Zie je geen afbeeldingen? Bekijk de nieuwsbrief hier.
Lustrum Manege Den Toom & ArrĂȘche
Nieuwsbrief lustrum MDT/Arreche
Eerste digitale nieuwsbrief!
Behalve een heuse lustrumwebsite heeft de lustrumcommissie toegezegd om een digitale nieuwsbrief te verspreiden met de laatste nieuwtjes over het 50-jarig e jubileum van Manege Den Toom en DRJV Arrêche in 2011. Hierbij meteen een oproep:  Heb je nog mooie foto’s of bijzondere brieven, verhalen en dergelijke, laat dit ons dan weten! We willen deze gebruiken voor het lustrumboek om een zo’n compleet mogelijk beeld te geven van 50 jaar rijplezier bij Manege Den Toom/DRJV Arrêche.

Lustrumcommissie
Begin dit jaar heeft iedereen tijdens een brainstormsessie in de foyer (en via de website) zijn of haar ideeën over het komende lustrum kunnen uiten. Na deze bijeenkomst is de lustrumcommissie samengesteld en aan de slag gegaan. De lustrumcommissie bestaat uit Martijn van Kooij (voorzitter), Arjan Walraven (secretaris), Anja Leppink (penningmeester), Danielle Swart (sponsoring), Wankie Chan (communicatie), Carla Geijtenbeek (catering) en Jos Krediet (grafisch ontwerp). Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor de organisatie van de lustrumactiviteiten in 2011. Wil je meer weten over wie wij zijn, lees dan verder…

Lustrumlogo
Tijdens de SGW 2010 is het speciale lustrumlogo dat door Jos Krediet is ontworpen, gepresenteerd aan het publiek. Dit prachtig herkenbare logo is zowel te zien op de lustrumwebsite, lustrumkleding als op alle communicatie rond het lustrum. Tevens is er ter gelegenheid van het bijzondere jubileum een lustrumhindernis gemaakt.

Lustrumkleding
Zoals gebruikelijk wordt er aan een lustrum ruchtbaarheid gegeven door middel van lustrumkleding. Dit jaar heeft de lustrumcommissie gekozen voor kwalitatief goede windjacks; zowel in dames- als herenmaten. De kleuren donkerblauw voor de dames (en heren) en oranje (alleen heren) vallen erg goed in de smaak. Daarnaast zijn er  windjacks voor de kleintjes. Ook zijn er donkerblauwe (getailleerde) poloshirts en plastic rugzakjes te koop met daarop het lustrumlogo. De kleding is via de website te bestellen. Op de verschillende evenementen ligt de kleding ook om te passen en is dan tevens te koop. Bekijk hier alle kleding.

Lustrumprogramma
Voor het programma is een aantal data vastgelegd met bijbehorende activiteiten. Het lustrumjaar begint met een hippische veilingavond (12 februari ) waarop exclusieve prijzen geveild worden. In een chique ambiance worden de gasten ontvangen en getrakteerd op een mooie avond waarvan de opbrengst ten gunste van het lustrum komt.  Gevolgd door een verjaardagsborrel van DRJV Arrêche op 29 april en een jeugdweekend in het laatste weekend van mei. Eén van de hoogtepunten van het lustrum wordt de familiepicknick die op Landgoed Maarsbergen wordt gehouden (5 juni).  Dit belooft werkelijk spektakel met wapengekletter, ridders en schone jonkvrouwen! Adel verplicht zeggen ze wel eens. Dat betekent dat het eindfeest en de paardenshows (23 t/m 25 juni) de slagroom op de lustrumtaart worden. ‘The best of’ van vijftig jaar paardij plezier op Manege Den Toom!

Club van 50
Elk evenement kost geld. Voor dit unieke lustrum is de ‘club van 50’ bedacht. Een manier om als particulier een persoonlijke bijdrage van €50,- te geven voor het vijftigjarige jubileum. Toepasselijker kan het niet. Er zijn speciale formulieren gemaakt waarop naam en bankgegevens vermeld kunnen worden voor een eenmalige machtiging. De deelnemers van de ‘club van 50’ komen met hun naam op de website en op een prachtige bord te staan dat onthuld wordt tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 1 januari 2011.

Sponsorpakketten
Er zijn speciale pakketten samengesteld voor sponsors die op deze wijze een steentje willen bijdragen aan het komende lustrum. In een pakkende folder staan de verschillende mogelijkheden uitgewerkt. Het varieert van brons, zilver, goud naar goud-super. Vanzelfsprekend kunnen persoonlijke wensen besproken worden.  Voor interesse neem contact op met de lustrumcommissie. Zij maken graag tijd om samen een sponsorpakket uit te werken en afspraken helder vast te leggen.

Lustrumboek
Bij een bijzonder lustrum hoort een bijzonder boek. Samen met een aantal enthousiastelingen werkt de lustrumcommissie aan een naslagwerk over vijftig jaar Manege Den Toom en Arrêche. Alle ‘rijclubjes’ binnen Manege Den Toom en Arrêche zijn gevraagd om hun leukste anekdote/verhaal met foto in te leveren. De ZOC met haar bijzondere rijvakanties, de MAC, de herenclub KDPV, WOC, VAC en ga zo maar door. Het lustrumboek wordt medio mei 2011 gepresenteerd en in beperkte oplage te koop aangeboden.

U hebt uw e-mailadres eerder aan ArrĂȘche doorgegeven.

Ik wil dit  bericht niet meer ontvangen <<Email Address>> verwijder me uit de lijst | Stuur door aan een vriend | Update je profiel


Copyright (C) 2010 Manege en rijvereniging Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by MailChimp