Copy
De Shangai a Korea, i d'una superMaduixa a un gran Elefant
Visualitza el missatge en el teu navegador
Butlletí informatiu   :::   Juliol - Setembre 2015

AVENTURES A SHANGHAI


El mes d’abril passat vam estar amb PAPIRUS a la Xina. Era el primer cop que ens estrenàvem actuant en un teatre d’aquell país (ja havíem trepitjat els seus carrers amb les Girafes, l’estiu anterior) i l’experiència va ser molt emocionant.
 
Shangai és una ciutat immensa, la més poblada de la Xina i una de les més poblades del món (20 milions de persones, us ho imagineu?).
 
Vistos aquests números no és d’extranyar que allà tot es viu a l’engròs. Vam actuar en la programació oficial del Shanghai Children’s Art Theatre, un auditori colossal que el govern xinès ha dedicat íntegrament al teatre i les arts per a tots els públics. 
 
El Dani Carreras ens ho explica : “Vem viure un ritual on van tractar-nos com a grans estrelles, amb catifa vermella i photocall a la sortida del teatre, on ens esperava una llarga cua de famílies per fer-se una foto amb els actors.”
 
I la Iolanda Llansó, directora de l’espectacle, afegeix:
 
« Després de l’impacte de les dimensions gegantines del Shanghai Children’s Art Theater i d’un públic extremadament respectuós, ens vem relaxar amb les primeres rialles dels nens… Uf ! Què bé ! A la Xina també ho entenen ! Tot i que vem haver de fer més evident algún dels trossos per a que no perdéssin el fil de la història.
 
L’acollida per part de l’equip del teatre va ser fantàstica… augmentada per l’exotisme i el contrast que una colla d’europeus genera en una cultura tan diferent a la nostra!”
 
Una de les anècdotes més divertides que recordem va ser quan ens vam trobar que per esmorzar només teníem opció de menjar verdures, fideus i arròs!
 
Fruit de la bona rebuda de l’espectacle, estem en converses amb el teatre per a estudiar la possibilitat de portar-hi nous espectacles.


www.xirriquiteula.com/papirus

PARTICIPEM A LA  FESTA "SUPERMADUIXA"


De tant en tant a Xirriquiteula Teatre ens agrada col·laborar de manera especial en actes o esdeveniments amb alguns dels nostres elements teatrals que normalment tenim al magatzem.
 
Així ha estat aquest mes de juny, quan hem tret al nostre immens ELEFANT, les màscares de LES PERKUS i el gran TOTEM africà per a participar en la Festa de la Super Maduixa que organitza cada any la cadena de supermercats Sorli a Fira Barcelona.
 
En aquesta ocasió, la temàtica girava entorn a la Volta al Món en 80 dies i per això també vam portar-hi els personatges d’en Phileas Fogg i el seu ajudant Passepartout, que vinguts de lluny amb l’ELEFANT ens explicaven les aventures del seu viatge arreu del món. Tot això acompanyats per l’equip d’OBSIDIANA, la nostra oficina de gestió, des de la qual també s’organitzaven alguns tallers especials per aquest esdeveniment.
 

DOBLET ASIÀTIC: PAPIRUS I GIRAFES A KOREA


D’aquí pocs dies ens embarcarem de nou cap a Korea, en un viatge que serà molt especial perquè recorrerem part del país amb PAPIRUS i GIRAFES alhora.
 
Del 20 de juliol al 2 d’agost farem un total de 13 representacions de PAPIRUS i 6 actuacions de GIRAFES.
 
Visitarem el Daehakro Arts Theatre (Seoul), el 13th Gimcheon International Family Theatre Festival i el 23rd ASSITEJ Korea International Summer Festival – en aquest últim, està previst que hi assistiran programadors d’arreu del món.
 
Aquest és el segon cop que visitem Korea, i no el darrer perquè al setembre hi tornem, novament amb Girafes en un altre festival.


www.xirriquiteula.com/papirus
www.xirriquiteula.com/girafes

BEN APROP DE CASA


Entre viatge i viatge arreu del món ens ve molt de gust aturar-nos aprop de casa. En aquesta ocasió presentarem Papirus a Arenys de Mar, el dia 11 de juliol (12h) al Teatre Seràfics.
 
També Girafes seran a la mítica Illa Fantasia, que per segon any consecutiu han tornat a demanar-nos de ser-hi, per donar un toc de poesia i color en alguns vespres especials de les seves nits d’estiu.
 
Com que ens agrada molt potenciar la vessant surrealista de les nostres Girafes, ens diverteix molt especialment emmarcar-les en aquest tipus d’espai.

ENS VEIEM A FIRA TÀRREGA!


Un any més, i de la mà d’OBISIDIANA, serem presents a la Llotja Professional de Fira Tàrrega.
 
Enguany al nostre estand, a banda de trobar-hi tota la informació dels nostres espectacles, ens fa molta il·lusió presentar l’obra plàstica del Marc Costa, un dels nostres col·laboradors habituals i que actualment està d'artista resident al nostre taller de creació.
 
Us esperem a l'estand número 50!
 
Facebook
Twitter
Web
Amb el suport de : Generalitat de Catalunya
Amb el suport de : Institut Ramon Llull
Amb el suport de : INAEM - Ministerio de Cultura
Copyright © 2015 OBSIDIANA, All rights reserved.


donar-se de baixa    actualitzar les dades de la subscripció

Email Marketing Powered by Mailchimp