Copy
WEESPERZIJDEFESTIVAL 2014 - NIEUWSBRIEF #3
Bekijk deze mail in uw browser
Beste fan van het Weesperzijdefestival,

Met nog een kleine drie weken te gaan, is de organisatie van het Weesperzijdefestival op 27 september bijna rond. Zoals beloofd houden we je via deze nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, kort en bondig. Uitgebreide en actuele informatie is op de nieuwe website te vinden: www.weesperzijdefestival.nl

Programma
Als vanouds is er een goedgevuld muziekpodium, mét filmprojecties. De restaurants vertonen hun kunsten in de proeverij. En ook nu weer veel activiteiten tussen 10 en 23 uur. Kijk op de website!
Vrienden van het Weesperzijdefestival
We meldden het al eerder: financieel verkeerd het festival in zwaar weer. Vandaar dat we de vriendenactie zijn gestart: voor € 5,-, € 25,- of € 50,- kun je respectievelijk vriend, liefhebber of minnaar van het festival worden, met bijbehorende privileges. De actie is op alle fronten een succes: Dit weekend stond de teller op 96 deelnemers, die samen goed waren voor meer dan € 1600,-
Dat was niet het enige: wij wilden één dinerbon verloten onder de deelnemers. De restaurants in de buurt hebben het festival echter gesponsord met (onder andere) maar liefst acht waardebonnen voor een maaltijd bij hen. Plus één voor een overnachting bij het Volkshotel!
Win een Proef de Weesperzijde Waardebon!
De eerste lotingsronde voor een driegangendiner bij Rijsel (inclusief wijn) is inmiddels geweest en gewonnen door ‘Vriend 14080’. Dat betekent dat we nog acht waardebonnen over hebben! Van Canvas, VolksHotel, Loetje, Beter&Leuk, Trouw, La Strada, Tapas de Arroyo én MangiAssai! Dat gaan we op het festival weggeven aan onze vrienden, liefhebbers of minnaars.
Nog geen Vriend?
Jij ontvangt deze nieuwsbrief, dus wellicht hoor je daar al bij. Je kunt nog steeds meedoen, ga naar de website en wordt vriend, liefhebber of minnaar. Zorg wel dat je bijdrage vóór het festival binnen is om van de voordelen te profiteren en mee te doen aan de verloting van de Proef de Weesperzijde waardebonnen. Ook tijdens het festival kun je nog Vriend worden. Je mist dan wel de extra’s.
Vertel het ook tegen je buurman, je collega, echtgenote, kinderen en ouders op school.
Hulp, hulp en nog ’s hulp
Als elk jaar is er weer veel hulp nodig. De dagen vóór het festival, op de dag zelf. We hebben je hulp hard nodig: als vrijwilliger, als vriend of natuurlijk beide.

Wat kun jij doen?
  • Geef je nu op als vrijwilliger tijdens of voor het festival. Dat kan voor een hele dag, maar ook voor anderhalf uur. Opbouwen en afbreken van het podium, vervoer, koffie- en theeschenken, pannenkoeken bakken, overal zijn mensen voor nodig. Meld je HIER aan.
  • Als je nog geen vriendliefhebber of minnaar van het festival bent, geef je dan HIER op en wie weet, win jij een van de waardebonnen!
  • Geef je buren op. Slaap jij straks in het Volkshotel, zitten zij vlakbij te eten.
  • Bij de Albert Heijn staat bij de lege-flessenautomaat een ton waar je je statiegeldbonnen in kan doen. Alle beetjes helpen!
  • Als je een bestelbusje hebt, zouden we dat graag willen gebruiken in het weekend. Mail naar organisatie@weesperzijdefestival
  • Maak de mensen in je buurt attent op de nieuwsbriefKlik HIER om hem door te sturen. Of 'Like' ons op facebook: facebook/Weesperzijdefestival

Tot 27 september!
Organisatie Weesperzijdefestival,
Wyp, Willem, Tessel, Robert, 
Marjet, Lauran, Ies, Harald, Annemarie, Alfons.

Share
Forward
Copyright © 2014 Weesperzijdefestival


afmelden van deze lijst    uw gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp