NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling - Februari 2013 
NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling
BesteĀ <<Voornaam>>,  Het is definitief: de naam wordt Koning Willem Alexander en niet Koning Willem IV. Het Koninklijk Huis hebben we niet mogen adviseren, maar we hebben wel een aantal andere interessante klanten aan een naam geholpen.  Ook op zoek naar de beste naam voor jouw onderneming? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend naamgesprek. Tot ziens op De Naamafdeling!
Voyando

Voyando maakt reizen makkelijk

Voyando is een nieuwe manier om je reis te boeken. Je stelt je reisvraag aan zogenaamde 'travel experts'. Voor een kleine vergoeding  gaan ze voor jou op zoek om de beste en goedkoopste reis te vinden. Ze houden rekening met al je wensen en besparen je zo veel gezoek op het web. Binnen afzienbare tijd krijg jij op maat gemaakte voorstellen in je mailbox. Hier kies je de allerbeste van en de expert die dit advies heeft gegeven wordt beloond met de door jou uitgeloofde beloning. Bekijk hier de uitlegvideo. De Naamafdeling heeft de internationaal geschikte naam (inclusief .com domeinnaam) Voyando ontwikkeld  voor Inversive Media, tevens initiatiefnemer van TafelReserveren.nl, Oppassers.nl en de app NaarBuiten!
Trevver

Trevver

Trevver is een nieuwe organisatie in de wereld van 'payments consulting', gericht op advisering in de markt van het internationale betalingsverkeer. Trevver is opgericht door twee partners die hun vele jaren ervaring binnen de bancaire sector en het betalingsverkeer wilden combineren in een eigen bedrijf. De Naamafdeling heeft hiervoor de internationale geschikte naam Trevver voor ontwikkeld, die uiteraard ook beschikbaar als .com domeinnaam. 
Winnaar Namespotting Januari 2013

Winnaar Namespotting Januari

De eerste winnaar van Namespotting in 2013 is geworden: Ingolf van Oostveen met '2theloo'. Van harte gefeliciteerd! De Naambeker is al naar je onderweg. Nieuwe inzendingen voor Namespotting blijven altijd welkom. Mail ze naar namespotting@denaamafdeling.nl of plaats ze op onze Facebook-pagina. 
appril 2013

Appril 2013

Appril is een festival over apps en vindt in april 2013 al voor de tweede keer plaats. Op 24 april is het tijd voor 'Playground: samen met het Festival of Games wordt dit een crossover van apps, games, scholen, talentenmarkt en zakelijke ontmoetingen met binnen- en buitenlandse gasten. De Naamafdeling zal op deze dag samen met Van der Steenhoven Advocaten en het Benelux Bureau voor de Intellectueel Eigendom een inhoudelijke bijdrage leveren over apps en (merk)naamgeving.

Rosalina Nacken

Rosalina Nacken

Rosalina Nacken is een nieuw merk dat je mobiele gadgets verandert in stijlvolle en elegante mode-items. Rosalina Nacken wordt gedreven door een passie voor exclusieve, bijzondere en elegante ontwerpen. Binnenkort zal het merk een uniek model tas introduceren. De Naamafdeling heeft voor Rosalina Nacken verschillende namen ontwikkeld voor de range aan producten.
Verse projecten

Verse projecten

Momenteel werken we o.a. aan de naam voor een nieuw cosmeticamerk, drie start-ups en verschillende online initiatieven. Over deze en andere projecten meer in de volgende NAMELIJK:
Copyright © 2013 De Naamafdeling, All rights reserved.
De Naamafdeling op Twitter De Naamafdeling op Facebook De Naamafdeling op Linkedin De Naamafdeling op Pinterest De Naamafdeling op Youtube