Lustrum Manege Den Toom & ArrĂȘche
Lustrumnieuwsbrief  26 april 1961 ~ 2011

D.R.J.V. Arrêche is 50! Hiep Hiep Hoera!

Vandaag is het precies 50 jaar geleden dat de Doornse Rij- en Jachtvereniging Arrêche werd opgericht. Uit het lustrumarchief is nog een foto van de daadwerkelijke oprichtingsvergadering gevonden. Op vrijdag 29 april heet Manege Den Toom samen met Arrêche iedereen van harte welkom voor de grote receptie (50 Years Apéritif). Dat is exact 3 dagen en 50 jaar na de officiële oprichtingsdag van Arrêche in 1961! Het wordt een feestelijke dag, die het karakter zal hebben van een ware reünie, waarvoor alle betrokkenen en oud-betrokkenen (ruiters, bestuursleden, stagiaires, instructeurs, leveranciers enzovoorts) van harte worden uitgenodigd. Met 50 jaar geschiedenis zijn Arrêche en de manege voor velen uitgegroeid tot een begrip. We verwachten dus ook heel veel mensen. De receptie begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 18.30 uur. Zie ook het krantenbericht in De Kaap.

Evenementen: voor ieder wat wils
Op de website staan vier grote knoppen voor de komende lustrumactiviteiten, te weten het Next Generation jeugdweekend. Geheel in stijl van de zomer met ‘Camping Den Toom’. Gevolgd door de Family & Friends Day op zondag 5 juni op het fraaie landgoed Maarsbergen. Op 23 tot en met 25 juni staat Manege Den Toom in het teken van The Best of 50 Years met prachtige shows en een knallend eindfeest: Night of the Drift. Opgeven kan via de website of kaarten kopen tijdens de Receptie op 29 april as. 
 
Voorinschrijving lustrumboek
Het lustrumboek nadert zijn voltooiing. Op vrijdag 29 april krijgt u een eerste indruk en begint de voorinschrijving, zodat we goed aan de vraag kunnen voldoen. Het eerste exemplaar wordt op zondag 5 juni officieel uitgereikt tijdens de Family & Friends Day op Landgoed Maarsbergen. Het boek is dan, dus op 5 juni, te koop voor € 25,= en direct mee te nemen. Voor € 7.50,- meerprijs wordt het lustrumboek per post verstuurd naar diegenen die dat wensen.

 
Lustrumkleding: mooie zomerpolo’s 
Tot en met zondag 5 juni wordt er nog lustrumkleding verkocht. Behalve de zeer gewilde windjacks (blauw en oranje), zijn er nog prachtige poloshirts (blauw) in de verkoop. Ook zijn er rugzakjes (handig voor borstels, cap e.d.) met het lustrumlogo te koop. Voor de kinderen die meedoen aan het jeugdweekend worden er nog stoere caps gemaakt. Leverancier Van der Waerdt Textiel verzorgt ook de zwarte sloven met geborduurd logo en t-shirts tijdens de lustrumactiviteiten, zodat de ‘crew’ met vrijwilligers er gelikt en bovendien herkenbaar uitziet!
 
Club van 50
Tijdens de verjaardagsborrel op 29 april is er ook nog gelegenheid om een bordje te kopen voor de Club van 50. Voor een persoonlijke bijdrage van € 50,- wordt uw naam op een bordje geschilderd en opgehangen op het prachtige lustrumbord. We naderen het aantal van 100 bordjes! Inschrijven kan ook via de website. 
  
Lustrumsponsors
De lustrumcommissie wil de sponsors die het lustrum steunen, graag onder uw aandacht brengen. Zonder hun bijdrage is de organisatie van dit soort evenementen niet mogelijk. Mocht u nog interesse hebben; elke bijdrage is van harte welkom. Voor informatie: Neem contact op met de lustrumcommissie!
 
Het programma in het kort:
29 april ~ Verjaardagsfeest met receptie; 50 Years Apéritif
28 & 29 mei ~ Jeugdweekend; Next Generation
5 juni ~ Family & Friends Day; gezellige dag voor het hele gezin op Landgoed Maarsbergen
23,24 & 25 juni ~ Showprogramma met onze eigen paarden en mensen: The Best of 50 Years
25 juni ~ Spetterend eindfeest: Night of the Drift

Meer info:
www.arreche.nl/lustrum & www.manegedentoom.nl/lustrum


Ik wil dit  bericht niet meer ontvangen joskrediet@hotmail.com verwijder me uit de lijst | Stuur door aan een vriend | Update je profiel
Copyright (C) 2011 Manege en rijvereniging Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp