Copy
Use this area to offer a short teaser of your email's content. Text here will show in the preview area of some email clients.
Greyhounds Rescue Belgium

GRB-CASH-PROJECT

 
Een jaar is verstreken sinds ik Voorzitter werd van Greyhounds Rescue Belgium v.z.w.
 
Tijdens mijn reizen naar Spanje kon ik met eigen ogen zien dat de mensen terplaatse zich te pletter werken om de galgo español te redden, regelmatig met eigen middelen. Ze zetten zich met hart en ziel in voor deze fantastische dieren. Ik kan enkel diepe bewondering en respect opbrengen voor ieder van hen. Elke dag zijn ze in de weer - continu, onvermoeibaar, nooit opgeven - voor de galgo español en de podenco!
 
 
In februari van 2011 werd het kennelproject in Malaga opgestart door Josephine en sindsdien was het mijn bedoeling dit absoluut verder te zetten. Ik besefte heel vlug hoe belangrijk dit was voor Vera van Galgos en Familia
 
Wat me steeds opviel, met name ook bij de andere organisatie's waar we mee samenwerken, Charlotte van 112carlottagalgos en Tina van Galgos del Sol dat er een voortdurend te kort is aan middelen : GELD ! 
 
Ook in het Spanje van vandaag kost alles enorm veel geld. Het idee groeide om het malaga project uit te breiden in eerste instantie naar Charlotte toe van 112carlottagalgos die stallen huurde om de galgos in veiligheid te brengen waar ze konden recupereren van hun mishandelingen. 
 
Onlangs werd in samenspraak met het bestuur de vroegere manier van sponsoring (het huren van kennels) opgedoekt en de hulp in de vorm van een nieuwe sponsoring (het inzamelen van de nodige gelden) uitgebreid naar Tina in Murcia. We kunnen dit immers niet zonder jullie hulp.
 
 
We hadden hiervoor een nieuw project nodig het GRB-CASH PROJECT werd geboren met een grote inbreng van Ineke, onze FaceBook Lady.


Wat is nu het GRB-CASH PROJECT ?

 

CASH staat voor "CAre & SHare" 
 
Care = Zorg, bezorgdheid, wij bekommeren ons allen om de galgo español. yes we care.
Share = delen, verdelen, we verdelen deze inkomsten naar de organisatie's als sponsoring van GRB. Yes we share!
 
Het engels werd gekozen omdat onze partners in Spanje overwegend engelstalig zijn
 
De bedoeling is om met zoveel mogelijk personen geld in te zamelen met maandelijkse vaste opdrachten.
Het geld dat we inzamelen wordt op het einde van de maand verdeelt naar de 3 organisatie's waar we eng mee samenwerken.
 
Het zal hen toelaten om de vele kosten die ontstaan als je een kennel of refugio moet openhouden beter te beheren.
 
Ik reken dan ook op jullie spontane inzet om aan dit project mee te doen. We moeten de mensen ter plaatse onze hulp verlenen en dit is het beste te doen met geld. 
 
Steun mij in mijn missie voor de redding van de galgo español en help GRB te helpen met een kleine maandelijkse bijdrage.
 
Indien iedereen een maandelijks opdracht doet van 5,- Eur - of meer - dan kunnen we hen helpen.
 
Ik dank u van harte.
Met vriendelijke greyhound en galgo groeten
 
Hervé 
Voorzitter GRB

Copyright © 2012 Greyhounds Rescue Belgium, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp