Copy
Beskytt deg mot uheldig stråling nå
Beskytt deg mot uheldig stråling nå!

Er du klar over følgende fakta?!
Kroppen din er et elektrisk system, og funksjonen i alle celler er 100 % avhengig av at det elektriske systemet (nerver, elektrisk ladning av cellemembranene (og dermed pH som er et mål for spenning mv.)). Menneskeskapt stråling har økt flere millioner ganger bare de siste 20 årene.

 
Essensiell kommunikasjon i kroppen er elektrisk

Verdens Helseorganisasjon (WHO) kom i 2011 med en uttalelse om at «bruk av mobiltelefon kan synes å være kreftfremkallende». Studien var et samarbeid mellom 14 land og 31 forskere. WHO anser nå mobiltelefonbruk til å tilhøre samme klasse «giftighet» som bly, bileksos og kloroform.

Federal Institute of Technology i Sveits (og flere) har oppdaget at bier ikke vil venne tilbake til kuben og blir så desorienterte av kraftig mobilstråling at de dør. Dette har dramatiske konsekvenser for alt planteliv på planeten og dermed oss. Hvis biene dør ut, vil masse plante- og fruktarter dø ut fordi de ikke blir befruktet. 70 % av alle avlinger pollineres av bier. Birøktere verden over rapporterer at mellom 30-90 % av alle bikuber har dødd ut siden 2006!BioInitiative 2012-rapporten som oppsummerer siste 5 års forskning av 29 uavhengige forskere fra 10 land og over 1800 nye vitenskapelige studier, advarer oss på det sterkeste om mulige dramatiske effekter på vår helse.  Forskningen er klar og viser at direkte og indirekte trådløs (mobil, Wi-Fi) og elektromagnetisk stråling generelt (el-nettet, høyspent osv.) kan forårsake
-          Leukemi (blodkreft) hos barn
-          Hjernesvulst (kreft) med en overhyppighet bak det øret du holder mobiltelefonen inntil
-          Sædkvalitet, motilitet og spermiedød
-          Skader på DNA og arvematerialet
-          Større risiko for å utvikle nevrologiske lidelser som Alzheimer, ALS og relaterte sykdommer
-          Insomnia (søvnavbrudd) eller søvnproblemer
-          Allergi og problemer med immunsystemet
-          Lære- og konsentrasjonsvansker
-          Økt risiko for skader på foster og abort


Rapporten konkluderer med at vi umiddelbart bør ta føre-var-tiltak for å beskytte oss selv, våre barn og alt liv på planeten. Vi er sent ute, skade har skjedd, men vi må beskytte oss.Hva kan du gjøre?

1. Slutt å bruke trådløs (DEC) telefon – det er en ekstremt kraftig strålekilde, bruk kablet telefon (fasttelefon)
2. Gå over til kablet Internett hvis praktisk mulig. Slå evt. av sender/trådløst punkt om natten. Det er om natten de mest alvorlige skadene oppstår.
3. Slå av automatsikringen i strømboksen for soverommet om natten, så ligger du ikke med kroppen full av elektrisk spenning fra el-nettet når du sover
4. Si nei til «Smart Meter» som måler strømmen trådløst i huset og annen trådløs teknologi
5. Minimaliser bruk av mobiltelefon og anskaff beskyttelsesteknologi
6. Skaff deg jordingslaken
7. Bestill en profesjonell måling og vurdering av ditt strålingsmiljø hjemme så du vet omfanget av indirekte stråling du og din familie blir utsatt for
8. Vurder å skaffe deg beskyttelsesteknologi

Hva kan Uno Vita tilby for å redusere skadevirkningene?

Beskyttelse: Uno Vita og Klinikk for Integrert Medisin har prøvd ut et utall ulike beskyttelsesløsninger og løsninger. Vi har målt effekten av dem og/eller mottatt målinger som viser effekt på kroppens elektriske system (skaper bl.a. balanse). De produktene vi har funnet å fungere best og/eller være best dokumentert, har vi tatt i bruk og tilbyr for salg.
Måling: Videre tilbyr vi privatpersoner og bedrifter i Oslo og omegn profesjonell måling av elektromagnetisk stråling (trådløs, støy på el-nettet, magnetisk og elektrisk) på stedet.
Kunnskap: Vi bidrar med kunnskap og informasjon som dere bl.a. finner i dette skrivet. Vi holder kurs i Integrert Medisin (meld deg på nyhetsbrev, så får du automatisk informasjon om dette) og utveksler dokumentasjon og studier med fagpersoner i inn- og utland.
Behandling: Vi tilbyr via Klinikk for Integrert Medisin i Oslo elektromedisinsk analyse og behandling for å bruke kroppens elektriske system tilbake til naturlig balanse.

Produktene og bestilling av måling kan du gjøre via vår nettbutikk eller ved henvendelse til vår salgsavdeling (anbefaler en e-post salg@unovita.com da vi har lite ledig tid til telefonsamtaler).
Det skal stå mer utfyllende informasjon på nettsidene. Her kommer noen produkter vi anbefaler:


WaveShield Gold mobilbeskyttelse
WaveShield blokkerer opptil 99 % av strålingen som går inn i øret fra mobil eller håndholdt trådløs telefon. WaveShield er testet i et amerikansk godkjent laboratorium, som dokumenterte at produktet blokkerer opptil 97-99 % av strålingen fra høyttaleren på telefonen (litt avhengig av modell). Les historien om WaveShield her!
Pris kr. 198 pr. stk. (rabatt ved kjøp av flere)

EarthCalm® beskyttelses produkter
EarthCalm-produktene baserer seg på prinsippene om resonans og harmonisering av signaler. Resonator kretsene bidrar til å knytte kroppens elektriske felt til jordens felt («en subtil form for jording»). Produktene fjerner ingen stråling, men gjør at kroppen reagerer mindre på strålingen. Produktene har vært i salg (basisteknologien) i over 20 år, og 10000 vis av fornøyde kunder over hele verden kan bekrefte at produktene fungerer og har hjulpet dem mye. Vi har i klinikken målt effekten på kroppen når man er i en mobilsamtale med EarthCalm Resonator og Quantum Cell på og uten: balanserende og beroligende effekt meridiansystemet.   EarthCalm-produktene er ikke skolemedisinsk dokumentert i tradisjonell forstand, men det er utført mange studier hos oss og i andre land som viser at produktene har en klar positiv effekt på kroppen.Mange opplever bl.a. følgende effekter ved bruk av produktene;
 • Mer energi
 • Reduksjon eller bortfall av hodepine
 • Reduksjon av følelsen av å være «tåkete» i hodet
 • Følelsen av å være mer avslappet og rolig
 • Bedre søvn
 • Bedre kapasitet til å tolerere stress
 • En tendens til redusert forekomst av forkjølelse og influensa
 • En generell følelse av velvære
Se video om virkemåte, klikk her!
Se video om hvordan mange opplever at produktene virker, klikk her!


Home EMF Protection System kan gi umiddelbare positive effekter
Home EMF Protecion Systemet settes inn i jordet kontakt og bidrar til at du igjen kobles mot det naturlige elektriske felte fra jorden fremfor det menneskeskapte feltet som strømmer ut av alle kontakter, lyspærer og elektriske ledninger utgjør husets el-nett. El-nettet stråler ut pulserende magnetfelt som svinger 50 ganger i sekundet (50 Hz). Naturlige frekvenser ute i naturen domineres bl.a. av Schumann Resonace (hovedfrekvensen er 7,83 Hz), og EarthCalm resonatorene er konstruert for å svinge i takt med Schumann Resonance. Et system dekker hele huset fra stigeledningen (strømmen inn til huset) og alle kontakter. Elektrosensitive trenger enkelte ganger en tilvenningsperiode. Spør oss om råd.
Pris kr 2.255,-
 
 
Nova Resonator 
Nova resonator leveres i flere versjoner med og uten stener. Vår favoritt er Silver Tube, den ekstra solide, laget av sølv og tåler dusj og bad i mange år. Stenene har like god eller bedre effekt.  Nova Resonator har en teknologi som knytter deg mot jordens elektromagnetiske felt.  Menneskapt stråling kan bryte forbindelsen din til dette feltet.  Det kan forstyrre kroppsfunksjoner, DNA-uttrykket og kan gjøre deg disponert for en hel serie av helseplager.  Mange nye brukere opplever en umiddelbar strøm av energi og følelse av velvære, andre kjenner ingen ting uten at det betyr at den ikke fungerer. Øvrige effekter er beskrevet ovenfor og gjelder alle resonatorene.
Pris kr 2.175,- (sjekk tilbud)


Omega Wi-Fi Ethernet for deg som må eller vil ha trådløst nett
Har du et trådløst nettverk eller ønsker å ha det? Har du/dere et trådløst nett på jobben? Den gode nyheten er at Omega Wi-Fi kan settes inn i nettverkskontakten på din ruter og kan bidra til at det skapes et beskyttende og omdannende felt omkring ruteren og alle maskiner som er koblet på det trådløse nettet. Er du plaget av naboens nett? Du kan spørre dem om du får lov til å sette en Omega Wi-Fi i boksen deres eller om de kan dele kostnadene (de får jo god effekt og beskyttelse I hele huset også). Omega Wi-Fi gjør ingen ting med nettet og har ingen negative effekter.
Pris kr 1.365,-

EarthCalm Torus for din PDA eller Laptop
Torus fungerer på tilsvarende måte som Quantum Cell og gir beskyttelse mot skadevirkninger på håndholdte trådløse systemer, samt magnetiske felt fra harddisken på en bærbar.

 • IPads, e-bok-løsninger mv.
 • Bærbare PCer
 • Trådløse spillstasjoner
 • Baby-monitorer
Har du opplevet hodepine, irritasjon, søvnforstyrrelser etter å ha brukt dine trådløse favoritter? Da vil Torus hjelpe. Øvrige virkningsmekanismer som beskrevet ovenfor. Alle EarthCalm-produktene gir synergieffekter ved samtidig bruk. Dvs. at har du f. eks et anheng rundt halsen og en Home Protector System i veggen, vil de forsterke hverandre og likeledes med øvrige produkter (Torus, Omega Wi-Fi).

Perspective beskyttelstelt i pyramideform (Canopy)
Perspective-materialet skjermer både for høyfrekvent (trådløs stråling) og lavfrekvent elektrisk stråling når materialet er jordet. Legger man i tillegg en matte under sengen eller madrassen, får man i praksis et
Faradaybur som gir den mest effektive beskyttelsen av kroppen du kan få under normale forhold. Har du alvorlige eller kroniske helseplager, så er installasjon av telt, matte og et jordingslaken det smarteste du kan gjøre.  Les mer i nettbutikken.
Pris kr 7.175,- (* uten tilleggsutstyr)


Perspective beskyttelstelt i firkantet form for dobbeltsenger (Canopy)
Tilsvarende som pyramiden men for større senger. Sjekk nettbutikk for andre alternativer.
Pris kr 11.000,-
 

 
Medical Earthing Jordingslaken 
Jordingslaken eller Earthing Sheet som det kalles i utlandet gir en rekke positive effekter til kroppen. Det skjer flere ting samtidig, og vi skal ikke gå inn på alle detaljer her men henviser til våre nettsider og nettbutikk.Når du er jordet, avledes spenning som ellers bygger seg opp i kroppen når du er tett på elektriske ledninger, samt at det flyter en svak mikrostrøm av elektroner tilbake fra jorden til kroppen. Dette har vist seg å ha svært god effekt på helsetilstanden. Studier der mennesker sover på jordingslaken i 40-60 dager viser:
85 % sovnet fortere
93 % sov bedre gjennom hele natten
82 % opplevde reduksjon i muskelstivhet
74 % opplevde reduksjon eller bortfall av smerter
78 % opplevde bedre helse generelt sett

Pris kr 1.295,-
Medical Earthing Mat – Jordingsmatte
Medical Earthing Matten (jordingsmatten) er utviklet av Uno Vita AS og er så lengt vi er kjent med matten med høyest kvalitet og funksjonalitet på markedet.  Den er godkjent etter vår Medical Earthing standard når det gjelder ledningsevne og produktkvalitet. Matten er 30 X 65 cm og egner seg ypperlig til jording på kontoret (under hendene om vinteren og gjerne under bare føtter om sommer eller begge deler), bak ryggen i sofaen eller på bilsetet. Det kommer et «Kit» med krokodille klemme for biler men det er ikke leveringsklart.  Størrelse: 30 X 65 cm. Leveres med jordingsplug og kabel til 220volts kontakter.
Pris kr. 390,-

Generelt om strålingsprodukter.
Uno Vita tilbyr og utfører profesjonell måling, vi selger rimelig og mer avansert måleutstyr og vi holder kurs.  I vår nettbutikk vil dere finne løsningene: shop.unovita.com og på våre nye hjemmesider www.unovita.com (nye sider i mars 2013) vil det komme fler og fler artikler om dette og relaterte tema i tiden frem mot sommeren.


Kontaktinformasjon:
Uno Vita AS – Klinikk for Integrert Medisin
Kjelsåsveien 114, 0491 Oslo – Tlf. 21 44 76 41
e-post: klinikken@unovita.com          salg@unovita.com 
Nettsider: www.unovita.com              shop.unovita.com
Del erfaringer, spør hvis du lurer på noe på her: http://electromedicalblog.com
Copyright © 2013 Uno Vita AS, All rights reserved.