Copy

BEZOEK AAN 112CARLOTAGALGOS

 

Wij, Anneke, Nadine en Ineke vertrokken op 21 september naar Malaga om een bezoekje te brengen aan Charlotte del Rio van 112carlotagalgos die wij met uw hulp steunen met het CASH-PROJECT.

Onze voorzitter is nu al een jaar vol enthousiasme en bewondering over haar liefde en passie voor de Galgo Español, haar inzet, haar redden van verloren zieltjes dus moesten ook wij kennis maken met Charlotte en haar Finca, haar eigen RESCUE, 112carlotagalgos.

We spreken af met haar aan Plaza Major waar ze ons komt oppikken en ons naar haar Finca brengt, we nemen een kijkje en zijn vol bewondering en enthousiasme over wat we daar aantreffen, gelukkige galgo's komen je één voor één begroeten, komen knuffelen, kwispelende staarten overal, hier en daar een angstig zieltje dat ons vanop afstand bekijkt.
De slaapplaatsen van de galgo's zijn proper en liefdevol ingericht, overal een proper dekentje in de mandjes, buiten speelgoedjes waar ze volop mee ravotten.
Apparte ruimtes voor de hondjes die nieuw binnenkomen, de Quarantaine-zone, om uit te sluiten dat ze in geval van ziekte, de andere, gezonde hondjes zouden aansteken.
Charlotte heeft een 20-tal galgos , allemaal geredde windekes, die zonder haar inzet een zekere dood zouden tegemoet zijn gegaan, ze kent ze allemaal, ieders verhaal, eigen aanpak, eigen karakter... elk hondje krijgt een op maat gemaakte aanpak.
Charlotte heeft deze honden kunnen aanleren weer hond te zijn, door haar geduldige, liefdevolle aanpak maar ook door haar "know-how" in de omgang met zeer angstige en getraumatiseerde galgo's of Podenco's.
Na adoptie zullen ze van ons en ook van u dan weer aanleren wat het is om een huisdier te zijn.

We zien dat de sponsoring aan 112carlotagalgos juist besteed wordt, het redden van onze windekindjes, de verzorging in alle opzichten, gaande van voeding, tot medische kosten, verbeteren van de accomodatie...
Charlotte laat ons weten hoe belangrijk dat wij zijn door onze financiële steun en de hulp die wij bieden bij het zoeken naar een geschikt adoptiegezin.

Greyhounds Rescue Belgium vzw zal 112carlotagalgos blijven steunen, en wij hopen dat u dat ook zult doen, door uw bijdrage aan ons CASH-PROJECT.
de volgende dag vertrokken we vanuit Malaga aeropuerto, met de honden SPIRIT van 112carlotagalgos, NERON van Kimba en ELBA en AITOR van Galgos en familia terug huiswaarts, alle 4 mochten meteen naar hun eigen nieuw gezinnetje en zo meteen starten in hun NIEUW LEVEN.
 
 
Groeten Anneke, Nadine en Ineke.
 
 
tekst: Ineke Covens
foto's: Ineke Covens en Nadine Helsen
 
Bij 112carlotagalgos

 

Ook haar man Dioni van Charlotte helpt mee bij 112carlotagalgos

 

Ann en Nadine bij Charlotte

 

Op de luchthaven van Malaga met NERON van Kimba, SPIRIT van 112Carlotagalgos en ELBA en AITOR van Galgos en familia

 

Copyright © 2013 Greyhounds Rescue Belgium, All rights reserved.