Lustrum Manege Den Toom & ArrĂȘche
Nieuwsbrief lustrum MDT/Arrêche

Officieel begin Lustrumjaar: 50 jaar Arrêche en Manege Den Toom!

Na een geweldige Nieuwjaarsreceptie waar de carrouselgroep zich kranig weerde met het opvallende lustrumlogo dat in de binnenmanege uitgestrooid lag, is het lustrumjaar begonnen. We maken ons inmiddels op voor het eerste lustrumevenement: Op 12 februari 2011 vindt er een feestelijke veilingavond plaats waarvan de opbrengst ten goede komt aan het lustrumprogramma. De kosten voor de kaarten van deze Night at the Auction bedragen €15,- per stuk en zijn zowel aan de bar als via de website te bestellen. Het toegangsbewijs geldt tevens als persoonlijke biedingskaart. Ter plaatse kan er gepind worden. Tijdens de veiling word je gefêteerd op lekkere hapjes en drankjes. Na afloop van de veiling is er nog een after-party waar men met muntjes kan betalen. De avond heeft een feestelijk galatintje; 'with a touch of gold', dresscode blacktie gewenst, maar niet verplicht!
(NB Heb je al eerder via de website kaarten besteld, maar hierop geen reactie ontvangen? Mail dan even per omgaande, dan maken we het in orde.)
 
Night at the Auction
Op de website kun je de veilingkavels vinden. Deze variëren van bijzondere privé-lessen door de familie Den Toom, jachttaferelen, springclinics, damesmode, paardenhoofdstel, taart tot en met een eigen gemaakte jachtzweep. Volgende week ligt de catalogus ook ter inzage op de manege, zodat iedereen zijn of haar keuze alvast kan bepalen. Onze veilingmeester zal zijn best doen om iedereen tevreden te stellen! Ook is de catalogus online te bekijken. Er komen nog dagelijks te veilen stukken bij! Dus houd de site in de gaten!
 

 
Lustrumkleding
De laatste zending lustrumkleding is binnen en verspreid. Op de manege zie je al verschillende mensen in prachtige blauwe en oranje windjacks lopen met daarop het lustrumlogo. Er zijn ook poloshirts in blauw te koop. De plastic rugzakjes vinden eveneens gretig aftrek (handig voor borstels, cap ed.). Bekijk de kleding hier…
 
Club van 50
Op de Nieuwjaarsreceptie is het bord van de Club van 50 onthuld. Het hangt op een pontificale plek in de foyer. De Club van 50 is een dusdanig succes, dat er aan uitbreiding wordt gewerkt. Hebt u zich al wel aangemeld, maar staat u er nu nog niet op? Hier wordt aan gewerkt! U kunt nog steeds uw persoonlijke bijdrage leveren door een formulier in te vullen en in te leveren bij Louis, maar dat kan ook via de website
  
Lustrumsponsors
De lustrumcommissie is trots op de sponsors die het lustrum steunen. De sponsors staan vermeld op de website en de namen komen nog op een fysiek sponsorbord te staan. Er zijn speciale pakketten samengesteld, maar er kan altijd gesproken worden over specifieke wensen of voorkeuren. Interesse? Neem contact op met de lustrumcommissie!
 
Lustrumboek
Na drie ‘dia-avonden’ is er heel veel informatie over 50 jaar Arrêche en Manege Den Toom verzameld. Er komt nog 1 avond om de laatste periode van 1985- 2011 door te nemen. Ook de verschillende ‘rijclubjes’ binnen Manege Den Toom en Arrêche hebben hun kopij en foto’s aangeleverd. Mocht er nog materiaal zijn dat onmisbaar is voor het lustrumboek, dan kan dat nog aangeleverd worden. Het lustrumboek wordt medio mei 2011 gepresenteerd en te koop aangeboden.
 Lustrumwebsite
Kijk voor meer nieuws en informatie op www.arreche.nl/lustrum

U hebt uw e-mailadres eerder aan ArrĂȘche doorgegeven.

Ik wil dit  bericht niet meer ontvangen joskrediet@hotmail.com verwijder me uit de lijst | Stuur door aan een vriend | Update je profiel

Copyright (C) 2011  Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp