NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling - November 2012 
NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling
Beste <<Voornaam>>, het is druk op De Naamafdeling. Dus deze maand een extra volle NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling. Vol met afgeronde en spannende nieuwe projecten. 
Dvars: nieuwe naam voor EVE (vh ARC)

Dvars: nieuwe naam EVE (v.h. ARC)

Eerst was het de ARC, toen heel even EVE, maar vanaf donderdag 22 november gaat op Reguliersdwarsstraat 44 een heel nieuw concept van start: Dvars. De Naamafdeling mocht de nieuwe naam ontwikkelen. 
Wat voor maatje ben jij?

Wat voor maatje ben jij?

Het Rode Kruis wil aandacht vragen voor vrijwilligerswerk met een online test die een antwoord geeft op de vraag welk type maatje je bent. Samen met Scribble Design heeft De Naamafdeling geholpen bij de ontwikkeling van watvoormaatjebenjij.nl
Winnaar Namespotting Oktober bekend!

Winnaar Namespotting oktober!

De oktoberwinnaar van Namespotting is bekend: Rogier Cornelisse met de slogan van Steakhouse Piet de Leeuw. Allebei van harte! De Naambeker komt eraan! En natuurlijk zijn we alweer begonnen met Namespotting November. Inzendingen blijven welkom! Bekijk de inzendingen tot nu toe op onze Facebookpagina
IENS & Amsterdam Light Festival

IENS & Light Festival

IENS biedt tijdens het Amsterdam Light Festival bij een aantal restaurants een speciaal menu voor een scherpe prijs. De Naamafdeling heeft geadviseerd over positionering en naamgeving.
Carsom.nl

Carsom.nl

Wegener Digital heeft carsom.nl gelanceerd. Hier kunnen autobezitters checken welk onderhoud hun auto te wachten staat en wat de kosten zijn. De Naamafdeling heeft geadviseerd over de naamgeving.

Disposable Media

Disposable Media is opgezet door studenten van het Amsterdam Center for Entrepreneurship. Hun missie is om het enorme aantal disposables te verduurzamen en om adverteerders in contact te brengen met de studentendoelgroep. De Naamafdeling heeft geholpen met de keuze van hun merknaam.
In de pijplijn

In de pijplijn

Naast deze afgeronde projecten werken we momenteel aan een nieuw project voor APG Groep (i.s.m. Mastermind), een innovatief online reisconcept en een internationaal kunstproject. Meer hierover in de volgende NAMELIJK: 
Copyright © 2012 De Naamafdeling, All rights reserved.
De Naamafdeling op Twitter De Naamafdeling op Facebook De Naamafdeling op Linkedin De Naamafdeling op Pinterest De Naamafdeling op Youtube