Copy


Du skal få den før alle andre


Hæng på lidt endnu, så får du at vide, hvad jeg taler om. Det handler om olie, som er min beauty treat nummmer ét. Why? Fordi netop olie kan alt fra at mætte tørstig hud til at vække trætte fødder og oplive matte lokker. Og der er flere olie-freaks derude. Blandt andet stjernefrisøren Philip B.

”Mærk det”, opfordrede han mig engang – med henvisning til sit eget hår. Og jooo, det var skam tykt og spændstig-blødt. Hele hans hår-eventyr, som både tæller Sandra Bullock og Sharon Stone begyndte med en fascination af olie i håret.

Og så demonstrerede han ved at hælde olie på. I mit hår. Og masserede. ”Bare vent. Resultatet vil få ham derhjemme til at gå bananas af begejstring”, messede han og kaldte dråberne for sund mad – tydeligvis inspireret af de varme oliebehandlinger, kvinder historisk altid har dyrket.   

Philip B er ikke alene om at sværge til olie. De fede, gyldne dråber har kronede dage i  en parabeneforskrækket verden, fordi olie kan stå alene og ikke behøver konservering. Den amerikanske überhudlæge Leslie Baumann er også begejstret for oliernes power-comeback. Hun anbefaler at vælge planteolier til ansigtet som eksempelvis tidselolie, der er ekstrem god til at holde på fugten. Derudover har hun fire favoritolier på sin hitliste: solsikkeolie som infektionsbekæmpende og hudbarriere-opbyggende, kæmpenatlysolie der er rig på omega6 fedtsyrer og altså ekstra fugtmættende, olivenolie som er antioxidanternes ’powerhouse’ og også en eminent allround fugtmætter og endelig jojobaolie, som både kan bekæmpe bakterier og berige med beskyttende antioxidanter.

Det glider også godt for den ældgamle arganolie, der nærmest nyder kultstatus. Kendt som en styrkende smøre, der i årevis har hørt til marokkanske kvinders skønhedsrutine, fordi den med en høj koncentration af essentielle fedtsyrer og E-vitamin bruges mod både akne, psoriasis, tør hud og linjer i huden.
Selv kaster jeg mig over ansigtsolie på to måder. Nu hvor det er koldere bruger jeg den som en undertrøje – bare et par dråber – under dagcremen. Om aftenen ender olie ofte som erstatning for natcreme. Det eneste der er virkelig vigtigt at huske med olie, er, at ens hud skal være en anelse fugtig,  inden de gyldne dråber lander.


Og nu kommer vi så til sagen.

Fordi.

Origins kommer med en ny ansigtsolie i slutningen af oktober. Som jeg kun har én ting at sige til. Og det er hurra. Den indeholder nemlig en cocktail af alle de forbedrende olier, din hud kan komme i nærheden af: solsikke-, abrikoskerne-, argan-, hyben-, oliven-, og kæmpenatlysolie.


 
Som Beautyspacer kan du få huden i dén olie før alle andre. Og selvfølgelig til særpris, fordi mit gode forlag igen er på banen med en særlig kærlig Beautyspace-mulighed. I en lukket lomme for dig, der abonnerer på bloggen. Og jeg skriver kærlig, fordi den er uanstændig attraktiv, når det gælder pris. For at så mange så mulig får glæde af dealen, er det kun muligt at bestille én pakke pr. person – håber det er ok.

DEALEN er, at du får en håndfuld hudgodter inklusiv den fulde opskrift på de ingredienser, genveje og plus-minuslister, det kræver at få en hud (og et velvære), du vil elske at passe endnu bedre på. Nemlig en hel bogfuld sammen med den nye Origins-olie plus et par ekstra uundværligheder. Blandt andet Balance Me’s nye (og endnu ikke i handlen) plejende læbebalm, som giver en anelse farve.  Du får:

  • Nyheden: Origins Plantscription Youth-renewing face oil, full size 30 ml (425 kr.) 
  • Bestsellerbogen ’Slip Rynkehysteriet – flot hud uden hokuspokus’ (199 kr.)
  • Den prisvindende Stella Balm fra Balance Me, som alle taler om, 7 ml. (59 kr.)
  • En ekstra nyhed: Shine On Tinted Lip Salve fra Balance Me, full size 10 ml (99 kr.)

Totalt 782 kr. minus Beautyspace-procenterne får prisen til at lande på 445 kr. inkl. moms plus 40 kr. i porto. SÅ LÆNGE LAGER HAVES.

  • For dig, der allerede har bogen, kan produktpakken blive din for 345 kr. inkl. moms plus 40 kr. i porto. SÅ LÆNGE LAGER HAVES.


Kærlig hilsen Anette

 

 

 
@Beautyspace på Instagram // Beautyspace på Bloglovin’ // Beautyspace på Facebook
 

Du modtager denne mail fordi du har tilmeldt dig nyhedsbrev på Beautyspace.dk

Unsubscribe brittavojens@webspeed.dk from this list.

Copyright (C) 2013 Beautyspace All rights reserved.

Forward this email to a friend
Update your profile

Email Marketing Powered by Mailchimp