Lustrum Manege Den Toom & ArrĂȘche

Lustrumnieuwsbrief maart 2011

Wat een geweldige aftrap! De unieke lustrumveiling ‘Night at the Auction’ was zeer succesvol; een volle foyer en een ongekende opbrengst. Dit belooft wat voor de rest van ons lustrumjaar. Om de komende evenementen ook zo groot succes te laten worden kunnen we zeker nog extra hulp gebruiken. Dus als je wilt helpen, geef je dan op bij de lustrumcommissie. Samen maken we een fantastisch lustrum! Hierover later meer in deze nieuwsbrief, maar eerst aandacht voor het volgende geweldige evenement:

Feestelijke Receptie op 29 april
Als je vijftig wordt, verdient dat een feestje. Daarom organiseren we op 29 april een verjaardagsfeestje waar de oprichtingsdatum van D.R.J.V. Arrêche wordt gememoreerd. Alle oud-ruiters, oud-bestuursleden en relaties van Manege Den Toom en Arrêche zijn van harte welkom. De receptie begint om 15.30 uur en duurt tot 18.30 uur. Behalve een paar toespraken is er ook een spectaculair showprogramma in de maak. Komt allen! Je kunt je opgeven via de lustrumwebsite.

Night at the Auction brengt € 7.500 op!
Onze veilingmeester Jeroen Leppink heeft zijn uiterste best gedaan om de veilingkavels voor een zo hoog mogelijke prijs te veilen. Hij deed dit met de nodige flair en in een vlot tempo. Vanaf het eerste kavel (‘kilo geluk’) tot en met het topstuk van de avond; een eigen sponsorhindernis die maar liefst €1.000,- opbracht. Iris en Bente presenteerden de verschillende items op de ‘gouden’ loper en deden dat heel charmant. De bar werd bemand door Carla Geytenbeek met hulp van Diederick, Maaike, Emmelie en Bastiaan. Zij serveerden drankjes en heerlijke hapjes. Het zag er allemaal heel gelikt uit. Heel veel dank aan de vrijwilligers die geholpen hebben om de foyer leeg te maken, aan te kleden en de volgende morgen weer paraat te zijn. Zonder hen was het nooit zo’n succes geworden!Lustrumboek
De redactie van het lustrumboek heeft verschillende dia-avonden georganiseerd om zoveel mogelijk wetenswaardigheden en foto’s te verzamelen. Van elk decennium is er wel iets te melden en de verschillende rijclubjes binnen Manege Den Toom hebben kopij aangeleverd. Dit zorgt ervoor dat het lustrumboek een uniek bewaarexemplaar wordt. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de opmaak en naar verwachting is het boek  eind mei te koop. Het eerste exemplaar zal tijdens de familiedag op 5 juni uitgereikt worden aan Anthony Lisman; hij was de hoogste bieder tijdens de lustrumveiling! Op 29 april start de voorinschrijving van het lustrumboek.Lustrumkleding
Er is weer een nieuw kledingstuk bij! Een donkerblauwe bodywarmer met daarop het lustrumlogo geborduurd. Er zijn ook nog windjacks (blauw en oranje) , poloshirts en rugzakjes te koop. Je kunt deze bestellen via de website.

Club van 50
Tijdens de veilingavond was het bord van de Club van 50 al pontificaal zichtbaar. Er is nog een extra deel gemaakt voor alle namen van leden die een bijdrage van 50,- euro hebben gegeven voor het lustrum. Op dit moment hebben 90 mensen zich aangemeld als persoonlijk sponsor. Een fantastisch resultaat! En het bord nog verder uitgebreid, dus reserveer vast een plaatsje!

Sponsorbord
De sponsors staan met hun logo vermeld op de lustrumwebsite en worden vernoemd in alle lustrumuitingen. Ook is er een fysiek sponsorbord gemaakt waarop de namen staan. Behalve een paar bedrijfssponsors hebben een aantal mensen op persoonlijke titel bijgedragen. Dit geldt ook voor sponsoring in natura; prachtige veilingitems, portikosten van de lustrumpost, catering, klusmateriaal, aankleding/bloemstukken, stoelen/tafels/techniek. Elke bijdrage is onze dank waard: met elkaar maken we dit lustrum (financieel) mogelijk! Neem gerust contact op met de lustrumcommissie als je ook een bijdrage wilt leveren.
 
Het programma in het kort:
29 april ~ Verjaardagsfeest met receptie; 50 Years Apéritif
28 & 29 mei ~ Jeugdweekend; Next Generation
5 juni ~ Family & Friends Day; gezellige dag voor het hele gezin op Landgoed Maarsbergen
23,24 & 25 juni ~ Showprogramma met onze eigen paarden en mensen: The Best of 50 Years
25 juni ~ Spetterend eindfeest: Night of the Drift

Meer info:
www.arreche.nl/lustrum & www.manegedentoom.nl/lustrum 

U hebt uw e-mailadres eerder aan ArrĂȘche doorgegeven.

Ik wil dit  bericht niet meer ontvangen joskrediet@hotmail.com verwijder me uit de lijst | Stuur door aan een vriend | Update je profiel


Copyright (C) 2011 Manege en rijvereniging Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp