Copy

 

16-18 feb 2013 in Malaga


Zaterdag bezoek aan de galgo EBRO

Als ik in Malaga vertoef probeer ik mijn tijd zo nuttig mogelijk te besteden en de goede contacten die ik heb te onderhouden en de mensen te bezoeken met wie GRB samenwerkt.

Zaterdag 16 februari maakte ik een afspraak met Charlotte van 112carlotagalgos. Ik zag dat ze zich zeer goed voelt in haar nieuwe thuis - de finca met aanpalend de kennels. Momenteel heeft ze dag en nacht de zorg over EBRO.

Bij deze galga werden beide voorpoten gebroken en zitten vol met pinnen om alles op zijn plaats te houden en goed te laten genezen. Ongelofelijk hoe deze galga vol levensmoed echt zin heeft in het leven en helemaal niet angstig was voor mij.


In tegendeel : op haar rug en pootjes in de lucht (
met de metalen pinnen). De operatie heeft veel geld gekost en werd bijeengebracht door donaties. Ik voelde dankbaarheid voor dit wonder. Charlotte heeft er haar werk mee maar ik zag dat het haar veel voldoening schenkt. Ebro zal er bovenop komen dank zij de hulp van velen.

Een wandeling met Galgos en Familia

Zondag 17 februari had ik afspraak met Vera van Galgos en Familia. Ze had een wandeling georganiseerd in het aanpalend dorp met de galgos die in opvang waren. Haar vrijwilligers hielpen haar uiterst enthousiast. Het maakte me blij om zo veel spaanse mensen te zien die zich het lot van de galgo español aantrekken en zich hiervoor inzetten.
 

Bezoek aan de perrera Paraiso

Ook op maandag kwam ik bij Vera en we hadden afgesproken om naar een van de perreras te gaan die Malaga rijk is om er enkele galgos uit te halen als dit mogelijk bleek.
Maar eerst moesten er andere dingen gebeuren.  Lees meer 
 
 
Indien u ons helpt met een maandelijkse storting dan wil ik u danken. 
Indien u het nog niet doet wil ik u vragen het nu zeker te overwegen. 

steun het GRB-CASH project.

Hervé Marysael
uw Voorzitter

Greyhounds Rescue Belgium v.z.w.


EBRO
Galgo EBRO
Met de pootjes omhoog en niet angstig
Vera bezoekt regelmatig dit dodingstation
Perrera Paraiso 
Vera bezoekt regelmatig dit dodingstation
Wandeling met Galgos en Familia
Wandeling met Galgos en Familia
weer 4 galgos het leven gered.
Perrera Paraiso 
Vera van Galgos en Familia heeft weer 4 galgos het leven gered.
Copyright © 2013 Greyhounds Rescue Belgium, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp