Copy
WEESPERZIJDEFILMFESTIVAL #2
Bekijk deze mail in uw browser

Film aan de Amstel

vr9 | za10 | zo11 oktober 2015
Het vierde Weesperzijde Filmfestival is een unieke samenwerking tussen gerenommeerde filmmakers en bewoners van de Weesperzijdestrook. Het programma is zo goed als rond, met onder veel meer enkele grote kanshebbers voor de Gouden Kalveren. 

Programma

Bezoek prachtige, prijswinnende speelfilms en documentaires in het Volkshotel, de hoofdlocatie van het festival. Ontmoet hier regisseurs, acteurs en producenten bij de talkshow en de Q&A’s. En tijdens de Chambres d’Amis openen filmmakers en productiehuizen in de buurt hun deuren voor een kijkje in de keuken... 

Tijdens de kick-off van het festival bij debatcentrum FLOOR van de Hogeschool van Amsterdam wordt GLUCKAUF van Remy van Heugten vertoond (tien Gouden Kalfnominaties!). 

In het VolksHOTEL draaien onder meer SATUDARAH - ONE BLOOD van Joost van der Valk en Mags Gavan (Gouden Kalfnominatie Beste Lange Documentaire), TUSSEN 10 EN 12 van Peter Hoogendoorn (twee Gouden Kalfnominaties) en ALLES MAG van Steven Wouterlood, winnaar van een Emmy Award. Voor deze complete speelfilms vragen we een bijdrage van 5 euro. Wil je zeker zijn van een plaats, koop dan via deze link alvast kaarten.

Andere hoogtepunten zijn de state of the art 360˚ virtual reality-film over kinderslavernij in Kenia voor Terre des Hommes en de camper van televisieserie 4JIM. Die laatste wordt, naast veel andere bijzondere items, geveild op zondagmiddag! 
En natuurlijk kunt u weer een kijkje in de keuken krijgen bij de Chambres d'Amis: verschillende filmmakers vertonen bij hen thuis hun nieuwste werk en vertellen waar ze mee bezig zijn. 

Kijk voor het complete programma en de laatste info op onze website.
Of volg ons op Facebook.

Word Vriend van het WeesperzijdeFILMfestival

Wilt u het festival steunen? Word dan Vriend, Liefhebber of Minnaar van het festival. Vanaf een bijdrage van 10 euro maakt u kans op een Festivaldiner voor twee bij een van de gerenommeerde restaurants in de buurt of ontvangt u een Passe Partout voor het hele weekend met VIP-ontvangst. Kijk op de website hoe u het WeesperzijdeFILMfestival 2015 kunt steunen. Of meldt u hier direct aan als vriend.
Still uit de film van Marlijn Francken
Still Tussen 10 en 12
Share
Forward
Copyright © 2015 Weesperzijdefestival, All rights reserved.
afmelden voor deze nieuwsbrief    uw gegevens controleren of aanvullen 

Email Marketing Powered by Mailchimp