Copy
WEESPERZIJDEFESTIVAL2017 #1
Bekijk deze mail in uw browser

Komt er een FILMFESTIVAL in 2017?


Beste vrienden en belangstellenden van het Weesperzijdefestival,
 

zoals u al enkele jaren gewend bent, wordt er naast het tweejaarlijkse, succesvolle WeesperzijdeFestival in de oneven jaren een WeesperzijdeFILMfestival georganiseerd.

In 2015 was dat alweer voor de vierde keer, toen met het Volkshotel als hoofdlocatie. Het Weesperzijdefilmfestival begon als initiatief van een aantal filmmakers uit de Weesperzijdestrook. Later hebben zich ook de hier gevestigde filmproductiehuizen aangesloten. De vrijwillige organisatie was altijd in handen van een aantal film-enthousiasten uit de buurt. Door verhuizingen en drukke werkzaamheden hebben een aantal van hen zich moeten terugtrekken. Tot op heden is het niet gelukt een nieuwe coördinator te vinden om een organisatie voor een Filmfestival in het najaar van 2017 te vormen. 

Omdat het organiseren van het Filmfestival 2017 eigenlijk al begonnen had moeten zijn, sturen we deze oproep.
 
Vindt u ook dat het WeesperzijdeFILMfestival 2017 door moet gaan? En heeft u zin en een beetje tijd over om zich in te zetten voor de organisatie? Laat het ons weten via een e-mail aan organisatie@weesperzijdefestival.nl  Wij brengen u dan in contact met leden van het vorige organisatiecomité voor meer informatie. Lukt het niet om vóór 5 maart een nieuwe organisatie samen te stellen, dan zal er in 2017 helaas geen filmfestival komen.
 
Kijk voor meer informatie over het laatste Filmfestival 2015 op de website of bekijk het videoverslag van het festival in 2013. 
 
Met vriendelijke groet, 
 
Bestuur Stichting BuurtTamTam,
Alfons van Stiphout,
Ies Biekart,
Annelize Hogeweg

Stichting BuurtTamTam is de formele rechtspersoon t.b.v. de organisatie van het Weesperzijdefestival en andere bewonersinitiatieven in de Weesperzijdestrook.
 
PS ook voor het Weesperzijdefestival 2018 (buitenfestival) kunnen we organisatoren gebruiken.
 
Copyright © 2017 Weesperzijdefestival, All rights reserved.
afmelden voor deze nieuwsbrief    uw gegevens controleren of aanvullen 

Email Marketing Powered by Mailchimp