Copy
Neste generasjon "kosttilskudd" er her - informasjonskrystaller!
BioTrem® informasjonskrystaller 

    


 
Copy all text and click the symbol, then paste and you will find your language

Kopier og, klikk på Google Translelate og lim in teksten så oversettes alt!                                 

BioTrem® teknologi fra Russlands fremste vitenskapsmenn 
Informasjonskrystaller (eller frekvenskrystaller) benytter patentert BioTrem® frekvensteknologi (internasjonal patent № 05541 EE).  Krystallserien er den del av en serie som er konstruert for å bidra til å gjenskape god helse og velvære. Produktene er basert på 30 års forskning på medisinsk bruk av millimeterteknologi (30-300 GHz-området) og ultrasvak stråling. Millimeterteknologien er svært godt dokumentert og er benyttet av millioner av mennesker verden over, selv om den hittil er lite kjent i Norge. Mange års grunnforskning og produktutvikling har resultert i utviklingen av BioTrem® informasjonskrystaller. Russiske vitenskapsmenn har klart å skape en biosensitiv sender, som uten noen form for strømkilde blir aktivert av kroppens egen utstråling og begynner å svinge. De avanserte krystallene er forhåndsprogrammert med ulike frekvensmønster (de er å regne som elektroniske informasjonsbærer) som blant annet kan harmonisere, styrke og bedre kommunikasjon mellom celler. En frekvenskrystall er en sender av millimeterbølger plassert i et ikke-metallisk vanntett «hus».

I hjertet av senderen er en silisium-germanium-halvlederchip, som lagrer og leverer de spesielle spektrale frekvensmønstrene. Vi er ganske sikre på at Triomed Compact (avansert lite millimeter behandlingsapparat som benytter samme krystallsystem), informasjonskrystaller og relatert millimeterteknologi kommer til å erstatte en rekke medikamenter, homøopatiske remedier og medisiner i fremtiden. Likevel er millimeterteknologi brukt mest i integrerte medisinske terapier der man kombinerer konvensjonell terapi (antibiotika, cellegift, operasjoner m.m.) med informasjonsfrekvenser. Statistikken viser at så å si alle behandlingsmetoder blir mer effektive når de kombineres med millimeterbølger.

Hvordan virker egentlig en informasonskrystall?
Det er velkjent at alle organismer har sitt eget karakteristiske frekvensspektrum og er omgitt av et elektromagnetisk felt. Vitenskapelige studier har medført at man nå har kunnet klassifisere et mangfoldig spekter av frekvenser fra ulikt vev, organer og fysiologiske prosesser. I tillegg har man klart å isolere frekvensspekter fra ulike medisiner som når de «avspilles» tilbake til kroppen fungerer som om kroppen fikk den faktiske medisinen. Grunnfrekvensene bidrar til å opprettholde og forbedre cellemembranenes normale vibrasjoner som kan aktivere regenerative prosesser i kroppen. Registeringen av spektrum fra ulike remedier og «avspilling» av disse minner på en måte om homøopati, men er mer pålitelig og man trenger ikke kjøpe remediet eller medisinen flere ganger. Krystallene kan overføre informasjonen til vann, kremer og alt annet som inneholder vann (inkludert kroppen). Når kvanteenergi, herunder varme fra kroppen absorberes av krystalloverflaten, begynner krystallen å produsere supersvake signaler og avgi frekvenser. Det er nettopp dette samspillet mellom kroppens elektromagnetiske felt og krystallfrekvensen som bidrar til en gunstig aktivering av kroppens selvhelbredende systemer. Synes du det høres "for godt ut til å være sant"?

Møt professor, doktor og forskningsleder Dmitriy Medvedev og doktor i biofysikk James L. Oschman 16 Mars 2013 på seminar i Integrert Medisin, der vil de mest kritiske få solide vitenskapelige svar.
 
 
Informasjonskrystallen OsteoSil
Brukes til å normalisere stoffskiftet og stimulere fornyelsesprosesser i skjelett og bindevev. Akselererer restaurering av beinstruktur. OsteoSil brukes i forebygging og behandling av akutte og kroniske sykdommer i skjelett og bindevev, som bl.a.; osteoporose (benskjørhet). Benyttes ved helbredelse av bl.a. følgende lidelser (og til avgiftning):
 • Trauma og skader generelt
 • Brudd
 • Leddgikt
 • etennelse i periosteum (membranen rundt de fleste benstrukturer i kroppen)
 • Muskeldystrofi
 • Skoliose hos barn
 • Periodontal sykdom (tannkjøttbetennelser)
 • Tynning av tannemaljen

Bruk av OsteoSil
Hold eller fest med tape eller plaster OsteoSil på området du har smerter eller skader. Du kan behandle 1-2 hovedområder om dagen, 10 minutter av gangen og 1-3 ganger pr. dag.  Du kan overføre informasjonsspektrum <gir det samme mening?> fra krystallen til vann og bruke det som en spray på patologiske soner (nakke, rygg, ankler, hender, etc.). Du kan skylle munnen for periodontal sykdom (betennelser i tannkjøtt) og sykdommer i tennene. Gjør dette 1-3 ganger om dagen, i 1-2 uker.
Ikke svelg skyllevannet!


Informasjonskrystallen Antiparasitt
Krystallen inneholder frekvensspektrum fra et utvalg urter med antiparasittvirkning. Opptaket av spektrum utføres med avansert spesialapparat hos CEMMED tekniske senter og er kvalitetssikret.
Antiparasittkrystallen har også en antibetennelseseffekt (betennelser forårsaket av parasitter).

Bruk av Antiparasittkrystallen
Hold den på området eller områdene du mistenker eller vet har parasitter, eller fest den på området inntil 2 timer pr. dag. Du kan feste den på akupunkturpunkter og på den måten nå større «organområder», eller du kan feste den på pulsårene og motvirke parasitter i blodet. Krystallen kan også overføre informasjonen til vann, drikk 50 ml av det pr. dag. Informasjonskrystallen Delfin

Kliniske observasjoner av Delfinkrystallen viser effekter på mennesker at den er styrkende, harmoniserende, bedrer blodsirkulasjon i hjernen og normaliserer psykoemosjonell status.

Bruk av Delfinkrystallen
Vi anbefaler at du ikke har krystallen direkte på kroppen mer enn 2 timer pr. dag. Du bør starte med 5 minutter og øke gradvis. Noen kan føle seg litt svimle i starten, så du bør prøve deg frem og finne ut hva som er passe for deg. Du kan overføre informasjonen fra Delfinkrystallen til vann. Det holder å holde den inntil glasset eller legge den oppi glasset 1 minutt. Du bør drikke vannet rett etterpå da effekten er best rette etter overføringen.Informasjonskrystallen Nephron
Nephron beskytter nyrene (vevet i nyrene) og behandler og motvirker urinveisinfeksjoner.
 • Krystallen kan brukes forebyggende og til behandling av for eksempel;
 • Akutte og kroniske betennelser i nyrene, blære og urinveiene
 • Metabolske forstyrrelser inkludert nyresten
 • Systemiske autoimmunsykdommer relatert til nyresykdommer
 • Giftige vevsforandringer i nyrene
 • Nephrosclerosis (unormalt harde vevsområder i nyrene), diabetes og høyt blodtrykk m.m.
Bruk av Nephron
Du kan overføre informasjonen til vann (1 minutt i vannet eller inntil glasset). Drikk vannet rett etter overføringen og gjerne 4 ganger pr. dag. Når det er varmt i været eller du opplever at symptomer oppstår, kan du øke inntaket til 6 ganger pr. dag.  Du kan overføre til andre drikker også, men det anbefales at du drikker minst 1 liter rent vann hver dag.Informasjonskrystallen Ekuples
Ekuples kan med fordel brukes sammen med andre medisiner for å motvirke eller behandle alle typer soppinfeksjoner og herunder;
 • sopp i skjeden
 • allergisk bronkitt
 • sopp i huden
 • soppbetennelser i øyet
 • sopp i mellomøret
 • sopp i maven og tarmsystemet
Brukt i kombinasjon med andre legemidler kan krystallen brukes for behandling av sykdommer forårsaket av ulike typer av lesjoner og soppdannelser i kroppen. Er man spesielt sensitiv for medisiner mot sopp, kan man bruke krystallen og vannet en periode (i tillegg til diett hvis problemene er i mave og tarm) før man begynner med tradisjonell soppmedisin.
Ekuples kan brukes til å fremskynde helbredelsesprosessen av skadet hud (inkludert hodebunnen) og slimhinner og til å akselerere veksten av negler, hud og hår. Videre kan den kan brukes for å hindre mugg og skadelig sopp i boliger, industri og kommersielle lokaler. Krystallen kan brukes til å bevare mat og unngå mugg og annen sopp på frukt og grønnsaker i haven og andre steder (bruk Ekuplesinformert vann).

Bruk av Ekupleskrystallen
Bruk Ekuples direkte på det berørte området, sonen eller et produkt (du kan forsterke annen soppmedisin). Overfør informasjonen til vann (1 minutt). Har du en stor vanntank på hytta eller andre steder, kan du legge krystallen oppi permanent. Du kan bruke det informerte vannet til å spraye planter og vannet dem som forebyggende soppbehandling. Du kan også gi det strukturerte vannet til husdyr, kjæledyr og man kan bade i det og vaske seg (direkte på infiserte områder). Hvis det er nødvendig, kan du bruke det samme prinsippet for å overføre informasjon fra krystallen Ekuples til medisinske salver og kosmetikk.Informasjonskrystallen Aqua
Aqua er krystallen som optimaliserer vannet ditt. Krystallen forbedrer vannmolekylenes struktur og gjør vannet mer «levende». Det har vist seg at vann som har optimal struktur, bedre hydrerer kroppen og at vann er en helt essensiell del av biokjemien. Vanligvis vil man forsøke å bruke renest mulig vann, så bruke Aqua krystallen for å optimalisere og vitalisere vannet.

Bruk av informasjonskrystallen Aqua
Du kan ha Aqua hengende i et kjede eller feste på kroppen i 2-3 timer hver dag. Du kan også holde den på pulsåren eller andre steder i kroppen der det «passerer» mye vann for på den måte og forbedre vannet i hele kroppen. Du kan ha den i badevannet og du kan selvsagt bare overføre informasjonen til drikke vann (legg oppi eller hold inntil glasset i minst 1 minutt). Drikk vannet umiddelbart etterpå i små slurker.
Spør oss gjerne om studier og mer informasjon omkring teknologien. 

Produktene finner du i vår nettbutikk; shop.unovita.com der vi nå har introduksjonstilbud på produktene frem til seminaret 16 mars!

 

Uno Vita AS Klinikk for Integrert Medisin

Klinikken@unovita.com

www.unovita.com

shop.unovita.com

salg@unovita.com

Tel. +47 214 47 641

 
 

Copyright © 2013 Uno Vita AS, All rights reserved.