečič
(09:22) Saturn, ki se v tem času sprehaja retrogradno po znamenju Škorpijona, obljublja “padanje okostnjakov iz omar”, torej zgodb o aferah še ni konec. Kljub temu, da je bil mesec junij intenziven na družbeno političnem nivoju, pa se v juliju nakazuje, da se bodo globalni družbeni dogodki premikali v pozitivnejši smeri, energijo bo veliko. Saturn (imenovan tudi bog časa) pravi; “Jaz imam čas, sem pravičen, temeljit in neizprosen”. Pri tem mu pomaga Škorpijon in Pluton, s katerim sta v medsebojni recepciji, je še povedal astrolog Bern Jurečič.
Poglej video >>

Iz arhiva

Sri Sri Ravi Shankar about leadership
Sri Sri Ravi Shankar about leadership

BUDO – pot bojevnika in nenasilje
BUDO – pot bojevnika in nenasilje

Življenje po moji meri – Nara Petrovič
Življenje po moji meri – Nara Petrovič

Za vas smo si ogledali ...

TED: Njegova Svetost Karmapa: Tehnologija srca

(25:23) Njegova Svetost Karmapa govori o tem, kako so ga odkrili kot reinkarnacijo izredno cenjene osebnosti v tibetanskem budizmu. S pripovedovanjem svoje zgodbe nas spodbuja, da se ne posvečamo le tehnologiji in oblikovanju, temveč tudi tehnologiji in oblikovanju srca. Na odru ga prevaja Tyler Dewar. Slovenski podnapisi. (vir:TED)
Sporočilo ste prejeli na podlagi vaše prijave na e-novice prek spletnih strani Zavoda Studio 12 ali preko vašega soglasja kot gost v studiu.

ODJAVA od prejemanja novic | urejanje vaÅ¡ih podatkov in nastavitev
Email Marketing Powered by Mailchimp