NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling - December 2012 
NAMELIJK: nieuwsbrief van De Naamafdeling
Beste <<Voornaam>>, dit is de laatste NAMELIJK van 2012. Het afgelopen jaar is De Naamafdeling gegroeid en heeft veel mooie projecten mogen doen, mede dankzij velen van u. Als relatie willen we u daarom hartelijk bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen in 2012. En namens De Naamafdeling: fijne Kerstdagen en een heel goed 2013 gewenst! 
  
Hoi, ik ben Jiraf

Hoi, ik ben Jiraf

Dutch design. Kwaliteit, in ontwerp en materiaal. Handig in gebruik. Mooi om te zien. Dat is Jiraf, een nieuw merk voor innovatieve babyproducten. Samen met Studio De Backery - ook verantwoordelijk voor de vormgeving - hebben wij Puure Products geholpen aan deze nieuwe merknaam. 
Winnaar Namespotting November

Winnaar Namespotting november

De novemberwinnaar van Namespotting is: Frank Felix met 'Bolletje Thai Thai'. Van harte gefeliciteerd! De Naambeker is al naar je onderweg. En natuurlijk zijn we alweer begonnen met Namespotting December. Inzendingen blijven welkom! Bekijk de inzendingen tot nu toe op onze Facebookpagina
Marc Koehler

Architecten

Ook steeds meer architecten beginnen het belang in te zien van goede naamgeving. Marc Koehler Architects - lid van De Hoofden - is hier één van. De Naamafdeling is gevraagd voor hulp bij positionering en naamgeving van één van hun recente projecten. 
Think digital

Think digital

Netwinst is een jong groeiend e-commerce bureau uit Utrecht. De Naamafdeling is ingeschakeld om te helpen bij de creatieve doorvertaling van hun nieuwe positionering. Dit heeft geleidt tot een nieuwe pay-off: 'think digital'. 
Nieuw

Nieuw

Ook het nieuwe jaar belooft weer druk te worden. Zo mogen we aan de slag voor een initiatief in de mobiele industrie, voor een sportieve actie en zijn we gevraagd om mee te denken over een nieuwe retailketen. Daarnaast zal een aantal namen die we het afgelopen jaar hebben ontwikkeld, aan het grote publiek getoond worden. 
Copyright © 2012 De Naamafdeling, All rights reserved.
De Naamafdeling op Twitter De Naamafdeling op Facebook De Naamafdeling op Linkedin De Naamafdeling op Pinterest De Naamafdeling op Youtube