NAMELIJK: de nieuwsbrief van De Naamafdeling - Augustus 2012 
NAMELIJK nieuwsbrief van De Naamafdeling
NAMELIJK: de nieuwsbrief van De Naamafdeling - Augustus 2012 
Hart voor Kinderrechten - Defence for Children

Dit is NAMELIJK:

de nieuwsbrief van De Naamafdeling, de allereerste editie!  Met deze nieuwsbrief willen je graag op de hoogte houden van alles waar we mee bezig zijn. Naast namen, ontwikkelen we ook pay-offs en slogans. Dit laatste mochten wij onlangs ook doen voor Defence for Children, de organisatie die zich inzet voor de rechten van het kind. Recent is hun jaarverslag  verschenen. Daarin wordt ook de nieuwe pay-off gepresenteerd: 'Hart voor Kinderrechten'.
EenVandaag - De Stemming

EenVandaag: De Stemming

EenVandaag lanceert een nieuw soort politieke peiling: De Stemming. De Naamafdeling was betrokken bij de keuze van de naam voor deze innovatieve peilmethode.  De Stemming is gebaseerd op een verdeling van stemmen in plaats van de keuze voor één partij. Hiermee kunnen dynamiek in stemgedrag en trends weergegeven worden door middel van infographics.
Beter Lijf Better Life

Beter Lijf, Better Life

Guy Droog, eigenaar van fitness lifestyle blog GuyDroog.com, Men’s Health covermodel en personal trainer, presenteert zijn eerste boek: ‘Beter Life Better Life’. Hierin staat alles wat  je moet weten over fitness en voeding; spieren kweken, vet verbranden en gezond leven. De Naamafdeling heeft de naam ‘Beter Lijf Better Life’ ontwikkeld, een bondige samenvatting van het boek én het motto van de auteur.

En verder ...

Momenteel werken we onder andere aan opdrachten voor G500,YorneoWegenerUbuntu Streetkids FoundationFinsensHet Rode Kruis, verschillende webshops, apps, en een financieel adviesbureau. Meer over deze en andere projecten kun je lezen in de volgende nieuwsbrief. 
AVRO - Verrijk je Zomer

#VerrijkjeZomer

De AVRO heeft ons gevraagd te helpen bij de ontwikkeling van een thema voor alle culturele zomeractiviteiten. Na een uitgebreide workshop is gekozen voor 'Verrijk je Zomer', een variatie op het algemene thema van de AVRO 'Verrijk je Wereld'. Bekijk hier het promotiefilmpje.
Fysiocom

Fysiocom #namenews

Voor een nieuwe, innovatieve fysiotherapiepraktijk in Amsterdam-Zuid hebben wij de naam Fysiocom ontwikkeld. 
TsiTix wordt Qenner

TsiTix wordt Qenner

Na de overname van de activiteiten van Travel Service International (TSi Solutions) was het tijd voor een nieuwe naam, de opvolger van de tijdelijke naam TsiTix. Dit is Qenner geworden, de technologie- en content partner voor professionals in de reisindustrie. 
De Naamafdeling op Facebook

#namespotting

Wil je kans maken op de Naambeker? Mail je inzending naar naam@denaamafdeling.nl. De inzending met de meeste 'likes', krijgt de Naambeker. Bekijk de inzendingen van augustus.
Contact
Ook een naamvraag? Neem contact op met Hans Prummel: hans@denaamafdeling.nl of 085-4010895. 
Copyright © 2012 De Naamafdeling, All rights reserved.
De Naamafdeling op Twitter De Naamafdeling op Facebook De Naamafdeling op Linkedin De Naamafdeling op Pinterest De Naamafdeling op Youtube