Copy
WEESPERZIJDEFESTIVAL 2014 - NIEUWSBRIEF #2
Bekijk deze mail in uw browser
Beste fan van het Weesperzijdefestival,

De voorbereidingen voor het 10e Weesperzijdefestival 2014 zijn in volle gang. Net als voorgaande jaren ziet het er naar uit dat het op zaterdag 27 september opnieuw een goedgevuld en spannend programma gaat worden. In deze nieuwsbrief informeren wij je over de stand van zaken.

Muziek
Uiteraard is er weer het grote podium. Daar treden in ieder geval de volgende ensembles op:     Cerveza Fria – Salsaband    Solveig Borgen - Scandinavian folk meets jazz     La Ocasion - Argentijnse tango    Jump Back - Rhythm & Soul    Chapeau - Gypsy, soft jazz, bossa nova    Ad Oud Ensemble – Jazz    Nova Zembla – Nederlandstalige rock    Crazy Dwarf – singer songwriter    Gospel Koor Soul Sound Formations olv Erwin Young    Gewoon Makkie – Rap    The Lasses - Ierse, schotse en amerikaanse folkmuziek  

Het volledige programma staat in september op www.weesperzijdefestival.nl en ontvang je natuurlijk in je mailbox.

Eten en drinken
De culinaire proeverij ‘Proef de Weesperzijde’ beviel vorig jaar zowel de bezoekers als de restaurants erg goed. Reden voor ons om dat zeker te herhalen. Welke restaurants precies gaan meedoen is nog niet helemaal bekend, maar de belangstelling is groot. Daarnaast zijn er uiteraard kraampjes met ‘gewone’, goede maaltijden en is er voldoende te drinken.

Rondwandelingen
Traditiegetrouw zijn er ’s morgens een aantal rondleidingen door de buurt. In ieder geval staan de befaamde natuurrondleiding en de architectuurwandeling op het programma, maar er hangt nog meer in de lucht.
En verder….
Er is een kinderprogramma, er kan worden geroeid en geschaakt. Uiteraard is er de ‘grande finale’, die nog spectaculairder lijkt te worden dan vorige keer. Er is nog meer in voorbereiding, maar dat komt in de volgende nieuwsbrief.
Alle hulp is welkom!
Het Weesperzijdefestival is een festival ‘door de buurt, voor de buurt’. Dat betekent dat hulp niet alleen ontzettend op prijs gesteld wordt, maar ook erg hard nodig is. Op allerlei manieren is het mogelijk een bijdrage te leveren.
  • Wordt vriend, liefhebber of minnaar van het festival en doneer €5,- €25,- of €50,- Je helpt zo het festival in zijn voortbestaan en maakt bovendien kans op bijzondere voorrechten. Klik HIER voor informatie en aanmelden.
  • Geef je nu op als vrijwilliger tijdens het festival. Dat kan voor een hele dag, maar ook voor anderhalf uur. Opbouw van het podium, vervoer, koffie- en theeschenken, pannenkoeken bakken, overal zijn mensen voor nodig. Een erg leuke manier om je buurtgenoten te ontmoeten. Je kunt je HIER aanmelden.
  • Maak de mensen in je buurt attent op de nieuwsbriefKlik op HIER om hem door te sturen.
  • Direct inschrijven voor de nieuwsbrief kan via deze link: FestivalNIEUWS
  • 'Like' ons op facebook: facebook/Weesperzijdefestival


Organisatie Weesperzijdefestival,
Wyp, Willem, Ruud, Robert, 
Marjet, Lauran, Ies, Harald, Annemarie, Alfons.

Share
Forward
Copyright © 2014 Weesperzijdefestival


afmelden van deze lijst    uw gegevens aanpassen 

Email Marketing Powered by Mailchimp